[xxxxx] ApS søger en erfaren og ansvarsbevidst lastbilchauffør C/E til spændende kørselsopgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Har du erfaring inden for transport og logistik? Er du en erfaren lastbilchauffør, der brænder for at levere varer til tiden og i sikkerhed? Så er denne stilling som lastbilchauffør hos Translog Denmark ApS lige noget for dig!

Translog Denmark ApS er en veletableret virksomhed inden for transport- og logistikbranchen. Translog Denmark ApS er en virksomhed, hvor du vil have en central rolle som lastbilchauffør. Som chauffør hos os vil du være ansvarlig for at levere varer til vores kunder på en sikker og effektiv måde. Du vil være en vigtig del af vores transport- og logistikteam og bidrage til at opretholde vores høje standarder for kundeservice og levering.

Dine primære ansvarsområder som lastbilchauffør vil omfatte: levering af varer. Du vil være ansvarlig for at køre lastbilen til forskellige destinationer for at levere varer til vores kunder.

Primære ansvarsområder:

Som lastbilchauffør vil dine primære ansvarsområder omfatte:

1. Kørsel og levering af varer: Du vil være ansvarlig for at køre lastbilen sikkert og effektivt til de angivne destinationer og levere varerne til vores kunder til tiden. Det forventes, at du har god kendskab til ruter og trafikforhold for at sikre en problemfri levering.

2. Lastning og losning af varer: Du vil være ansvarlig for at sikre, at varerne er korrekt lastet og sikret på lastbilen, så de ikke bliver beskadiget under transporten. Du skal også være i stand til at losse varerne på en sikker og effektiv måde ved ankomsten til destinationen.

3. Vedligeholdelse af køretøjet: Det forventes, at du udfører regelmæssig kontrol og vedligeholdelse af lastbilen for at sikre, at den er i god stand og opfylder alle sikkerhedsstandarder. Du skal rapportere eventuelle problemer eller fejl til vores vedligeholdelsesafdeling.

4. Overholdelse af lovgivning og sikkerhedsprocedurer: Som lastbilchauffør er det vigtigt, at du overholder alle relevante lovgivningsmæssige krav og sikkerhedsprocedurer. Du skal have en gyldig kørekort og være bekendt med færdselsreglerne. Det forventes også, at du følger virksomhedens interne retningslinjer for sikkerhed. 5.

Om dig:

Vi søger en person, der har erfaring som lastbilchauffør og har de nødvendige kørekort til at køre tunge køretøjer. Det er vigtigt, at du har en god køreprofil og kan følge trafikregler og sikkerhedsprocedurer. Vi lægger også vægt på, at du er i god fysisk form, da jobbet indebærer tungt arbejde med lastning og losning af varer.

Det er vigtigt, at du er pålidelig, ansvarsbevidst og har gode kommunikationsevner, da du vil have direkte kontakt med vores kunder.

Om os:

Vi kan tilbyde dig en spændende mulighed som lastbilchauffør hos Translog Denmark ApS. Hos os vil du få glæde af vores flotte ny lastbiler, der er udstyret med den nyeste teknologi og sikkerhedsudstyr. Vi går op i at have et moderne og velholdt køretøjsflåde, så du kan føle dig tryg og komfortabel på vejene. Udover det, kan du se frem til at blive en del af vores gode kollegaskab, hvor vi værdsætter samarbejde og støtte hinanden i hverdagen.

Hos Translog Denmark ApS er vi dedikerede til at skabe de bedste arbejdsforhold for vores chauffører, og vi ser frem til at byde dig velkommen ombord.

Formalia og rekrutteringsprocessen:

Det vil glæde os at modtage din ansøgning snarest muligt for stillingen som lastbilchauffør hos Translog Denmark ApS.

Vi søger en dygtig og erfaren chauffør til at deltage i vores team og bidrage til vores succes som en af Danmarks førende transportvirksomheder. Som lastbilchauffør hos Translog Denmark ApS vil du have ansvaret for sikker og effektiv transport af varer til vores kunder. Du vil køre på både nationale og internationale ruter og være en vigtig brik i vores logistiknetværk.

Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummeret 43 14 43 00 eller via e-mail på [email protected]

Søg stillingen ved at klikke på linket "Ansøg dette job"

Translog Denmark Aps.

Letland Alle 2

2630 Taastrup

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=dd78315b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Chauffør", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Chauffør
  • Taastrup
  • Onsdag den 31. januar 2024

Lignende jobs

  • LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE

    LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Lufthavnsoperatør Lærlinge. SAS..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • Kranchauffører til stor og lille kran søges

    Kranchauffører til stor og lille kran søges.LUBI job søger på vegne af kunde, to engagerede chauffører; én til kørsel med lille kran og én til kørsel med stor kran, for en førende aktør inden for..
    • Chauffør
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • CABIN CREW, SAS CPH

    SAS!Are you passionate about providing excellent service and would you like to contribute to making life easier for Scandinavia’s most frequent travelers? We are excited to announce that SA..
    • Chauffør
    • Kastrup
    Få mere info
  • Chauffør til Farligt Affald i Brøndby

    Vil du have et selvstændigt job på en god arbejdsplads med orden i tingene? Er du på hjemmebane, når det handler om at køre lastbil og give kunderne en god oplevelse? Kunne du samtidig tænke dig .
    • Chauffør
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som chauffører i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte chauffør i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som chauffører
18. september 2024 9
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 10
12. september 2024 10
11. september 2024 11
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 8
4. september 2024 6
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5