Udadvendt dataanalytiker – detektiv in spe - til at bekæmpe international skattesvig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Højbjerg

Er du forretningsorienteret og initiativrig, og brænder du samtidig for at bearbejde og analysere data? Har du øje for detaljer og evnen til at finde mønstre i store mængder data? Og vil du være med til at bekæmpe og imødegå international skatteundgåelse og svig?

Center for Skattely (CEBIS) er et center med særlig fokus på international skatteunddragelse og svig, hvor vi på nuværende tidspunkt blandt andet har ansvar for at:

  • udarbejde analyser af borgere, virksomheder/selskaber, penge og værdier, der bevæger sig på tværs af landegrænser med det formål at identificere nye svigsmønstre/trends.
  • kontrollere, at diverse internationale skatteoplysninger er oplyst.
  • begrænse skattegabet vedrørende skattesvig.
  • afdække misbrug af skattelovgivningen.
  • samarbejde med nationale myndigheder samt andre landes skattemyndigheder.

Tværgående rolle
Du bliver en del af enheden ”CEBIS 1-Analyse og Koordinering”, som har en koordinerende funktion i forhold til de øvrige enheder i centeret. Rollen som dataanalytiker er forholdsvis ny, og du kan derfor selv være med til at definere nogle af dine opgaver.

Som dataanalytiker er en af dine primære opgaver at understøtte centerets opgaver på tværs af enhederne. Vi ser derfor gerne, at du af natur er opsøgende og har lyst til at indgå i tæt dialog med dine kolleger for at finde ud af, hvor du blandt andet kan være med til at optimere vores sagsprocesser. Derudover er du i stand til at omsætte kollegers datamæssige behov og kan bistå dem i at udtrække og strukturere data til brug i deres opgaveløsning.

Jonas, en af dine nye kollegaer, som blev ansat som dataanalytiker i enheden 1. januar, fortæller:

”Vi har masse af data. Både i Skattestyrelsens eget datawarehouse, men også data fra eksterne kilder. Det er bare fedt at dykke ned i disse data og finde de data, som er relevante for opgaven. Jeg både renser, sammensætter, strukturerer og tilrettelægger data. Samtidig er jeg i kontakt med en masse gode ”skattenørder”, som jeg skal hjælpe med fx at lave en scoringsmodel eller kendetegnsanalyse eller bare gøre data klar til brug. En af mine fornemmeste opgaver er således at formidle data på en let tilgængelig måde. Det giver en meget afvekslende dag, hvor jeg både kan lege med data, men også tale med en masse gode skattekollegaer.”

Du får en tværgående rolle og dermed en bred kontaktflade i centerets syv enheder; fem enheder i Århus, én i Aalborg og én i Høje Taastrup. Så du må forvente mødeaktivitet både digitalt og på de forskellige geografiske steder.

Initiativrig og løsningsorienteret dataekspert
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau fx statistik, økonomi, matematik, IT eller anden naturvidenskabelig uddannelse. Din baggrund kan også være en helt anden, hvis du har relevant erfaring, der gør dig i stand til at løse opgaverne. Du har erfaring med programmering og praktisk erfaring med at tilrettelægge, bearbejde og analysere data. Du skal kunne lave forskellige visualiseringer af data og finde mønstre eller tendenser ved hjælp af forskellige datamining-teknikker, etc. Det er en fordel, hvis du har erfaring med programmering i et eller flere af følgende: R Studio, R, Shiny app og SQL.

Det er afgørende for din succes i stillingen, at du finder det spændende at udforske og bearbejde nye data. Derudover er du åben, proaktiv og handlekraftig, så du selvstændigt kan opsøge den viden, der kan hjælpe dig til at opnå den nødvendige indsigt i disse data.

Det er vigtigt, at du evner at formidle og præsentere dine resultater på en let tilgængelig måde, såvel mundtligt som skriftligt, da du ofte skal kommunikere med samarbejdspartnere, der ikke har samme faglige baggrund som dig.

Center for Skattely (CEBIS)
CEBIS’ formål er at finde fysiske og juridiske personer, der på tværs af en eller flere landegrænser bevidst søger at undgå dansk eller udenlandsk beskatning. Bekæmpelse af international skatteunddragelse har stor politisk bevågenhed, og afdelingen har i flere omgange fået særskilte finanslovsbevillinger for at styrke indsatsen. Projekterne og fokusområderne ændres løbende i takt med viden, risikobilleder og ressourcer til opgaven ændrer sig.

Vi har et fagligt og udviklende miljø, hvor du får engagerede, kompetente og hjælpsomme kolleger samt et godt socialt miljø med en uformel omgangstone. Vi har stor respekt for hinanden både i opgaveløsningen og som kolleger.

Skatteministeriet lægger vægt på at understøtte fleksible arbejdsvilkår, og rammerne for arbejdstilrettelæggelsen drøftes mellem leder og medarbejder med udgangspunkt i den samlede opgaveløsning.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV, eksamensbevis og andre relevante dokumenter via linket ”Søg stillingen” senest den 6. juni 2022. Spørgsmål besvares gerne af kontorchef Birthe Sørensen på telefon 25458047.

Vi forventer at holde samtaler i uge 24. Der kan evt. indgå en case, logisk test og/eller en personanalyse i ansættelsesforløbet. Vi indhenter straffeattest og referencer forud for ansættelsen.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Forventet tiltrædelse er 1. august 2022 eller efter aftale.

Dit arbejdssted bliver Lyseng Allé 1, 8270 Højbjerg

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Højbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Højbjerg
  • Mandag den 06. juni 2022

Lignende jobs

  • Data manager i Århus N

    Din Mjølner-hverdag Som backend udvikler i Mjølner bliver du en del af den største faglighed hos Mjølner, som primært fokuserer på Net og Java udvikling, sikkerhed, arkitektur og DevOps. D..
    • Data Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Data manager i Århus

    Data Manager søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Data Manager
    • Århus
    Få mere info
  • Data manager i Hasselager

    Do you want to play a key role in improving performance in the pharmaceutical and industrial manufacturing? Are you passionate about finding patterns in data? And do you dream of a flexible work we..
    • Data Manager
    • Hasselager
    Få mere info
  • Data manager i Risskov

    Har du passion for operationsanalyse og programmering? Er du dygtig til at tackle optimeringsproblemer og kunne du tænke dig at udvikle algoritmer til ruteplanlægning og optimeret transport. Så er .
    • Data Manager
    • Risskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i Højbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Højbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Højbjerg over tid

Dato Alle jobs som data managere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0