Ejendomsdataspecialist i [xxxxx], Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Har du lyst til at være med til at drive, supportere og arbejde med videreudvikling af Geodatastyrelsens IT-systemer til ejendomsregistrering, og er du specialist inden for matrikelvæsen med kendskab til fagområdets aktuelle systemunderstøttelse? Så er du måske vores nye kollega i Matrikel og Ejendomsregistrering.

Om jobbet
Geodatastyrelsen arbejder på at sikre grundlaget for den fremtidige ejendomsregistrering, og i det fortsatte arbejde har vi brug for en kollega med specialistviden om ejendomsdata og ejendomsdannelsen og med flair for teknik og IT. Vores ambition er, at de systemer og arbejdsgange, som understøtter ajourføring og kvalitetssikring af ejendomsdata, er optimerede i forhold til behov og teknologi. Vores ambition er også, at de ejendomsdata, som vi har ansvaret for, kommer endnu mere i spil uden for snævre matrikulære cirkler, så vores data, i samspil med de øvrige grunddataregistre, er fundamentet for samfundets digital transformation.

I jobbet skal du blandt andet
  • medvirke til vedligehold og videreudvikling af ejendomsregistreringssystemerne
  • deltage i test af funktionalitet -og regressionstest af nye release til ejendomsregistreringssystemerne
  • bidrage til indsatser og projekter, der handler om vores datas kvalitet, tilgængelighed og udstilling
  • være aktiv sparringspartner for kollegaer og medvirke til vidensopbygning og tværgående vidensdeling funktionerne imellem


Om dig
Vi forestiller os at
  • du har en relevant matrikulær uddannelse og erfaring med Matriklen, Ejerfortegnelsen og gerne andre grunddataregistre som DAR, BBR og EBR
  • du arbejder erfarent med GIS og geodata
  • du har betydelig erfaring med SQL og gerne i et Oracle miljø
  • du har arbejdet intensivt med test af systemer, og du har kendskab til processer og procedurer indenfor ITIL og kan anvende Jira til projektstyring
  • du har en løsningsorienteret tilgang til tingene og arbejder struktureret med dine opgaver, både selvstændigt og i teams
  • du har øje for værdiskabelse, brugerens behov samt forbedringspotentialer omkring ejendomsregistreringssystemerne
  • du evner at opbygge gode samarbejdsrelationer mellem fageksperter, brugere og systemleverandører, og at bygge bro mellem forretning og IT falder dig naturligt


Endvidere forventer vi, at du er imødekommende, får energi af at præstere som en del af et team og sætter pris på et godt kollegaskab, hvor vi løfter i flok. I dit daglige arbejde er du nysgerrig, tålmodig, grundig og med fokus på anvenderne af vores data og vores systemer.

Vi tilbyder
Geodatastyrelsen ønsker at være en attraktiv arbejdsplads og tilbyder gode muligheder for kompetenceudvikling og fleksible arbejdsvilkår.

Geodatastyrelsen skønt placeret lige ned til Limfjorden i Nørresundby. Læs mere om os og vores opgaver på www.gst.dk. og www.linkedin.com/company/Geodatastyrelsen-aalborg/

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation med mulighed for forhandling af tillæg.

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdssted er Lindholm Brygge 31, 9400 Nørresundby.
Arbejdstiden udgør 37 timer om ugen. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Vi gør opmærksom på, at interne ansøgere behandles samtidig med eksterne, og ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte kontorchef Torsten Bach Schrøder tlf. 2373 9692 eller funktionsleder Pernille Bondesen tlf. 4082 5442.

Vi skal have din ansøgning plus oplysninger og CV senest d. 28 april 2022.

Geodatastyrelsen er den del af Klima,- Energi-, og Forsyningsministeriet og er myndighed for ejendomsregistrering i Danmark og søkortlægning i Danmark og Grønland.
Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Nørresundby
  • Torsdag den 28. april 2022

Lignende jobs

  • Data Engineer (Project Manager)

    Brüel & Kjær Vibro (B&K Vibro) is one of the world’s largest independent suppliers of machinery protection and condition monitoring systems. The systems are installed on rotating and reciprocating .
    • Data Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • (Senior) Data Scientist

    Brüel & Kjær Vibro (B&K Vibro) is one of the world’s largest independent suppliers of machinery protection and condition monitoring systems. The systems are installed on rotating and reciprocating .
    • Data Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Machine Learning Engineer at new Human-Centered So...

    Machine Learning Engineer at new Human-Centered Social Network Startup LifeBonder Remote Part-timeInternship Salary Unpaid .
    • Data Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Master Data Specialist

    Odense Gruppen søger en Master Data Specialist med erfaring inden for produktion. VIRKSOMHEDEN Odense Gruppen består af Odense Marcipan A/S i Odense, Bæchs Conditori i Hobro, IGOS i Hedehuse..
    • Data Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som data managere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0