Rekrutteringsfirma

IT- Infrastruktur Specialist til datadrevet sundhedsvirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Brænder du for at varetage forretningens IT-infrastruktur, herunder systemadministration, support og udvikling? Har du en stærk teknisk og forretningsmæssig forståelse – hvor du formår, at udvikle IT-infrastrukturen i takt med forretningsbehovet ændres? Så har du nu mulighed for at blive en del af en ung, tempofyldt og vækstdrevet virksomhed i forsikringsbranchen.

VORES PROFIL
Forsikringsselskabet Dansk Sundhedssikring A/S er siden vores etablering i 2012 blevet Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vi har store ambitioner og dedikerede medarbejdere – og det går stærkt! Vi er stolte af vores sundhedsfaglighed, som i samspil med vores store fokus på data har drevet væksten. Kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk og agil virksomhed, hvor der er højt til loftet og kort vej fra idé til handling.

OM STILLINGEN
Som infrastruktur specialist kommer du til at referere til lederen for IT-operationstemaet. Dit primære ansvar bliver at varetage forretningens infrastruktur herunder IT-systemadministration, drift, support og udvikling. Du kommer til at blive medansvarlig for at sikre, at vores supportfunktion modsvarer de forventelige krav til professionel drift, herunder sikre full-line desktop/applikation support.
Du vil blive inddrage i spændende projekter – hvor du særligt kommer til at bidrage med dine kompetencer indenfor infrastruktur/arkitektur. Dit arbejde vil få direkte betydning for vores interne arbejdsgange, hvorfor det i høj grad er vigtigt, at du trives med at tage ansvar for dine arbejdsopgaver lige fra idé til endelig leverance.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:
  • Forretningens IT-infrastruktur
  • Deltage hvis nødvendigt i IT bruger support
  • IT-system sikkerhed og overvågning – opbygge og udvikle IT-sikkerhed og overvågning af systemer og dokumentere processer
  • Deltage i relevante projekter for forretningen – samt sikre fremdrift hvor IT-projektet involverer infrastrukturer/arkitektur
  • Release Management – styre processen og understøtte DevOps med release af nye features


DIN PROFIL
Vi forestiller os, at du har en teknisk videregående uddannelse og vigtigst at du kommer med en relevant faglig erfaring inden for IT-infrastruktur og drift. Det kan være en fordel, hvis du også har tidligere erfaring fra en support funktion hvor du har været ansvarlig for de mere komplekse og tekniske opgaver. Du har en stærk teknisk indsigt, som du er god til at kombinere med din helheds- og forretningsforståelse.
Dine sproglige og skriftlige færdigheder på både dansk og engelsk er stærke og du sikrer, tillid gennem rettidig og relevant information til resten af forretningen.

Du er vant til et højt arbejdstempo, hvor du tager ejerskab for dine ansvarsområder.
Vi forestiller os, at du har en struktureret tankegang, er proaktiv og løsningsorienteret særligt når du støder på komplekse problemstillinger.

Succeskriterier i jobbet:
Du vil i høj grad have succes i jobbet, hvis IT-infrastrukturen kører optimalt og udvikles i takt med forretningsbehovet ændres. Med din relevante erfaring sikrer du styring og struktur af release management – samt at forretningen altid oplever en imødekommende, venlig og kompetent IT-support når behovet opstår.

EN ORGANISATION I UDVIKLING
Du tilbydes en spændende stilling på 37 timer ugentligt i en dynamisk og vækstpræget virksomhed. Virksomhedskulturen er uformel, og kommunikationen er direkte og respektfuld.

Vi bygger vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor vi ser forskellighed som en styrke og stræber efter at medarbejderstaben skal afspejle samfundet. Du opfordres derfor til at søge uanset køn, alder, etnisk baggrund, religion, seksuel orientering og handikap. Vi mener, at engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer de nye idéer, det gode kollegaskab og den gode service til den enkelte kunde og samarbejdspartner.

Vi vægter trivsel og balance mellem arbejds- og privatliv højt og har gode personaleforhold. Lønnen forhandles på baggrund af dine kompetencer og derudover får du en pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi tilbyder også en lækker frokostordning.

Ansøgning og kontakt
European Search Company håndterer rekrutteringsprocessen på vegne af Dansk sundhedssikring og vi ser frem til at modtage dit CV og ansøgning samt andet relevant materiale hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du derfor kontakte Brian Ranvits på +45 2048 0548. Ansøgning og CV fremsendes elektronisk via nedenstående ansøgningsknap.

Hvem er Dansk Sundhedssikring?
Dansk Sundhedssikring er med over 400.000 forsikrede kunder Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vores kerneopgave er gennem personlig og sundhedsfaglig rådgivning, at finde den rette behandling for vores kunder, hvad end den bedste løsning findes hos det offentlige eller private. I dag er vi over 180 dedikerede medarbejdere, der alle arbejder for at skabe resultater og gøre en forskel. Vi er nyskabende og i konstant udvikling. Det ligger i vores DNA at være ordentlige, tilgængelige og ansvarlige. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er dét, der driver os.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Data manager i Storkøbenhavn

    Er du god til data, har flair for udarbejdelse af modeller, rapporteringer og processer og lyst til at arbejde i en af Danmarks førende medievirksomheder? .
    • Data Manager
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Data manager i København

    Er du interesseret i data, og vil du gøre en reel forskel ved at rådgive virksomheder om brugbare indsigter baseret på fakta? Motiveres du af at være med, hvor det sker, og af at arbejde med nogle .
    • Data Manager
    • København
    Få mere info
  • Data manager (studiejob) i København

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobAre you passionate about using data to solve real-world problems? Join [xxxxx] on our journey to become data-driven in all aspects of our operations. We .
    • Data Manager
    • København
    Få mere info
  • Data manager i København

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobDo you want to work with management reporting and financial crime prevention in one? Saxo is an investments bank, with high speed, global colleagues and we a..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som data managere
5. juli 2024 80
4. juli 2024 73
3. juli 2024 67
2. juli 2024 67
1. juli 2024 59
30. juni 2024 63
29. juni 2024 64
28. juni 2024 67
27. juni 2024 69
26. juni 2024 69
25. juni 2024 65
24. juni 2024 71
23. juni 2024 72
22. juni 2024 73
21. juni 2024 76
20. juni 2024 73
19. juni 2024 74
18. juni 2024 72
17. juni 2024 77
16. juni 2024 75
15. juni 2024 75
14. juni 2024 76
13. juni 2024 74
12. juni 2024 77
11. juni 2024 77
10. juni 2024 80
9. juni 2024 82
8. juni 2024 81
7. juni 2024 84
6. juni 2024 84
5. juni 2024 84