Student til databehandling og analyseopgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Er du systematisk anlagt med flair for tal? Har du lyst til at være en del af et datadrevet og strategisk arbejde i relation til fast ejendom? Så søg stillingen som student i Bygningsstyrelsens team Porteføljeudvikling og Analyse i Center for Udlejning!

Bygningsstyrelsen søger en studentermedhjælper, der tænker økonomisk, er god til at jonglere med større datasæt samt er skarp til Excel, og gerne med interesse for fast ejendom og bygninger. Du bliver en del af et dynamisk team i vores Center for Udlejning. Vi er 8 personer i teamet inklusiv to studenter.

Bygningsstyrelsen har en ejendomsportefølje på mere end 4 mio. m2 fordelt over hele landet, Grønland og Færøerne. Vi har i teamet ansvaret for at drive porteføljestrategien frem, og vi står for en række analyser af porteføljen og konkrete investeringer i ejendomme.

Dine arbejdsopgaver
Studenterne spiller en vigtig rolle i at assistere konsulenterne med analysearbejdet.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af forskellige analyseopgaver, hvor data spiller en central rolle. Disse opgaver vil bidrage til den overordnede porteføljeudvikling af forskellig grad. Du vil have mulighed for at selv præge opgavesammensætningen ud fra dine kompetencer og interesser inden for teamets rammer.

De udfordrende opgaver vil udbygge dine analytiske kompetencer og give dig vigtige erfaringer, som vil bringe dig fremad både i dit studie og i din fremtidige karriere.

Dine kompetencer
Vi forestiller os, at du er en ambitiøs studerende i gang med en relevant uddannelse fra f.eks. CBS - gerne i slutningen af din bachelor eller starten af din kandidat.

Det er afgørende, at du har flair for tal og har lyst til at arbejde med data og kvantitative analyser.

Vi forventer at få stor gavn af din solide erfaring med Excel og dine evner til at arbejde struktureret og metodisk med større datasæt. Du er selvstændig, kreativ og løsningsorienteret og trives med opgaver, der kræver fordybelse. Du skal også kunne evne at arbejde hurtigt med korte deadlines.

Om os

Bygningsstyrelsen er den største ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vi løfter vores opgave i en stærk bygherrefunktion gennem nybyggeri og moderniseringer, ved at udleje statens ejendomme og ved at videreformidle private lejemål til de statslige institutioner. Derudover leverer vi serviceydelser som reception, kantine og rengøring med videre til en del af de statslige institutioner.

I Bygningsstyrelsen har vi en aktivitetsbaseret kontorindretning. Det betyder, at vores kontormiljø er indrettet i arbejdsområder, der understøtter de arbejdsopgaver, du løser i løbet af din arbejdsdag. Du vil have en hjemmezone, hvor dine kollegaer i centeret primært er. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning, fordi vi i Bygningsstyrelsen ønsker at styrke vores samarbejde og vidensdeling samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel.

Ansættelsesvilkår
Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitlig 15 timer og er som udgangspunkt fordelt på to faste ugentlige arbejdsdage.

Vi synes, det er vigtigt, at du som studerende har mulighed for at kombinere studier og arbejde på en god måde, og vi er derfor fleksible i forhold til eksamensperioder og lignende. Vi forventer også fleksibilitet den anden vej i forbindelse med større deadlines.

Du skal ved ansættelsestidspunktet kunne vise skriftlig dokumentation for relevant studieaktivitet.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til OAO-fællesoverenskomsten og organisationsaftalen mellem staten og HK. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transport- og Boligministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med de til enhver tid tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte fuldmægtig Maria Sørensen på 41 70 11 28.

Lyder stillingen interessant, og mener du at have de kompetencer, vi søger? Så send os en kort ansøgning, CV og seneste karakterudskrift senest 18. august. Du søger stillingen ved at gå ind på www.bygst.dk/job. Når du har sendt ansøgningen, vil du modtage en kvittering indenfor 24 timer, som betyder, at vi har modtaget din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtale og forventer tiltrædelse primo oktober 2021. Du kan forvente en test i forbindelse med rekrutteringsforløbet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • København V
  • Onsdag den 18. august 2021

Lignende jobs

  • Data manager i København

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobDo you want to work with management reporting and financial crime prevention in one? Saxo is an investments bank, with high speed, global colleagues and we a..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info
  • Data manager i København

    Vi søger lige nu en studerende til en stilling som compliance officer til Queue-it i København. Du bliver en del af en scale-up og innovativ virksomhed, der er førende inden for udviklingen af virt..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info
  • Data manager i København

    <p>Are you excited about turning data into valuable and sustainable insights? Are you motivated by creating change and benefits? Are you curious and open minded?</p><p>If this sou..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info
  • Data manager i København

    Vi hos [xxxxx] hjælper nu Øresundsbron med at rekruttere en informationssikkerheds- og databeskyttelseskoordinator. Øresundsbro Konsortiet er en svensk-dansk virksomhed, som ejes af den..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i København V over tid

Dato Alle jobs som data managere
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0