Rekrutteringsfirma

datatekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Randstad søger en datatekniker/second-level IT supporter til Nielsen Car Group

Er du vild med at arbejde med Windows servere, VMware og backup? Og kunne du tænke dig et job, som forener dage med teknisk tungt arbejde og dage med second-level brugersupport? Så er du måske den, vi søger til vores velfungerende IT-supportteam, som i dag består af tre kollegaer, som i fællesskab sørger for at infrastrukturen og det tekniske er på plads. I teamet tager en kollega sig af first-level support, mens du og en anden kollega varetager driften af den bagvedliggende platform og træder til med support efter behov. IT-teamet leverer support til cirka 500 medarbejdere fordelt over hele landet.

Din profil


Du skal have god teknisk indsigt og viden om IT og have erfaring med VMware og Windows, idet vores miljø er baseret på disse teknologier, ligesom erfaring med Office-pakken er nødvendig. Du vil blandt andet få ansvaret for vores netværk (Fortinet) og sikre, at vi lever op til vores IT-politikker, såvel som GDPR.
Vi har stor fokus på professionel support, hvilket stiller store krav til, at du har lysten og engagementet til at arbejde med support. Det er afgørende at du har en stærk serviceprofil og er god til at kommunikere – skriftligt såvel som mundtligt. Som person er du en dygtig problemløser, der kan arbejde struktureret og proaktivt; også under pres.
Du motiveres endvidere af en afvekslende hverdag, hvor fordelingen mellem teknisk arbejde og second-level support forventes at hedde 60/40.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte


• Drift og support af Office 365
• Drift og installation af Windows-servere i VMware-miljø
• Fejlsøgning, forbedring og udvikling af netværk baseret på Fortinet
• Opfølgning og dokumentation for opfyldelse af IT-politik og GDPR
• Brugersupport til medarbejdere

Du vil naturligvis få en grundig introduktion til vores systemer og medarbejdere.

Du tilbydes


• En spændende hverdag i fællesskab med dygtige og motiverede kollegaer i et uformelt miljø
• Løn efter kvalifikationer
• Sundheds- og pensionsordning
• Mulighed for kantineordning, bilordning og hjemmearbejdsplads

Vores IT-afdeling deler adresse med Bilernes Hus på Bredhøjvej 5 i Silkeborg. Da vores bilhuse er spredt over hele landet, må der påregnes rejsedage i et mindre omfang. Vi er et lille, dynamisk team med en uformel omgangstone og vi glæder os til at få dig med på holdet!

Randstad varetager denne rekruttering på vegne af Nielsen Car Group. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Carina Smedegaard på tlf.: 4880 8741. Har ovenstående fanget din interesse, så send din ansøgning, eller ring gerne for en uformel drøftelse af opgaver, indhold og forventninger. Ansøgninger og samtaler behandles og afholdes løbende.

Om Nielsen Car Group


Nielsen Car Group er moderselskabet for bilvirksomhederne Bjarne Nielsen A/S, Bilernes Hus og leasingselskabet LEASING DK og dermed en af Danmarks største bilkoncerner. Vi beskæftiger samlet set mere end 500 medarbejdere. I Jylland driver vi bilforretninger i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Silkeborg, og Skive, samt to i Esbjerg. På Sjælland er vi til stede i Køge, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. Vi er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, Volvo, Mazda, Renault, Kia, Dacia og Nissan og har desuden autoriseret service af Volkswagen, BMW, Audi og Skoda.

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Silkeborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som data managere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som data managere
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1