BI-udvikler til at styrke og videreudvikle Cloudbaseret Data Warehouse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Trafikselskabet Movia søger en Business Intelligence udvikler / Data Engineer, der vil være med til at styrke og videreudvikle datagrundlaget i vores moderne cloud-native dataplatform. Vi har brug for en udvikler, der elsker arbejdet med data, dialogen med forretningen og samarbejdet med gode og kompetente kollegaer.

Vær med til at udvikle den kollektive transport

Kollektiv transport er en del af den offentlige velfærd. Alle har en holdning til kollektiv transport, og rigtig mange er meget afhængige af den for at få hverdagen og deres sociale liv til at fungere.

I Movia arbejder vi aktivt på at omsætte data til viden til gavn for udviklingen af den kollektive transport. Data skal være en platform for at generere ny viden og innovation, der kan bidrage til bedre løsninger for kunderne i bussen, kvalificeret rådgivning af vores kommuner og regioner, samt en effektiv opfølgning på driften.

Vi har et state-of-the-art cloudbaseret data warehouse, hvor vi benytter de nye løsninger som bl.a. Microsoft Azure tilbyder.

BI-teamet i Movia har ansvar for at understøtte forretningen med anvendelse af data. Som BI-udvikler vil du få mulighed for at arbejde med mange forskellige data. Det gælder bl.a. rejsekortdata, streaming data fra Movias 1.600 busser, køreplansdata, passagertællinger, kundetilfredshed, data fra elbusser, økonomidata og meget mere. Disse data bruges bl.a. til at analysere rejsemønstre, kundetilfredshed, passagerudvikling og pålidelig trafikinformation.

Som BI-udvikler kan du for eksempel få en central rolle i projekter omkring digitale passagerindmeldinger, automatisk passagertællesystem, rejsekort analyser, udvikling af datagrundlaget til brug for driftsopfølgning og meget mere. Ved hjælp af stærk teknisk viden og god dataforståelse rådgiver du forretningen om, hvordan vi effektivt kan bruge data på nye måder. Din indsats er dermed med til at udvikle den kollektive transport til glæde for de mange kunder, der hver dag benytter bus, lokalbane og flextrafik.

Bliv en del af et velfungerende team med varieret opgaveportefølje

Du bliver en del af et velfungerende team, hvor alle har en væsentlig rolle i forhold til udvikling og drift af vores BI og data warehouse milljø. Vores kultur er uformel og vi har et godt sammenhold, både fagligt og socialt, men også på tværs af hele virksomheden. Vi er gode til at vidensdele og har en SCRUM baseret tilgang. Som BI-udvikler vil dine kommunikationsevner og forretningsforståelse være central i forhold til skabe en bro mellem BI og forretningen, og sikre at forretningen får de rigtige data og rapporter.

Du vil få en varieret arbejdsportefølje, hvor du både vil være i dialog med forretningen, udvikle datagrundlaget, forbedre rapporteringen og implementere nye løsninger. Arbejdet sker i tæt samarbejde med BI-løsningsarkitekten og de øvrige kollegaer i BI-teamet.

Din baggrund

Vi forestiller os, at

  • Du fra din uddannelse eller i jobsammenhæg har fået godt kendskab til datavisualisering, databaser, datamodellering og algoritmer, samt forskellige programmeringssprog som for eksempel Python, SQL, m.v. Vi ser det som en fordel, hvis du har god indsigt i diverse Azure-tjenester i relation til BI og data warehouse, for eksempel Power BI, Data Factory, Azure Functions, Analysis Services, Data Lake og Data Bricks.

  • Du trives med at finde gode løsninger på komplekse problemer. Du vil både skulle udvikle nye løsninger og forvalte eksisterende samt deltage i projekter med fokus på indsamling / håndtering / anvendelse af data.
  • Du har kendskab til DevOps og Git. Vi benytter GitHub med automatiske CD/CI pipelines til review og deployment af kode.
  • Du brænder for data, vil udfordres fagligt og har lyst til at gøre en forskel.

Vi forventer, at

  • du er selvkørende, nysgerrig og har gå-på-mod
  • du er talstærk og analytisk funderet
  • du har sans for detaljen og leverer kvalitet i dit arbejde
  • du har lyst til at formidle data
  • du kan gå i dialog med forretningsområder og omsætte deres ønsker til rapporter og analyser, og
  • du er en god teamkollega, og
  • du har en lang videregående uddannelse.

Vi tilbyder

I Movia bliver du en del af IT-området, der administrerer en unik og kompleks portefølje af systemer. I IT-området har vi et godt fællesskab og en høj faglighed. Du vil få gode muligheder for at få opgaver, der passer til dine kompetencer og udviklingsønsker.

Du kan se frem til et grundigt oplæringsforløb, hvor du både vil blive introduceret til gode kollegaer i IT og centrale samarbejdspartnere på tværs af forretningen samt til data og alle de værktøjer, vi bruger i relation til BI og data warehouse.

Movia som arbejdsplads

Movia er Danmarks største trafikselskab. Vi transporterer årligt over 200 mio. kunder i bus, lokaltog, flextrafik og plustur. Vi samarbejder med DSB og Metroselskabet om at udvikle og brande den kollektive transport gennem DOT, og så er vi medejere af Rejsekort & Rejseplanen A/S, som har nogle af de mest benyttede brands i Danmark.

Vi er cirka 400 medarbejdere i Movia, og det er en af vores fornemmeste opgaver at tiltrække de rigtige medarbejdere med de rigtige kompetencer. Det er nemlig vores medarbejdere, der gør den store forskel for manges hverdag nu og her – i fremtiden.

Vi er en spændende arbejdsplads, som bor i nye, moderne lokaler centralt placeret som nabo til Valby St. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed, højt til loftet og kort til topledelsen. Du arbejder på tværs af hele virksomheden og får mange kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre.

Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge sine arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Og så er vi en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. marts 2022 eller snarest muligt.

Søndag den 9. januar 2022.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Jesper Wibrand på tlf. +45 40414334.

Søg denne stilling


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Valby
  • Søndag den 09. januar 2022

Lignende jobs

  • Data manager i København V

    Om rollen som Machine Learning Engineer Rollen som machine learning engineer i Todai er alsidig, da vi løser opgaver for mange forskellige typer virksomheder med mange teknologier. Din rolle bli..
    • Data Manager
    • København V
    Få mere info
  • Data manager i København V

    Forretningsorienteret Data ScientistTodai søger en Data Scientist, der sætter slutbrugeren og mennesker først når kunstig intelligens skal omsættes til praktiske løsninger. Det skal ske sammen..
    • Data Manager
    • København V
    Få mere info
  • Data manager i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Data Manager
    • København
    Få mere info
  • Data manager i København

    Er du interesseret i data, og vil du gøre en reel forskel ved at rådgive virksomheder om brugbare indsigter baseret på fakta? Motiveres du af at være med, hvor det sker, og af at arbejde med nogle .
    • Data Manager
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Valby over tid

Dato Alle jobs som data managere
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1