Rekrutteringsfirma

it data scientist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg

Har du mod på at forankre data science som en del af måden man arbejder med data på? På vegne af LINAK i Guderup søger Randstad en Data Scientist til en nyoprettet stilling, en unik mulighed for at gøre en forskel i en global virksomhed.



I LINAK genererer mere end 2400 medarbejdere dagligt enorme mængder data. Man er faste i troen på, at et øget datafokus og rette kompetencer kan forædle mere data til viden og værdi og i sidste ende konkurrencemæssige fordele. Positionen som Data Scientist oprettes i BI & Process Automation-afdelingen og er første step i etableringen af et nyt ben, hvor analyse og modellering af data kan komplementere det eksisterende BI setup. Et indledende fokus vil derfor være at bidrage til etablering af framework og processer, der sikrer et solidt fundament, hvorfra der kan skabes værdi.

rollen


Dit hovedfokus som data scientist vil være udvikling og implementering af data science løsninger. Forventningen er at output vil variere fra ad hoc dataanalyser til dynamiske modeller, som kan konsumeres af eksempelvis BI, CRM eller ERP. Behovsopsamling og sparring vil foregå i tæt samarbejde med stakeholders hos LINAK, ligesom løsninger kan involvere samarbejde med eksempelvis konsulenter fra BI og Process Automation.
Man bliver den første i teamet med et dedikeret fokus på data science, mens de øvrige BI konsulenter har kompetencer indenfor analyse i Python og kan allokeres efter behov og kapacitet. For at lykkes, er det således vigtigt, at man som person finder energi i både at arbejde selvstændigt og i teams.

de primære opgaver


• Bidrage til etablering og løbende optimering af nyt fokusområde indenfor data science – herunder framework, værktøjer, dokumentation, m.v.
• Udvikling, implementering og vedligehold af analyser og Machine Learning-modeller med afsæt i Python.
• Implementering af Change-management proces og aktiv deltagelse i behovsopsamling og -validering,udvikling og release af løsninger.
• Sparring med forretningen på tværs af funktioner
• Support (2.-3. level), samt bindeled til ekstern partner
• Holde sig opdateret om tekniske muligheder, som kan skabe værdi for LINAK

din baggrund


Du har en relevant uddannelse på minimum bachelorniveau og meget gerne solid teknisk erfaring med ovenstående teknologier og ansvarsområder. Du kan nikke genkendende til følgende egenskaber:

• God matematisk-statistisk forståelse
• God værktøjskasse inden for data science og machine learning – gerne erfaring med Python eller R
• Forretningsforståelse, der gør dig i stand til at skabe optimale løsninger og inspirere forretningen
• Gode samarbejdsevner i en dagligdag, der typisk vil variere mellem teknisk fordybelse og involvering i projekter
• Taler og skriver dansk og engelsk

om LINAK


LINAK leverer innovative aktuatorløsninger, der forbedrer menneskers livskvalitet og arbejdsmiljø. LINAK er kendt ude i verden for høj kvalitet, og teknisk avancerede og innovative produkter.
De resultater LINAK har opnået gennem årene er baseret på et sæt værdier, der definerer hvad LINAK står for. Der lægges stor vægt på værdier, og hvert andet år måler man på, hvor godt der bliver levet op til dem.
LINAK er delt op i 4 segmenter, der er organiseret som individuelle forretningsenheder: MEDLINE & CARELINE, DESKLINE, TECHLINE og HOMELINE.
Læs mere på linak.com

ansøgning


Du er velkommen til at kontakte konsulent Eva Haugaard Pedersen på tlf. 9292 1848, hvis du vil vide mere om jobbet. Vi holder løbende samtaler, så send dit CV med det samme.
Vi glæder os til at høre fra dig!

om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Sønderborg

Lignende jobs

  • Data Engineer (Project Manager)

    Brüel & Kjær Vibro (B&K Vibro) is one of the world’s largest independent suppliers of machinery protection and condition monitoring systems. The systems are installed on rotating and reciprocating .
    • Data Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • (Senior) Data Scientist

    Brüel & Kjær Vibro (B&K Vibro) is one of the world’s largest independent suppliers of machinery protection and condition monitoring systems. The systems are installed on rotating and reciprocating .
    • Data Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Master Data Specialist

    Data Manager søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Data Manager
    • Vejle
    Få mere info
  • Master Data Specialist

    Master Data Specialist Are you a process-driven professional with an eye for detail? At [xxxxx], we are seeking a Master Data Specialist to play a pivotal role in ensuring high-qua..
    • Data Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i Sønderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Sønderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Sønderborg over tid

Dato Alle jobs som data managere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0