Rekrutteringsfirma

Vedligeholdelsestekniker - Google, Fredericia

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vil du være med i opbygningen, driften og vedligeholdelsen af Googles nye datacenter? Vil du være en del af et tekniske team, der driver nogle af verdens mest sofistikerede og effektive systemer? Og trives du i en moderne virksomhed, der konstant arbejder på at blive bedre?

Så er dit nye job måske ved Google?

Ansvarsområder:

  • Sikre oppetid og vedligeholdelse af HVAC, UPS, generatorer, vandpumper, vandoparbejdningssystemer, elforsyning samt kontrol- og overvågningssystemer.
  • Udvikle kreative tilgange til at reducere driftsomkostninger samtidig med at effektiviteten styrkes.
  • Drive, overvåge og vedligeholde kritiske hjælpesystemer og -udstyr på datacenteret samt reagere på unormale forhold.
  • Være en del af den daglige opfølgning samt sporing af tendenser ud fra driftskarakteristika.


  • Sikre oppetid og vedligeholdelse af HVAC, UPS, generatorer, vandpumper, vandoparbejdningssystemer, elforsyning samt kontrol- og overvågningssystemer.

    Udvikle kreative tilgange til at reducere driftsomkostninger samtidig med at effektiviteten styrkes.

    Drive, overvåge og vedligeholde kritiske hjælpesystemer og -udstyr på datacenteret samt reagere på unormale forhold.

    Minimumskvalifikationer:

  • En teknisk håndværksmæssig uddannelse, f.eks. VVS-montør, mekaniker, industritekniker, maskinmester eller anden relevant teknisk uddannelse.
  • Gyldigt kørekort.


  • En teknisk håndværksmæssig uddannelse, f.eks. VVS-montør, mekaniker, industritekniker, maskinmester eller anden relevant teknisk uddannelse.

    Fortrukne kvalifikationer:

  • Arbejdstilladelse i Danmark.
  • Erfaring med mekanisk vedligeholdelse, herunder HVAC, rørarbejde, vandpumper, vandoparbejdningssystemer samt køletårne.
  • Erfaring med vedligeholdelse af store kritiske anlæg, f.eks. datacentre, medicinalvirksomheder eller elektriske installationer, herunder vedligeholdelse af nødstrømsforsyning (UPS), generatorer og tilhørende enheder.
  • Evnen til at tilegne dig ny viden hurtigt og effektivt samt at du kan tilpasse dig nye processer, procedurer og udstyr.
  • Gode kommunikationsevner i skrift og tale.
  • En fremragende evne til at begå dig med andre og til at arbejde konstruktivt i et team samtidig med at arbejdet prioriteres effektivt.


  • Arbejdstilladelse i Danmark.

    Erfaring med mekanisk vedligeholdelse, herunder HVAC, rørarbejde, vandpumper, vandoparbejdningssystemer samt køletårne.

    Erfaring med vedligeholdelse af store kritiske anlæg, f.eks. datacentre, medicinalvirksomheder eller elektriske installationer, herunder vedligeholdelse af nødstrømsforsyning (UPS), generatorer og tilhørende enheder.

    Evnen til at tilegne dig ny viden hurtigt og effektivt samt at du kan tilpasse dig nye processer, procedurer og udstyr.

    Gode kommunikationsevner i skrift og tale.

    Lidt om Google og stillingen:

    Det samlede tekniske team står for design og drift af nogle af de mest sofistikerede og effektive mekaniske-, elektriske- og HVAC-systemer i verden. Vedligeholdelsesteknikere på Googles datacenter driver, overvåger, supporterer og vedligeholder alle de kritiske hjælpesystemer. Nogle af disse opgaver inkluderer opvarmning og køling af luft og vand, generatorer, UPS-systemer, elforsyning samt kontrol- og overvågningssystemer. Du vil regelmæssigt hjælpe med at inspicere, vedligeholde og udbedre forskelligartede systemer i datacentret f.eks. rørføring og ikke-kritiske elektriske eller mekaniske systemkomponenter. Du yder daglig assistance til ledelsen og evner at læse tekniske tegninger, at foretage systemgennemgang og vurdere driftstilstand.

    Som en mester i best-in-class-praksisser, udvikler du kreative tilgange til at reducere driftsomkostninger imens datacentrets overordnede effektivitet forbedres. Du sikrer at miljø- og sikkerhedsstandarder konsekvent overholdes, identificerer problemer og foretager hurtige reparationer i nødsituationer eller i forbindelse med unormale omstændigheder. Du styrer problemstillinger angående datacentrets ydeevne og driftsstop for at minimere genopstartstiden for at optimere oppetiden.

    Bagved alt det, som Googles brugere ser online, er der en arkitektur bygget af det tekniske infrastruktur-team, som holder alt kørende. Ved at udvikle og vedligeholde datacentrene opstår muligheden for at bygge den næste generation af Google platforme, der muliggør Googles produktportofølge. Hos Google er man stolte af at være ingeniørernes ingeniører og her elsker de at skille tingene ad og se om de kan genopbygges til en bedre løsning. Man er altid på tilkald for at holde netværket oppe og kørende for derigennem at sikre brugerne den bedste og hurtigste oplevelse, som overhovedet muligt.

    Datacenteret i Fredericia:

    Googles største aktiv er deres medarbejdere, og virksomheden gør en stor og bevidst indsats for at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdere trives og kan koncentrere deres ressourcer, kreativitet og kompetencer til at udvikle Googles services og internet forretning. Google prioriterer også at udvikle deres organisation og medarbejdersammensætning, så den fremstår med stor diversitet.

    I efteråret 2018 meldte Google ud at de ville etablere et stort datacenter ved Fredericia. Datacenteret, der vil blive på 46.000 m2, vil blive opført på en 73 hektar stor grund, der ligger i et stort erhvervsområde mellem Fredericia og Taulov. Selve byggeriet og etableringen vil kræve i alt 1.500 medarbejdere. Det nye datacenter skal være klar til ibrugtagning i løbet af 2020.

    Det nye datacenter vil få et serverområde på 13.000 m2, som vil blive drevet af 100% vedvarende energi. Man forventer, at der vil blive i alt 150 – 250 medarbejdere i datacentret. Det første man går i gang med, er at ansatte nye medarbejdere til datacentrets driftsorganisation, hvor de første medarbejdere forventes at tiltræde efter sommerferien 2019.

    Venligst bemærk, at vi af hensyn til GDPR ikke modtager ansøgninger/CV’er via mail.

    Ansøg dette job


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 1.5.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Data Manager
    • Fredericia

    Lignende jobs

    • Data Engineer for condition monitoring and machine...

      Do you want to play a key role in improving performance in the pharmaceutical and industrial manufacturing? Are you passionate about finding patterns in data? And do you dream of a flexible work we..
      • Data Manager
      • Hasselager
      Få mere info
    • Senior Data Engineer/Scientist for Predicti

      Join our costumer, Predicti, as a Senior Data Engineer/Scientist in the Fintech sector! Do you enjoy tackling complex challenges while engaging with customers? If so, you could be the ideal candida..
      • Data Manager
      • Århus N
      Få mere info
    • Data manager i Århus C

      Would you like to work with sustainable energy companies through developing great solutions and platforms that utilise new and exciting technologies? Minds and Co. is looking for a Lead NET De..
      • Data Manager
      • Århus C
      Få mere info
    • Quantitative analyst for short-term power trading

      In this role, you will build machine learning and optimisation models that support the decision-making within our flexible asset business.Your responsibilities include:support our flexible asset bu..
      • Data Manager
      • Århus
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som data managere i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte data managere i Fredericia over tid

    Dato Alle jobs som data managere
    20. september 2024 0
    19. september 2024 0
    18. september 2024 0
    17. september 2024 0
    16. september 2024 0
    15. september 2024 0
    14. september 2024 0
    13. september 2024 0
    12. september 2024 0
    11. september 2024 0
    10. september 2024 0
    9. september 2024 0
    8. september 2024 0
    7. september 2024 0
    6. september 2024 0
    5. september 2024 0
    4. september 2024 0
    3. september 2024 0
    2. september 2024 0
    1. september 2024 0
    31. august 2024 0
    30. august 2024 0
    29. august 2024 0
    28. august 2024 0
    27. august 2024 0
    26. august 2024 0
    25. august 2024 0
    24. august 2024 0
    23. august 2024 0
    22. august 2024 0
    21. august 2024 0