Datamanager til forskningsunderstøttelse i Arbejds- og Socialmedicinsk Afdeling i Holbæk

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Vi søger en erfaren og dygtig datamanager/akademisk forskningsassistent til at understøtte afdelingens opgaver indenfor forskning og datamanagement.

Stillingen er 2-årig og ønskes besat pr. 1. januar 2023 eller så hurtigt det er muligt, da vi snarest skal implementere en database i socialmedicin.

Hvem er vi?

Arbejds- og Socialmedicinsk Afdeling er en velfungerende afdeling på Holbæk Sygehus. Afdelingen består af en arbejdsmedicinsk og en socialmedicinsk enhed i samme hus og har en tværfaglig stab på knap 60 medarbejdere.

Den lægelige stab består af ca. 25 speciallæger med samfundsmedicinsk, arbejdsmedicinsk, almenmedicinsk eller psykiatrisk baggrund samt ca. 10-15 uddannelsessøgende læger indenfor samfundsmedicin og arbejdsmedicin. I afdelingen er desuden lægesekretærer, socialfaglig konsulent og fem psykologer, herunder en neuropsykolog, samt to socialsygeplejersker.

Afdelingen huser et professorat i arbejdsmarkedsrettet rehabilitering samt seniorforskere og ph.d.-studerende. Der er desuden tilknyttet en række eksterne konsulenter overvejende indenfor det psykiatriske speciale.

Afdelingens forskning

Afdelingen har et aktivt forskningsmiljø med forskning indenfor afdelingens specialer, fx arbejde som årsag til sygdom, sygdom som arbejdshindring i en socialmedicinsk kontekst samt miljømedicin. I socialmedicin er der derudover udviklet en database; SocMed, som i 2023 skal implementeres og driftes i afdelingen.

Afdelingens forskning koordineres af afdelingens professor. Derudover er der udpeget forskningskoordinerende læger i de to specialer, der skal understøtte forskning blandt uddannelsessøgende læger og psykologer.

De forskningsansatte i afdelingen har kontorplads i Forskningens Hus. Det tilstræbes, at alle ansatte, der er forskningsaktive, deltager i aktiviteter i Forskningens Hus.

Datamanager

Datamanagerens væsentligste opgave er at understøtte afdelingens opgaver indenfor forskning og datamanagement, herunder understøtte den socialmedicinske database SocMed samt Holbæk kohorten.

Du vil få en central opgave i implementeringen af SocMed databasen i afdelingen, da din opgave bliver at understøtte den lokale håndtering af databasen, herunder den kliniske indtastning i databasen samt træk af data og rapporter fra databasen. Du vil få plads i den nationale datamanager-arbejdsgruppe for SocMed-databasen, og vil dér, som repræsentant for os, sparre om datarapporter og problemer samt fremsætte forslag til styregruppen.

Vi er derudover i gang med at udvikle en lokalt forankret forskningsdatabase på basis af patienter, der indlægges på Holbæk Sygehus - Holbæk kohorten. Du vil få mulighed for at være med fra starten og indgå i udviklingsarbejdet i databasen, der skal sikre systematikken i den efterfølgende 5-årige driftsfase. I opgaven vil indgå at udvikle og programmere syntax og algoritmer, der kobler kohortens forskellige datakilder, renser og klargør data, og muliggør produktion af standardrapporter for udvalgte data. Herunder forventes du at stå for at sikre datasikkerhed, godkendelser mv.

Du vil også have en vigtig opgave som forskningsadministrativ støtte til afdelingens portefølje af forskning og databaser. Herunder vil du skulle bistå og vejlede afdelingens forskere med projektadministration for at sikre, at adgang til data sker efter gældende lovgivning og regler samt bistå med løbende opdatering af projektoversigt samt samarbejds- og databehandleraftaler.

Du vil få mulighed for at deltage i forskningssamarbejdet i afdelingen og på Holbæk Sygehus samt i relevante fora i øvrigt.

Da det er vigtigt, at du er opdateret vedrørende informations- og datasikkerhed, GDPR og datamanagement og forskningsunderstøttelse, vil der være mulighed for løbende at deltage i relevante faglige aktiviteter og efteruddannelse.

Hvem er du?

Vi søger en person som er struktureret, fleksibel, ansvarsbevidst og engageret med et godt overblik og gode organisatoriske og planlægningsmæssige kompetencer, som har lyst og evner til at samarbejde og indgå positivt og konstruktivt i afdelingen.

Du skal have en relevant akademisk uddannelse fx folkesundhedsvidenskab eller lignende, samt relevant erfaring, herunder erfaring med datamanagement samt som forskningsassistent eller forskningsadministrativ støtte.

Du skal selvstændigt kunne varetage forskningsunderstøttelse, herunder projektadministration samt udarbejde datadokumentation, projektoversigter samt samarbejds- og databehandleraftaler.

Derudover skal du selvstændigt kunne varetage datamanagement, herunder informations- og datasikkerhed efter gældende lovgivning og regler samt arbejde i databehandlingssystemer fx RedCap, håndtere databaser og registre.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan tilbyde en spændende stilling med alsidige opgaver og mulighed for indflydelse på egne arbejdsopgaver samt faglig udvikling i tæt samarbejde med forskergruppen. Vi har flekstid, så det vil være muligt at tilrettelægge arbejdstider og -opgaver fleksibelt. Vi prioriterer, at arbejdet hænger bedst muligt sammen med familie- og fritidsliv.

Vi kan derudover tilbyde en dejlig arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø med en god og uformel omgangstone og spændende arbejdsopgave. Vi er udviklingsorienterede og har tradition for at løfte i flok, støtte hinanden og udvikle os i fællesskab. Vi er bevidste om, hvor vigtig en opgave vi udfører, hvilket gør den meningsfuld og værdiskabende. Vi prioriterer uddannelse og forskning højt.

Du vil sammen med de øvrige forskningsansatte i afdelingen få kontorplads i Forskningens Hus som er samlings- og arbejdssted for forskningsstuderende, forskningsansvarlige, postdoc-forskere, lektorer og professorer på Holbæk Sygehus og være med til at skabe et udviklende og produktivt forsknings- og læringsmiljø på sygehuset.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er deltid og 2-årig med mulighed for forlængelse. Det konkrete timetal aftales efter medarbejderens og afdelingens behov. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om stillingen, og de muligheder, som ligger i jobbet, er du velkommen til at kontakte:

Cheflæge Ann Lyngberg [email protected]

Professor Ole Steen Mortensen [email protected]

Stillings- og funktionsbeskrivelsen kan rekvireres hos Arbejds- og Socialmedicinsk Afdeling: Tlf.nr.: 59 48 98 51

Ansøgningen

Ansøgning indsendes via linket på Region Sjælland.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ansøgningsfrist d. 16.12.22

Ansættelsessamtaler d. 21.12.22 og 22.12.22


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Holbæk
  • Fredag den 16. december 2022

Lignende jobs

  • Data manager i Hele Danmark

    Brüel & Kjær Vibro (B&K Vibro) is one of the world’s largest independent suppliers of machinery protection and condition monitoring systems. The systems are installed on rotating and reciprocating .
    • Data Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Data manager i Hele Danmark

    Brüel & Kjær Vibro (B&K Vibro) is one of the world’s largest independent suppliers of machinery protection and condition monitoring systems. The systems are installed on rotating and reciprocating .
    • Data Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Data manager i Roskilde

    Data Manager søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • Data Manager
    • Roskilde
    Få mere info
  • Data manager i Hele Danmark

    [xxxxx] er i gang med en større digital transformation, hvor hovedparten af de primære forretningssystemer skal udskiftes. Her ar..
    • Data Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som data managere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0