Rekrutteringsfirma

Master Data Specialist, Køge Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Er du personen, der brænder for at arbejde med data og projekter på tværs af organisationen? Så er det dig vi er på udkig efter.

Til en nyoprettet stilling søger vi for vores kunde Hans Følsgaard A/S, en Master Data Specialist, der er passioneret på tal, systemer, processer og optimering? Evner du at omsætte konklusioner til konkrete anbefalinger? Så har du her muligheden for at blive en del af en teknologisk international virksomhed.

Jobbet

Hans Følsgaard er i øjeblikket i gang med at styrke deres digitalisering og dataintegration på tværs af virksomheden. Dette kræver en højere masterdatakvalitet og nye måder at strukturere arbejdet med data.

Stillingens primære ansvarsområde er ejerskabet af virksomhedens varestamdata. Din første opgave bliver derfor, at skabe overordnede rammer og guidelines for strukturen i processer og systemer. Dette i tæt samarbejde med IT-afdelingen i forhold til digitalisering og teknisk optimering af nuværende processer.

Du vil endvidere blive ansvarlig for at drive og faciliterer projekter på tværs af organisationen, samt undervise kolleger i overordnede guidelines for håndtering af virksomhedens data og standardisering af processer.

Desuden har du mulighed for at udnytte virksomhedens EDI løsninger samt påvirke etableringen af nye integrationer i tæt samarbejde med salgsafdelingerne og IT-afdelingen.

Stillingens ansvarsområder:

  • Sikre data kvalitet, strukturer og proces flow på produkter, kunder, leverandører etc.
  • Vareoprettelse, herunder varenummerstruktur og proces – implementering og drift
  • Vedligehold af stamdata
  • Opdatering af gamle data, og strømlining af varenumre
  • Opdatering og skabelse af processer i virksomhedens ISO 9001 kvalitetsstyringssystem
  • Support til Salg & Indkøb, samt ABC monitorering, ”early warnings”, leverandørevalueringer, KPI generering m.m.

Der er tale om en kompleks og differentieret produkt- og leverandørportefølje. En portefølje, som stiller store krav til, at du kan håndtere og gennemskue store mængder af data, se potentialer og følge op på eksekveringen af de valgte løsninger.

Stillingen er nyoprettet, og du vil derfor have mulighed for at præge stillingens indhold i forhold til optimeringer og LEAN. Datamæssigt er der tale om cirka 25.000 varelinjer.

Kandidaten

Vi forventer, at du har en naturlig autoritet og bruger dine færdigheder inden for Stakeholder Management og projektledelse.

Din uddannelsesmæssige baggrund kunne være indenfor Supply Chain, IT og teknologi. Vigtigst er det, at du har 3-5 års erfaring fra lignende stilling, hvor du har optimeret og struktureret data, S&OP processer og platforme. Gerne I en virksomhed med høj vare - og kundekompleksitet.

Det essentielle er, at du har erfaring med at strukturere og skabe datastandarder og rammer med optimering for øje. Desuden har du erfaring med at drive interne – og eksterne projekter af teknisk karakter.

Som Master Data Specialist skal du:

  • Have en analytisk og systematisk tilgang til store datamængder og besidde et solidt overblik
  • Være IT fokuseret, data-drevet, selvkørende og igangsættende
  • Evne at se fremadrettede totalbilleder ud fra et matrix af produkter, leverandører og kunder
  • Besidde gode kommunikationsevner og kunne videreformidle konkrete anbefalinger, som omsættes til handlinger i organisationen
  • Excel bruger på højt niveau

Det forventes at du har en solid erfaring med digitale løsninger, gerne i med et internationalt perspektiv. Hos Hans Følsgaard arbejdes der med ERP-systemet Aspect/4 logistik, samt et ny-implementeret PIM system Perfion. Kendskab vil være en fordel.

Løn

Løn efter forhandling, inkl. pension og sundhedsforsikring.

Tiltrædelse

Løbende

Sprog

Dansk og engelsk i skrift og tale.

Virksomheden

Hans Følsgaard tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet. Det er Hans Følsgaard's vision at være kundernes foretrukne TeknikPartner inden for virksomhedens specialer og være et værdiskabende led mellem kunder og leverandører. Læs mere her: https://www.hf.dk/



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Køge

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som data managere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Køge over tid

Dato Alle jobs som data managere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0