Fodboldinteresseret Data Scientist til [xxxxx] Data, Analytics & AI ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Fodboldinteresseret Data Scientist til Atea Data, Analytics & AI


By Ballerup

Ansøgningsfrist 2022-03-07

Søg job

Startopstillingen

Kom, og bliv en del af vores nye hurtigt voksende Data, Analytics & AI-team, hvis du ønsker at udvikle dine datavidenskab- og konsulentevner, og bryde grænserne for dataløsninger sammen med os!

Taktik

Hos Atea leverer vi end-to-end-løsninger inden for alle områder af IT og avanceret analyse med henblik på at etablere databaseret indsigt og løse udfordringer for vores kunder i den private og offentlige sektor.

Som Data Scientist til vores hold bliver du en del af et dynamisk og voksende team, lige fra unge talenter til garvede eksperter – og vi ønsker, at du skal være en del af vores voksende familie!

Startfløjt

Brugen af analyse og data fylder mere og mere i moderne fodbold, både i klubber og i nationale fodboldforbund. Data har til formål at optimere og forbedre både holdets samt individuelle præstationer. Flere fodboldklubber og fodboldlandshold anvender data gennem videoanalyse til netop at forberede sig bedst mulig mod en kommende modstander.

Er du også nysgerrig på hvor mange pasninger modstanderen har lavet i de sidste kampe? Hvordan pasninger fordeler sig på banen? Fra hvem, til hvem afleverer de til? Er det en farlig aflevering, eller er det en simpel aflevering?

Her har vi brug for en, der kan hjælpe med at identificere de små marginaler, de små hemmeligheder, der ligger i data, som måske kan gå hen at blive afgørende. Netop dé små detaljer som gør at vi kan lægge en taktik ud fra fakta og ikke ud fra formodninger – og her kommer DU ind.

Du vil blandt andet indgå som en ressource til DBU’s hold af analytikere og understøtte indsamling og strukturering af data, idet Atea som sponsorer af DBU's kvindelandshold nu har meldt sig på banen til at støtte op om et datasamarbejde, for nu også at understøtte kvindelandsholdet med data i samarbejde med IBM.

Kvalifikationer

Som Fodbold-Data Scientist til Data, Analytics & AI teamet vil dine opgaver og ansvarsområde bestå af:

  • Du har erfaring med programmeringssprog som Python og JavaScript.
  • Du har erfaring med (eller ønsker at udvikle dine kompetencer inden for) statistisk analyse, analyser og præsentation af data og udvikle relevante ML modeller.
  • Du har erfaring med (eller ønsker at udvikle dine kompetencer inden for) databaser som SQL og PostgreSQL, API og data-integrationer og cloud-teknologi.
  • Skabe forretningsindsigt og opdage nye forretningsområder gennem dataanalyse, samtidig med at du som konsulent får en høj grad af kundekontakt.
  • Tag ansvar for dine egne projekter (med støtte fra fagligt dygtige kollegaer), kommuniker resultater og koncepter og vær en del af tværfunktionelle teams.
  • Vær på forkant med teknologien og bliv en betroet rådgiver for vores kunder ved at rådgive om muligheder og udfordringer indenfor avanceret dataanalyse.

Hvem er du?

Der er flere indgange til denne stilling, og du kan både være nyuddannet og have erfaring. Det vigtigste er, at du har en baggrund indenfor IT, og har en ægte interesse for fodbold!

  • Du har en bachelor eller kandidat (fra fx DTU, CBS, IT-U, AU)
  • Vi lærer dig at kende som en nysgerrig og innovativ kollega, der vil være med til at udfordre status quo i it- og fodboldbranchen
  • Du udviser initiativ, selvstændighed og tager ansvar
  • Du når dine personlige og arbejdsmæssige mål
  • Du er talstærk
  • Du har god forretningsforståelse
  • Du behersker dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt

Som en spiller på holdet, findes nøglen til succes i din evne til at opbygge relationer til både kolleger, partnere og kunder. Som person er du en udpræget holdspiller, da vi lykkes i flok, men du er samtidig selvkørende efter en grundigoplæring. Din store motivationsfaktor er ønsket om at yde en faglig stærk rådgivning til vores kunder og hjælpe dem med at højne deres forretning og få den maksimale værdi ud af løsningerne.

En del af it-branchens bedste?

Fokus på medarbejdertrivsel og udvikling af en sund og stærk kultur har givet os en topplacering blandt Danmarks bedste it-arbejdspladser. Atea skal være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Atea er Nordens største it-leverandør, og vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

Ansættelsessted

Ballerup

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutterende leder Bjarke Bolding på telefon: 3078 1607.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning og CV senest den 7. marts 2022. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og vi ansætter, så snart den rigtige kandidat er fundet.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Ballerup
  • Mandag den 07. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som data managere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som data managere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 3
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 5
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5