BI-udvikler, nyuddannet eller erfaren - Åbyhøj

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Åbyhøj

Drømmer du om at skabe værdi for forretningen gennem data og udvikling af værktøjer til beslutningstagere? Så er denne stilling måske noget for dig.

Vi søger en passioneret BI-udvikler, der kan tage ansvaret for den tekniske del af vores BI løsning. Stillingen bliver med reference til vores afdelingsleder for BI og ERP.

Du vil blive en del af et ungt team på 14 dygtige og energiske kollegaer, som alle sætter en ære i at arbejde proaktivt med data, for at understøtte arbejdsgange og beslutninger i forretningen. Vi har alle hver vores ansvarsområder, men er fælles om at løse opgaverne og hjælper hinanden. Du vil komme til at arbejde i spændingsfeltet mellem arkitektur, udvikling og drift og du vil blive involveret i alt fra ETL processer til slutbruger produkter, samt løbende performance tuning. I jobbet vil du få et tæt samarbejde med kolleger i vores øvrige afdelinger, og det er derfor vigtigt, at du har gode kommunikationsevner og formår at sætte dig ind i brugernes behov.

'Jeg oplever Danske Fragtmænd som en meget flad organisation, hvor man har mulighed for at have direkte kontakt med både produktionen, forretningsudvikling og teknikken. Det vil sige at det er nemt at få et solidt indblik i branchen og i, hvilke BI og IT løsninger der kan anvendes. Her er rig mulighed for at få fingrene direkte i materiet, og dine idéer, forslag og løsninger har direkte indflydelse på den daglige drift. Der er et rigtigt godt miljø på kontoret, der gør at det en fornøjelse at møde på arbejde, og der er god mulighed for sparring med kollegerne. Samlet set er det en rigtig god udviklingsplatform for mig.' Jonas Ringive Korsholm, studentermedhjælper.

Vi lægger vægt på at vores nye kollega

  • har teknisk flair
  • har interesse for analyser og data
  • er en stærk profil i backend udvikling
  • har en struktureret tilgang til opgaver
  • har øje for detaljen
  • har erfaring med SQL, SSIS, SSRS og SSAS
  • har kendskab til Power BI og AX

Har du har kendskab til Microsoft Azure er det et plus, men intet krav. Interesse i Microsoft Power platformen vil ligeledes være et plus.

Din baggrund kan være en bachelor eller kandidatgrad indenfor, BI, IT, økonomi eller lignende - eller måske er du på sidste semester af din uddannelse og har mulighed for at starte op som studentermedhjælper indtil du er færdiguddannet.
I sidste ende er din personlighed, dit drive, dit engagement og din tilgang til at tilegne dig ny viden vigtigere end din baggrund.

Vi er langt på BI fronten i Danske Fragtmænd og vores løsninger er vigtige værktøjer i en stor del af forretningen. Vi ønsker at stille løsninger til rådighed som letter arbejdet for vores kolleger og giver værdi for forretningen og vi arbejder derfor hele tiden på at være på forkant med behovet. Pt. er vi ved at undersøge muligheden for at flytte vores løsning i Cloud. Derfor søger vi en ny kollega som kan og vil være med til at løfte opgaven.

Vi tilbyder

En nyoprettet stilling med gode muligheder for personlig og faglig udfordring og udvikling. Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi vægter sparring og videndeling samt godt humør, trivsel og en uformel kultur. Fleksibilitet og plads til både arbejde og fritid er vigtige for os, hvorfor der selvfølgelig også er mulighed for at arbejde hjemmefra ind imellem. På kontoret er der mulighed for at være med i vores lækre kantineordning og vi har selvfølgelig også en aktiv personaleforening, der søger for at vi ses til forskellige arrangementer udenfor arbejdstiden.

Arbejdssted
Danske Fragtmænd A/S
Tomsagervej 18
8230 Åbyhøj

Processen
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til afdelingsleder Rasmus Meulengracht på tlf. 2830 2653

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Åbyhøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Åbyhøj

Lignende jobs

  • Data Engineer for condition monitoring and machine...

    Do you want to play a key role in improving performance in the pharmaceutical and industrial manufacturing? Are you passionate about finding patterns in data? And do you dream of a flexible work we..
    • Data Manager
    • Hasselager
    Få mere info
  • Senior Data Engineer/Scientist for Predicti

    Join our costumer, Predicti, as a Senior Data Engineer/Scientist in the Fintech sector! Do you enjoy tackling complex challenges while engaging with customers? If so, you could be the ideal candida..
    • Data Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Data manager i Århus C

    Would you like to work with sustainable energy companies through developing great solutions and platforms that utilise new and exciting technologies? Minds and Co. is looking for a Lead NET De..
    • Data Manager
    • Århus C
    Få mere info
  • Quantitative analyst for short-term power trading

    In this role, you will build machine learning and optimisation models that support the decision-making within our flexible asset business.Your responsibilities include:support our flexible asset bu..
    • Data Manager
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i Åbyhøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Åbyhøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Åbyhøj over tid

Dato Alle jobs som data managere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0