Ambitiøs studentermedhjælper til databehandling, analyse og sekretariatsbetjening i Digitaliseringsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Er du interesseret i offentlig digitalisering, og kunne du tænke dig at være med til at sikre Danmarks digitale fundament? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Ministeriernes kontor for it-styring i Digitaliseringsstyrelsen.

Ministeriernes kontor for it-styring I Danmark ligger vi nummer ét i offentlig digitalisering. Hvis vi skal blive ved med det, er det afgørende, at de statslige myndigheder har en effektiv og ansvarlig styring af deres it-systemer, så it-systemerne understøtter myndighedernes kerneopgaver og brugernes behov. Der skal med andre ord være styr på Danmarks digitale fundament. Derfor arbejder vi i Ministeriernes kontor for it-styring for at professionalisere statens it-styring og sikre det nødvendige ledelsesfokus på opgaven. Vores arbejde i kontoret retter sig dels mod statslige it-projekter og dels mod styringen af de statslige it-systemportefølje. Vi arbejder på tværs af projekt- og systemstyring med at løfte kompetencerne på it-området i staten.

Vi søger lige nu en dygtig studentermedhjælper, der vil blive en del af et stærkt socialt og fagligt fælleskab med ca. 25 kolleger, som arbejder med at professionalisere it-styringen i staten. Vi har en stor kontaktflade i vores hverdag med andre statslige myndigheder, Statens It-råd og med Finansministeriets departement. Du vil blive knyttet til arbejdet med styring af it-systemer og betjening af Statens It-råd.

Om stillingen Dine opgaver vil primært centrere sig om at strukturere, bearbejde, kvalitetssikre og præsentere data, som kontoret indsamler om tilstanden af statens portefølje af it-systemer. Resultaterne skal bruges til at understøtte Statens It-råds og kontorets rådgivning af statslige myndigheder. Du skal også indgå i sekretariatsbetjeningen af Statens It-råd, som består af topledere fra det offentlige og private erhvervsliv. Derudover vil du indgå i kontorets øvrige opgaver, eksempelvis udarbejdelse af It-rådets årlige statusrapportering.

Dine primære opgaver vil eksempelvis blive at:

  • udtrække, bearbejde, strukturere og visualisere data til brug for analyser af statslige it-systemporteføljer
  • planlægge møder mellem It-rådet og myndighedernes topledelser
  • understøtte sekretariatsbetjeningen af bl.a. Statens It-råd og andre styre- og arbejdsgrupper
  • bidrage til udarbejdelse af It-rådets årlige statusrapportering, som giver et samlet overblik over status på it-styringen i staten
  • holde kontorets hjemmeside på digst.dk opdateret
  • bidrage til at løfte praktiske opgaver i forbindelse med afholdelse af møder og events
  • ad hoc-opgaver.

Herudover kan vi tilbyde dig:

  • erfaring med at udarbejde og præsentere analyser af komplicerede data
  • indsigt i politiske beslutningsprocesser med mange forskellige interessenter
  • indsigt i arbejdet i Finansministeriet og centraladministrationen
  • et unikt indblik i arbejdet med it og digitalisering i den offentlige sektor
  • viden om koblingen mellem it og offentlig service
  • kontakt med nogle af de skarpeste hjerner inden for it og digitalisering fra det private erhvervsliv.

Vores nye studentermedhjælper Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse (stud.scient.pol., stud.scient.adm., stud.polit., stud.soc., stud.merc., stud.merc.it, stud.merc.jur., stud.it eller lignende) og har minimum et år tilbage af din uddannelse.

Vi leder efter dig, som:

  • har en systematisk og analytisk tilgang til tal og statistik og kan lide at arbejde med det
  • er struktureret i din tilgang til opgaver og kan holde styr på flere sager på en gang
  • har lyst til at arbejde med it og digitalisering, der rækker på tværs af den offentlige sektor
  • kan formidle komplekse sammenhænge på en letforståelig og klar måde, både mundtligt og skriftligt
  • er ansvarsbevidst og omhyggelig i dit arbejde.

Om os I Ministeriernes kontor for it-styring skaber vi grundlaget for at professionalisere arbejdet med både it-systemer, it-projekter og digitale kompetencer i staten, så vi kan understøtte den digitale omstilling. I kontoret har vi et stærkt fagligt og socialt fællesskab, hvor du kan forvente at blive udfordret, udviklet og støttet af din chef og kollegaer. Vi er ca. 25 medarbejdere i kontoret, som synes det er sjovt at gå på arbejde, og vi glæder os til at arbejde sammen med dig.

I Digitaliseringsstyrelsen er vi ca. 290 ansatte, der hver dag går på arbejde for at gøre en forskel for den enkelte dansker. Vi sætter barren højt og har et klart fokus på trivsel og kompetence- og karriereudvikling. Vi kan tilbyde en hverdag, som aldrig er kedelig, og hvor du får rig mulighed for at samarbejde med andre dele af Digitaliseringsstyrelsen og med andre dele af den offentlige sektor generelt.

Du kan læse meget mere om kontoret, Statens It-råd, vores arbejde og modellen for it-porteføljestyring her.

Ansættelsesvilkår Arbejdstiden vil gennemsnitligt være 15 timer om ugen og tilrettelægges under hensyntagen til din undervisning og eksaminer.

Du ansættes efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten.

Vi forventer, at ansættelsen vil være pr. 1. september 2021.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Yderligere oplysninger Har du spørgsmål til stillingen eller Ministeriernes kontor for it-styring, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Clara Fonnesbæk Jensen på +45 21 18 53 27 eller [email protected] (i uge 31 og frem) eller sekretariatsleder Thomas Søderberg på +45 33 95 11 91 eller [email protected] (i uge 27 + 28).

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest søndag den 22. august.

Samtaler vil blive afholdt i uge 34.

Digitaliseringsstyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • København K
  • Søndag den 22. august 2021

Lignende jobs

  • Data manager i København

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobDo you want to work with management reporting and financial crime prevention in one? Saxo is an investments bank, with high speed, global colleagues and we a..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info
  • Data manager i København

    Vi søger lige nu en studerende til en stilling som compliance officer til Queue-it i København. Du bliver en del af en scale-up og innovativ virksomhed, der er førende inden for udviklingen af virt..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info
  • Data manager i København

    <p>Are you excited about turning data into valuable and sustainable insights? Are you motivated by creating change and benefits? Are you curious and open minded?</p><p>If this sou..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info
  • Data manager i København

    Vi hos [xxxxx] hjælper nu Øresundsbron med at rekruttere en informationssikkerheds- og databeskyttelseskoordinator. Øresundsbro Konsortiet er en svensk-dansk virksomhed, som ejes af den..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i København K over tid

Dato Alle jobs som data managere
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0