BI & Data Specialist til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Har du lysten og evnerne til at udvikle morgendagens dataløsninger i en virksomhed, som er en vigtig brik i den grønne omstilling? Vil du have en central rolle i Evidas udvikling mod at blive en datadrevet virksomhed, og søger du stor faglighed, gode kollegaer og mulighed for berøring med mange opgavetyper og interessenter?

Lige nu står Evida over for en række store forandringer. De bryder de velkendte rammer ned og bygger en helt ny virksomhed, hvor man sammen skal finde nye løsninger og nye veje til bedre energi. Evida står foran en digitaliseringsrejse, hvor den strategiske betydning af data vokser: data skal være nerven, der gennemsyrer hele virksomheden. Indsatsen foregår i tæt samarbejde mellem afdelingerne IT og Digitalisering & Digital Innovation.

Vi søger nu en BI & Data Specialist med teknisk og forretningsmæssig forståelse primært inden for Microsoft-verdenen.

Design og opbygning
Som BI & Data Specialist vil du blive ansat i teamet IT-Kundeleverancer, hvorfra du vil få et stort ansvar i udviklingen af Evidas fælles dataplatform. Du kommer til at arbejde tæt sammen med kompetente kollegaer fra andre teams, hver med deres spidskompetencer inden for data.
I IT-Kundeleverancer indgår du i et team af 7 kollegaer, hvor der er højt til loftet og plads til både faglighed og godt humør. Afdelingen er inde i en rivende udvikling, og du vil få rig mulighed for at præge din hverdag og teamets fremtid.

Du kommer blandt andet til at arbejde med:

  • Business Intelligence-udvikling: Design og opbygning af BI-løsninger.
  • Udvikling af Evidas Data Warehouse.
  • Klargøring af data/datahåndtering i Evidas kernesystemer.
  • Definition af “best practice” tilgang til BI Backend.
  • Dataudtræk og konsolidering fra mange forskellige datakilder.
  • Cloud-teknologi (Microsoft Azure).
  • Databaseadministration.

Dine kompetencer
Du har erfaring inden for:

  • Microsofts Business Intelligence Stack – herunder ETL, Data Warehouse, SQL, Azure/PowerBI og gerne også SSIS eller andre ETL-værktøjer.
  • Opbygning af robust BI arkitektur og data modellering.
  • C#, .Net, R eller Python.
  • Databaseudvikling: Erfaring med udvikling, drift og optimering af Data Warehouses.
  • Modellering af data og databaser.
  • Gerne erfaring med frontend-værktøjer så som Power BI eller Tableau.
  • Gerne erfaring med applikations- eller webudvikling.

Det er en fordel, hvis du har interesse for Big Data, Machine Learning eller lignende.

Du er forretningsorienteret og evner at omsætte forretningsbehov til tekniske løsninger. Som person bidrager du helt naturligt til et godt teamsamarbejde, du har godt humør, og du værdsætter faglig vidensdeling. Du er god til at formidle komplekse dataproblemstillinger på en letforståelig måde til forretningen, og du elsker at visualisere sammenhænge og data via BI. Du er analytisk, struktureret og disciplineret, og så har du ambitioner og er klar på en stejl læringskurve.

Du tilbydes
Evida er på en optimeringsrejse og gennemgår netop nu store forandringer.
Du får en hverdag præget af nytænkning og grøn omstilling i spændingsfeltet mellem IT og forretningen. Evida giver dig mere end 400 højt kvalificerede og dygtige kollegaer i en hverdag, hvor man vægter faglighed og profesionalisme højt. Og ikke mindst garanteres du et sjovt og uformelt miljø med stor mulighed for at præge din egen rolle og hverdag. Herudover har Evida en skøn kantine, og en personaleforening som giver rig mulighed for socialt sammenhold.

Dit arbejdssted vil være på hovedkontoret i Viborg og du tilbydes en løn, som matcher dine kvalifikationer.

Interesseret?
EPICO Search varetager denne rekrutteringsproces, og du kan rette eventuelle spørgsmål til direktør, Annette Hjordt-Nielsen på telefon 61617436. Eller send din ansøgning og cv på email: [email protected]

Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, vil vi afholde samtaler løbende.

Evida er et statsligt gasselskab med hovedkontor i Viborg, som driver, vedligeholder og anlægger gasdistributionsnettet i hele landet som en del af Danmarks kritiske infrastruktur. Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem, og er mere end 400 medarbejdere. Evida tager del i den grønne omstilling ved at tilslutte biogasanlæg til gasnettet. Andelen af grøn gas i nettet er i dag ca. 20%, og det tal forventer vi vil være 30% i 2023.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Viborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som data managere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Viborg over tid

Dato Alle jobs som data managere
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1