Data Scientist and Developer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Hvad tilbyder vi?

Vores e-handelsplatform Bizzkit har allerede opnået en stærk position blandt implementeringshuse, såvel som flere større danske virksomheder, der arbejder strategisk med e-handel. Bizzkit står bag flere prisvindende e-handelsløsninger. Som den eneste platform har Bizzkit en samlet løsning for PIM, CMS og DAM med en headless, integrationsvenlig arkitektur og et økosystem af best-of-breed teknologier.

Som Data Scientist and Developer på Bizzkit vil du få en central rolle i at udvikle de softwaremoduler vi leverer til vores kunder som en del af Bizzkit-platformen. Softwaremoduler der skal opsamle, analysere og sætte forskellige typer af data i spil.

Vi tilbyder en stilling, hvor du er med på hele rejsen. Du vil som Data Scientist and Developer:

  • Analysere og skabe indsigt ud fra de opsamlede data.
  • Bygge en fleksibel og understøttende softwarearkitektur, baseret på din analyse og forståelsen af data.
  • Med baggrund i softwarearkitekturen implementere softwaremoduler i C#/.NET, der danner nye, konkrete indsigter med udgangspunkt i de opsamlede data.
  • Sikre at disse indsigter bliver sat i spil i relevante sammenhænge i resten af Bizzkit-platformen.

Konkrete eksempler kunne være: Input til produktsøgningen så søgeresultaterne bliver mere relevante, indholdselementer i CMS så der f.eks kan dannes personaliserede produktanbefalinger og dashboards så kundens medarbejdere kan få ny indsigt i deres produkter og kunder.

Der er mange kilder relevant data kan komme fra og du vil derfor skulle forstå og anvende data såsom: produktdata, brugerdata, eventdata, salgsdata, offline data som f.eks. butiksdata etc. og behandlingen af data kan ske igennem flere forskellige kanaler.

Ligeledes kan behandling af data ske igennem flere forskellige kanaler. Det kan f.eks. være gennem egenudviklede softwarekomponenter, som du og dit team får ansvaret for, eller integrationer med 3. parts-systemer som f.eks. machine learning-systemer leveret som SaaS.
Valget af tilgang og løsningsmodel er i høj grad en beslutning, du er med til at træffe i samarbejde med resten af teamet og dygtige softwarearkitekter.

Som spiller på vores hold, bliver du en del af et mangfoldigt og udfordrende miljø bestående af fagligt højt kvalificerede og engagerede kollegaer. Du vil blive en del af et meget internationalt team, hvor der kommunikeres på engelsk til daglig. Teamet har medarbejdere fra Brasilien, Sverige, Holland, Bosnien, Indonesien og Danmark. Udviklingsteamet består af 12 dedikerede medarbejdere, men da Bizzkit spænder over både softwareudvikling, product management, salg og marketing, er der mange andre dygtige kollegaer, du kommer til at arbejde tæt sammen med.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Udvikling og vedligeholdelse af softwaremoduler til vores e-handelsplatform Bizzkit.
  • Opbygning af en fleksibel softwarearkitektur til behandling og anvendelse af forskelligartet data.
  • Analyse af data, og med baggrund i disse analyser, bygge Proof-of-Concepts på udvidelser eller nye softwaremoduler.
  • Forstå og analysere kundeønsker for at kunne beskrive udvidelser til eksisterende eller helt nye softwaremoduler.
  • Samarbejde med udviklere og softwarearkitekter hos vores løsningspartnere, der bygger e-handelsløsning på Bizzkit.
  • Samarbejde med eksterne leverandører og partnere, der leverer delkomponenter til Bizzkit.
  • Dokumentere og beskrive de valgte løsninger.

Hvem er du?

Du har erfaring med softwareudvikling gerne på arkitektniveau og har en stærk akademisk baggrund som fx civilingeniør i softwareudvikling eller datalog. Du brænder for at arbejde med struktureret softwareudvikling med komplekse problemstillinger og løsninger, der skaber værdi hos slutkunden. Du kan lide at fordybe dig i data og analyse af data og derigennem udtrække ny viden og indsigt.

Vi forventer, at du besidder en naturlig nysgerrighed og følger med i de nyeste teknologiske trends. Det vil helt sikkert være et plus, hvis du har erfaring med .NET platformen og erfaring med udvikling af ASP.NET og ASP.NET Core webløsninger.

Som person er du kvalitetsbevidst, arbejder struktureret og har erfaring med at organisere en hverdag med ansvar og varierende, komplekse arbejdsopgaver. Du er analytisk og løsningsorienteret og ser altid muligheder frem for udfordringer. Du trives i en rolle, hvor du kan sparre og samarbejde med andre højt kvalificerede softwareudviklere og partnere og det er naturligt for dig at gå forrest.

Sidst, men ikke mindst, begår du dig ubesværet på engelsk, både på skrift og i tale, da det vil fylde meget i din hverdag på et internationalt team.

Hesehus add-ons:

  • Stor indflydelse på egen karriere. Vi holder MUS 2 gange årligt, fordi vi tror på den dybere udviklingssamtale med dig og din udvikling i fokus.
  • Skræddersyede udviklingsplaner fremfor prædefineret karriereveje.
  • Familievenlige og fleksible arbejdstider.
  • Forældreorlovsordning med gode vilkår.
  • Gratis sundhedsforsikring.
  • Morgenmad, frokostordning + mellemmåltidsordning.
  • Mulighed for at købe aftensmad med hjem til familien.
  • Flotte lokaler placeret centralt på havnen i Odense med firmabetalt parkering.
  • Massageordning uden egenbetaling.
  • Gode rabataftaler bl.a.gennem LogBuy.
  • Fredagsbar hver fredag, løbeklub og sociale aktiviteter året rundt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Odense

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som data managere i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Odense over tid

Dato Alle jobs som data managere
16. september 2024 13
15. september 2024 13
14. september 2024 13
13. september 2024 13
12. september 2024 9
11. september 2024 10
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 9
5. september 2024 8
4. september 2024 8
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 8
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 7
28. august 2024 8
27. august 2024 9
26. august 2024 9
25. august 2024 8
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 8
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 7
18. august 2024 8
17. august 2024 8

Værd at vide når du søger job som data manager i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.