Alsidig analytiker til databehandling, statistiske analyser og GIS-bearbejdning indenfo...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S


Vil du være med til at arbejde på en lang række spændende projekter i ind- og udland samt være en del af en stærk afdeling og international organisation? Kunne du tænke dig at være med til at forme og præge morgendagens agenda indenfor Smart Mobility og arbejde med dygtige kollegaer fra især Norden, Indien, Singapore men også muligheder i USA og fra andre af lande? Så er her en unik mulighed for at blive en del af et fagligt stærkt trafik og mobilitetsmiljø, der arbejder bredt i ind- og udland på store såvel som små projekter. Vi har generelt vundet en række store projekter og rammeaftaler i både ind- og udland, som gør vi har brug for flere erfarne kræfter. Vi har succes med store projekter i Kroatien, Georgien og Etiopien og vi har flere projekter i porteføljen i Asien.

Dine ansvarsområder som analytiker i Rambøll

Du kommer til at arbejde på trafikfaglige opgaver for danske såvel som internationale kunder. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte trafikale analyser, hvor du anvender programmer som SAS og EXCEL samt GIS. Din profil og interesser vil dog være med til at bestemme dine arbejdsopgaver og udviklingsvej. Til den rigtige kandidat må der forventes rejseaktivitet til de lande vi har projekter i på en varighed af 3-5 dage alt efter destination.

Vi har generelt en stor berøringsflade med Rambølls andre afdelinger og arbejder derfor i udpræget grad sammen med andre ingeniører, arkitekter og kommunikationskonsulenter. Vi kan garantere dig en interessant og udbytterig læringskurve, da vi arbejder med ydelser fra generel trafik- og mobilitetsplanlægning til specialiserede ydelser inden for trafiksikkerhed, trafikantadfærd, kapacitetsanalyser, simuleringer og trafikmodeller.

Vi er desuden en del af Rambølls globale division Smart Mobility, som betyder et øget fokus på opgaver og udviklingsprojekter i ind- og udland med vores kollegaer i andre lande. Derfor vil det være en fordel at du kan begå dig solidt på engelsk i skrift såvel som i tale.

Ved at blive en del af vores afdeling og globale division, får du mulighed for at sparre med fagligt rigtig stærke kollegaer, der holder sig ajour med den faglige udvikling og debat. Du vil blive et værdifuldt medlem af holdet, og det er forventet, at også du bidrager med din faglige ekspertise på komplekse problemstillinger.

Dig og dine kompetencer

Som person nyder du at tænke nyt og få ting til at ske. Du har en proaktiv tilgang til problemløsning på komplekse udfordringer, og du har et stort gåpåmod i forhold til nye opgaver.

Vi forestiller os, at du har en baggrund indenfor dataanalyse og databehandling og gerne med minimum 3 års erfaring. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring indenfor trafikplanlægning eller som minimum stor interesse for at arbejde indenfor dette felt.

Du har som kandidat:

  • En relevant videregående uddannelse indenfor transport, IT eller naturvidenskab
  • Mindst 3 års erfaring
  • Har stor erfaring med statistiske analyser og håndtering af databaser gerne indenfor det trafikale område
  • Har rigtig godt kendskab til SAS og EXCEL
  • Har stor erfaring med anvendelse af GIS til behandling af store datamængder og gerne indenfor det trafikale og byplanmæssige område
  • Har lyst og evner til at præsentere dit arbejde over for kunderne
  • Har gode evner til at formulere dig både skriftligt og mundtligt – også på engelsk

Bliv en del af Mobility & Traffic Planning i Rambølls hovedkontor i Ørestaden

Vores afdeling på Rambølls hovedkontor i Ørestad består af omkring 30 medarbejdere. Vi arbejder med løsningerne fra den første idé til hovedprojekt og med alle aspekter af byudvikling, trafik- og mobilitetsplanlægning, trafiksikkerhed, trafikantadfærd, borgerinddragelse samt kapacitetsanalyser til simuleringer og trafikmodeller.

Nøgleordene for vores ydelser er helhedsløsninger der forener æstetik, trafiksikkerhed, funktionalitet og bæredygtighed. På kontoret i Ørestad vil du foruden dine 30 kollegaer i afdelingen, blive en del af et hus bestående af ca. 1.500 dedikerede og fagligt stærke profiler inden for alle Rambølls forretningsområder. Derudover vil du blive en del af en ny stærk global division - Smart Mobility, som giver adgang til dygtige kollegaer fra Norden, Tyskland, England, Indien og Singapore.

At arbejde hos Rambøll

Betyder at være en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Om Rambøll
Rambøll er en førende international ingeniør- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger Rambøll over 14.000 medarbejdere. Vi har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet. Med 300 kontorer i 35 lande kombinerer Rambøll lokal erfaring med global viden for kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for områderne: Byggeri, transport, byudvikling, miljø, vand, energi samt managementrådgivning. Læs mere på www.ramboll.dk. Følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder Thomas Dyhr Martinus på [email protected].

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”apply”.

Send din ansøgning senest 17.11 2019

Vi afholder løbende samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • København S

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som data managere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i København S over tid

Dato Alle jobs som data managere
20. september 2024 8
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 4
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 6
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2