Data Scientist med skarp analytisk sans

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Du brænder for data, struktur og indsigter, og som Product Owner på data-produkter i Kunde-afdelingen skal du tilsikre kontinuerlig værdiskabelse via data i en organisation, som flytter sig med syvmileskridt. Er du klar til en stor spillebane, hvor du for alvor kan gøre en forskel? Så er muligheden åben hos en central del af dansk energi-infrastruktur.

Evida er en helt ny virksomhed med 35 års erfaring og har rødder tilbage til etableringen af gasnettet og naturgassens indtog, og er som nationalt selskab med 450 medarbejdere ansvarlig for en sikker og stabil leverance af gas til produktion, transport og opvarmning over hele landet.

Evida er på en ambitiøs rejse som i stigende grad er data-drevet, og søger derfor en Data Scientist til afdelingen Måledata og Aktørkommunikation.

Data-krumtap
Du bliver Product Owner på data-produkter fra Kundeafdelingen, og du varetager selvstændigt at drive og udvikle data-produkter på tværs af afdelingen og understøtte afdelingen med specialanalyser og værktøjer. Alt sammen i et framework, som tilsikrer kontinuerlig værdiskabelse via data.

Dine opgaver vil bla. omfatte:
  • Agere Product Owner på data produkter fra Kundeafdelingen, herunder markedsdata
  • Sikre konsistens i data og at dataveje er synkroniserede (sammenhæng mellem tværgående IT-systemer)
  • Udvikling og modellering af dataudtræk fra IT-systemer
  • Digitalisering, herunder deltagelse i agil udvikling – i samarbejde med øvrige data scientists/specialister
  • Understøtte Kundeafdelingen bredt med specialanalyser og værktøjer
  • Data vask- og valideringsprojekter
  • KPI-rapportering for Kundeafdelingen
  • Udvikling af kontrolværktøjer

Du bliver en vigtig krumtap i rejsen mod en mere datadreven organisation og tilgang, så din tekniske forståelse og evne til at samarbejde og kommunikation skal gå naturligt hånd-i-hånd. Til gengæld får du en platform, hvor du for alvor kan gøre en forskel med masser af mulighed for videre udvikling.

Evida er på spændende rejse. Stærkt forankret som gasdistributør og samtidig en virksomhed i rivende udvikling med et skarpt blik for nye teknologier, forretningsområder og udviklingsveje. Nysgerrighed, entreprenør-ånd og blik for nye veje er således elementer, som du naturligt skal rumme.

Selvstændig og resultatorienteret
Du har en relevant akademisk uddannelse og mindst 5 års erfaring fra en lignende rolle. Hvis du har erfaring fra gas, el- eller anden forsyningsvirksomhed med indsigt i måle- og afregningssystemer er det er plus, men det vigtigste er din stærke analytiske sans ekspertviden i dataanalyse programmer og værktøjer.

Du er dygtig til at arbejde projekt-orienteret med et skarpt blik for helheden og dine nuværende kolleger vil nok kalde dig en ”task-force” type. Selvom du er stærk på både teknik og processer, evner du samtidig at kommunikere komplekse problemstillinger og resultater på en facon, som er tilpasset modtageren, og du er serviceorienteret i en rolle, hvor der kommer stor efterspørgsel efter din indsigt.

Hverdagen bliver præget af tæt samarbejde på tværs i organisationen. Faglighed er i højsædet og dine 13 kolleger har et godt samarbejde baseret på gensidig respekt, højt energiniveau og plads til godt humør. Du bliver en del af Måledata og Aktørkommunikation og refererer til lederen af afdelingen. Arbejdsstedet er hovedsædet i Viborg.

Evida er det statslige distributionsselskab, som distribuerer gas til 400.000 danske gasforbrugere og står for drift og vedligehold af det så godt som landsdækkende gasdistributionsnet. Evida er et resultat af sammenlægningen af HMN GasNet og Dansk Gas Distribution, som fandt sted 1. oktober 2019 og har fra 1. januar 2021 Finansministeriet som ejer.

Du kan læse mere om Evida her.

Ansættelsesprocessen varetages i samarbejde med Brinch & Partners. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Lars Møller Pedersen på tlf. 4273 3842 eller mail: [email protected]

Ansøg via dette link


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Viborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som data managere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Viborg over tid

Dato Alle jobs som data managere
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1