Excel- og dataspecialist med gode kommunikationsevner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Har du stærke evner indenfor data modellering, Excel og koordinering? Og vil du være med til at understøtte Skatteforvaltningens portefølje af drift- og videreudviklingsaktiviteter? Så er du måske vores nye kollega.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST) er en af de syv styrelser i Skatteforvaltningen. Vi understøtter vores kolleger i Skatteforvaltningen i et partnerskab om drift og videreudvikling af en stor it-systemportefølje og udvikling af nye it-løsninger i spændvidden fra mindre opgaver, store projekter til en række store programmer i milliardklassen.

Videreudvikling og drift af excel-værktøj og support af bruger-organisation
Du bliver ansat i Center for Porteføljestyring, der sammen med vores departement og øvrige styrelser i koncernen varetager porteføljestyringen af Skatteministeriets it-udviklingsprojekter og de idriftsatte it-systemer.

Centeret er en del af afdelingen Analyse og Porteføljestyring, som udover porteføljestyring bl.a. også driver styrelsens overordnede strategiarbejde og virksomhedsmodel. Desuden bistår afdelingen projekter og programmer med estimering af omkostninger i it-udvikling og -drift.

Sammen med dine nærmeste kolleger bliver du ansvarlig for værktøjet og processerne omkring vores aktivitetsoverblik. Aktivitetsoverblikket er et komplekst excel-ark, som samler data fra en række selvstændige ark med oplysninger om Skatteforvaltningens portefølje af videreudviklingsaktiviteter. Inputs kommer fra fagområderne i UFST.

Du skal samle store datamængder, overskue komplekse sammenhænge på tværs af Aktivitetsoverblikket og bistå i formidlingen af disse data i præcise og handlingsorienterede beslutningsoplæg, som klæder vores ledelse godt på til at styre den samlede portefølje.

En stor del af arbejdet omhandler:

  • Sekretariatsbetjening (ad hoc data udtræk/rapportering)
  • Løbende yde undervisning og teknisk support i brugen af det excelbaserede aktivitetsoverblik til dets brugere
  • Videreudviklings af løsning, så den understøtter organisationens behov, herunder medvirke til design og implementering af en langsigtet løsning
  • På baggrund af data i værktøjet skal der bygges en rapporteringsskabelon til brug for ledelsesinformation
  • Dokumentation af løsningen, herunder opdaterede brugermanualer
  • Stakeholder management.

Rollen er ny, og du skal have lyst til at sætte dit fingeraftryk på både produkt og rolle og kunne lide at arbejde selvstændigt. For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du har følgende kvalifikationer:

  • Excel superbruger – gerne med erfaring med power-pivot, macroer, power query, oprettelse af data connections samt data konsolidering
  • Power BI erfaring med data connections, data modellering og visualiseringer i PBI
  • Stort overblik og evnen til at skabe struktur og orden i komplekse data
  • Gerne kendskab til Jira
  • Gode kommunikations- og samarbejdsevner.

Det er vigtigt, at du synes, det er sjovt at gå på arbejde i en stor, politisk styret organisation, hvor alt arbejde udføres i samarbejde med et væld af interessenter, og hvor evnen til at sikre inddragelse, god kommunikation og formidling af komplekse budskaber, er helt centrale.

Dit nye kontor
Du bliver en del af et hold bestående af 17 engagerede og dygtige kolleger, som arbejder tæt sammen for at understøtte vores projekter og programmer og den samlede porteføljestyring i Skatteministeriet. Vores kontor er ansvarligt for at sikre strategisk prioritering, styring, implementering og gevinstrealisering for den samlede portefølje af it-udviklingsprogrammer og -projekter i Skatteministeriets koncern. Vi prioriterer godt samarbejde og kollegaskab og at skabe gode resultater sammen.

Ansættelse og kontakt
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 9. januar 2022. Spørgsmål besvares gerne af funktionsleder Morten Andersen på 51 71 45 12. Samtaler afholdes løbende.

Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Frederiksberg
  • Søndag den 09. januar 2022

Lignende jobs

  • Data manager i København V

    Om rollen som Machine Learning Engineer Rollen som machine learning engineer i Todai er alsidig, da vi løser opgaver for mange forskellige typer virksomheder med mange teknologier. Din rolle bli..
    • Data Manager
    • København V
    Få mere info
  • Data manager i København V

    Forretningsorienteret Data ScientistTodai søger en Data Scientist, der sætter slutbrugeren og mennesker først når kunstig intelligens skal omsættes til praktiske løsninger. Det skal ske sammen..
    • Data Manager
    • København V
    Få mere info
  • Data manager i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info
  • Data manager i København

    Er du interesseret i data, og vil du gøre en reel forskel ved at rådgive virksomheder om brugbare indsigter baseret på fakta? Motiveres du af at være med, hvor det sker, og af at arbejde med nogle .
    • Data Manager
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som data managere
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4