Machine Learning Engineer til [xxxxx]s nye data science-platform

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Machine Learning Engineer til Energinets nye data science-platform


Bliv en del af vores Analytics & Reporting-team, og vær med til at drive udviklingen af Energinets nye data science-platform. Data science og intelligent brug af data er centralt for at lykkes med den grønne omstilling, og data science-platformen er et af håndtagene. Efter en intensiv periode, hvor vi har etableret en baseline og idriftsat platformens version 1, skal vi nu sikre den fortsatte udvikling og udrulning af data science-projekter i platformen. Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.

Samarbejde i teams med stort beslutningsmandat


Du bliver en del af det nye setup i IT, hvor vi netop har etableret en helt ny organisering med fokus på agile arbejdsgange og hvor vi dyrker beslutningskraften i teamet. Du indgår derfor også i et fagmiljø, hvor du kan sparre med arkitekter og udviklere fra andre teams.

Vi anvender DevOps som metode, hvorfor vores teams har et stort beslutningsmandat og ejerskab til platform- og produktvalg. Vi tror på hurtige og mange releases til produktion, og vi ønsker at have et miljø, hvor der er plads til at begå fejl og hvor vi arbejder med kalkulerede risici.

Som Machine Learning Engineer operationaliserer du data science-projekter på platformen ved at:

  • Arbejde tæt sammen med Energinets data scientists under udvikling, test, deployment, skalering, optimering og vedligehold
  • Monitorere kørende løsninger på platformen
  • Have fokus på og videreformidle gode, state-of-the-art udviklingspraksisser

Du får, sammen med andre udviklere og data scientists, ansvaret for at styre og videreudvikle Energinets data science-platform herunder:

  • Valg af teknologier og værktøjer til den fortsatte udvikling af platformen og dens arkitektur
  • Vedligeholdelse og udbygning af platformens SDK og templates (IaC)
  • Udbygge forskellige integrationer fx til vores Dataplatform og datakatalog.

Du sikrer, sammen med resten af udviklingsteamet, en god softwarelivscyklus, så vi får en optimal udviklingsrutine kombineret med en solid drift.

Samarbejdsorienteret profil med erfaring fra lignende rolle


Vi forventer, at du som softwareudvikler har solid erfaring i Python-programmering, Shell scripting, versionsstyringsværktøjer, containerization, udvikling imod API’er og CI/CD. Du har arbejdet med cloud-baserede tjenester (Azure, AWS eller GCP) og med infrastructure-as-code (Terraform). Kender du til data science-frameworks (som Azure ML) er det en fordel.

Du har samtidig gode kommunikative og personlige evner, som gør dig i stand til at sælge nye arbejdsgange i teamet. Vi værdsætter et frit, sjovt og åbent miljø, hvor alle arbejder mod det fælles mål. På det personlige plan er det derfor helt essentielt, at du kan tage ansvar og træffe beslutninger - og vigtigst af alt, at du kan gøre det i samarbejde inden for og på tværs af teams.

Ansøgning og kontakt


Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”. Vi holder samtaler løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte People Manager Michael Nielsen på tlf. 23 33 88 89. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset baggrund til at søge jobbet. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Fredericia
  • Torsdag den 06. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som data managere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som data managere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0