Vi søger klinisk diætist til Diætistenheden, Regionshospital Nordjylland, Hjørring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Har du lyst til at være en del af et dynamisk og udviklende team, hvor bl.a. faglig sparring og åbenhed er en vigtig del af hverdagen og med et tæt samarbejde omkring ernæring med andre sundhedsprofessionelle, og hvor patientforløbet er i fokus - så er det dig vi søger.

Om jobbet
Vi søger en kollega til en fast stilling på 37 timer ugentligt eller efter aftale med ansættelse pr. d. 1.11.2022 eller snarest muligt.
Du skal have lyst til at indgå i et team, hvor der er god mulighed for medbestemmelse og selvledelse, deltagelse i udvikling og projekter, og hvor vi prioriterer vores arbejdsmiljø højt.
På en arbejdsdag vil din primære funktion være tilsyn af henviste patienter på medicinske sengeafdelinger med fokus på ernæringsterapi, herunder udarbejdelse af individuelle ernæringsplaner vedr. sonde- og parenteral ernæring.
En stor del af din funktion vil samtidigt være tværfagligt samarbejde med plejepersonale, læger, ergoterapeuter m.m. Du vil også have en mindre funktion med ambulante aftaler.
Desuden vil du indgå i afdelingernes ernæringsteams og herigennem medvirke til udvikling af ernæringsområdet på den enkelte afdeling og hele hospitalet.
Regionshospital Nordjylland har stort fokus på udvikling og forskning, og derfor prioriteres deltagelse i relevante kurser, temadage m.m.
Ligeledes afsættes der tid til, at teamet tager ud af huset og arbejder med udvikling, optimering og kvalitetssikring af patientforløb ca. to dage årligt.
Dette giver mulighed for en stor tværfaglig samarbejdsflade med spændende opgaver omkring ernæring med patienten i centrum.

Om dig
Vi forventer, at du er uddannet autoriseret klinisk diætist, gerne med erfaring inden for ernæringsterapi.
Du arbejder med fokus på kvalitet og udvikling. Du er ansvarlig og har et stort engagement.
Vi ser gerne, at du har erfaring med at arbejde tværfagligt og kan håndtere og planlægge din hverdag, hvor du bl.a. har relation til flere afdelinger.
Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, er udadvendt, har pædagogiske evner og et godt humør – alt sammen for at skabe gode relationer til patienter og samarbejdspartnere.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et team, hvor der er fokus på det tværfaglige samarbejde for at optimere patientforløbene. Vi har stort fokus på medindflydelse og høj grad af faglighed.
Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor vi trives og taler åbent om tingene, og der er altid plads til grin. Her er kulturen, at vi hjælper hinanden og er fagligt stolte, samtidig med at vi prioriterer tid til det kollegiale samvær. Vi prioriterer planlægning af ferie og fridage efter medarbejdernes ønske.
Vi tilbyder en stilling, hvor der er rig mulighed for faglig og personlig udvikling.

Om os
Organisatorisk er stillingen placeret i Diætistenheden under Afdeling for Kvindesygdomme, Graviditet og Fødsel.
Diætistenheden servicerer hospitalets matrikler i Hjørring, Frederikshavn og Brønderslev. Diætistenheden er placeret på matriklen i Hjørring i gode kontorfaciliteter.
Yderligere information kan findes på hjemmesiden: og

Vil du vide mere
Kan du kontakte afsnitsledende sygeplejerske Christina Østergaard, tlf.: 21428554, mail: eller klinisk diætist Camilla Støvring, tlf.: 97640030, mail: [email protected].

Det praktiske
Ansøgningen skal være os i hænde senest lørdag d. 24. september 2022.
Ansættelsessamtaler afholdes torsdag d. 29. september 2022.
Løn efter gældende overenskomst.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist
  • Hjørring
  • Lørdag den 24. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som diætister i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte diætist i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal diætister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte diætister i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som diætister
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1