Værkmester med køkkenfaglig uddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Jyderup

Værkmestre i Kriminalforsorgen tilhører den uniformerede gruppe og skal gennemgå et 2 årigt uddannelsesforløb. Det betyder, at man i løbet af de 2 års prøvetid, skal følge uddannelsen på Kriminalforsorgens Uddannelsescenter i Birkerød. Du skal være opmærksom på de særlige optagelseskrav til uddannelsen som værkmester. Du kan læse mere om uddannelsen, herunder fysiske krav og studiekrav, på www.kriminalforsorgen.dk.

Som værkmester skal du indgå i beskæftigelse af de indsatte inden for en række forskellige faglige håndværksspor. Den ledige stilling er i vores produktionskøkken.

Produktionskøkkenet producerer mad primært til egne institutioner såsom arresthuse på Sjælland og Lolland Falster, samt specialafdelinger i de sjællandske fængsler og institutionen for frihedsberøvede asylansøgere Ellebæk.

Køkkenet har ansat 5 personer med køkkenfaglig baggrund og kan beskæftige op til 16 indsatte. Vores nye kollega vil primært være tilknyttet produktionen, hvor du vil være beskæftiget med at producere mad og vejlede indsatte, så de kan hjælpe med produktionen.

Vi søger en medarbejder, der i samarbejde med kollegaerne i køkkenet kan tilse, at de indsatte under kyndig faglig ledelse fremstiller mad, gerne så glæden ved at fremstille mad gives videre. Det forudsættes, at du kan deltage i alle dele af processen med at tilberede og pakke maden. Køkkenet er undergivet streng egenkontrol og de skal du deltage i.

Det er vigtigt, at du kan lave mad, men den rigtige ansøger skal også arbejde tværfagligt med Kriminalforsorgens vision: At sikre, at indsatte kommer sikkert videre til et liv uden kriminalitet.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Opmønstring af klienterne på afdelingen
  • Instruktion af og vejledning i produktionsopgaver for klienter
  • Beregning og registrering af dusør mv.
  • Deltage i sagsbehandling af klienten

Vi forventer, at

  • Du har en køkkenfaglig uddannelse
  • Du er ansvarsbevidst, beslutsom og ser udfordringer frem for begrænsninger
  • Du er indstillet på tværfagligt samarbejde med mange forskellige faggrupper
  • Du er indstillet på at gennemføre Kriminalforsorgens værkmesteruddannelse, hvis du ikke allerede er værkmester

For at opnå succes i funktionen kræver det, at man

  • Besidder evnen til at kunne balancere mellem det hårde i form af kontrol, sikkerhed og tryghed, og det bløde i form af resocialisering, støtte og motivation af den indsatte
  • Udstråler autoritet, er ansvarsbevidst og kan bevare roen og overblikket i konfliktsituationer
  • Evner at håndtere egne følelser i arbejdet med mennesker i krise, hvor man kan komme ud for vanskelige situationer og konflikter
  • Er fleksibel og selvstændig
  • Har en saglig og faglig tilgang til opgaveløsningen
  • Kan arbejde med mennesker med forskellige baggrunde og fra forskellige kulturer
  • Accepterer nye ideer og initiativer til forandring

Vi tilbyder

  • Et udfordrende og anderledes job
  • Gode kollegaer
  • En travl og inspirerende hverdag

Løn- og ansættelsesvilkår:

Stillingen er med tiltrædelse 1. september 2021 eller snarest muligt derefter. Stillingen er en fast fuldtidsstilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Ansættelse sker i henhold til tjenestemandsloven. Lønindplacering sker i henhold til lønaftalen mellem Kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i Danmark, provinssats, og principperne om Ny Løn. Stillingen er indplaceret i løngruppe 3.

Ansættelsesområdet er Justitsministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Jyderup fængsel, Søbæksparken 136, Jyderup

Jyderup fængsel er en del af Institution Jyderup. Jyderup fængsel er et af landets 8 åbne fængsler og er Kriminalforsorgen Sjællands eneste åbne fængsel og er pt. under ombygning og bliver i slutningen af 2021 landets eneste kvindefængsel. Jyderup fængsel har en kapacitet på i alt 162 pladser fordelt på flere forskellige afdelinger, herunder en bl.a. en modtagelses-, en arrest- og en behandlingsafdeling. De indsatte er i dagtimerne beskæftiget med arbejde, undervisning eller anden godkendt aktivitet.

Læs mere om Jyderup Fængsel her

Institution Jyderup er en del af Kriminalforsorgen Sjælland, der omfatter 5 institutioner bestående af lukkede fængsler, et åbent fængsel, samt 2 institutioner, der består af flere arresthuse, 2 KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, Intensiv Overvågning (fodlænke) og 1 pension, samt Områdekontoret i Ringsted.

Området har ca. 765 ansatte fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere. For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til www.kriminalforsorgen.dk

Du søger stillingen via knappen ”søg stillingen”. Ved at søge elektronisk sikre du, at ansøgningen modtages korrekt og at du dermed kommer i betragtning til den ledige stilling.

For interne ansøgere: Som tjenestemand skal du inden ansøgningsfristens udløb den 6. juli 2021 kl. 12.00 uloade din ansøgning, samt anmode din nærmeste leder om at få en bedømmelse. Bedømmelsen uploades senest ved indsendelsesfristens udløb den 12. juli 2021 kl. 12.00.

For eksterne ansøgere er ansøgningsfristen den 12. juli 2021 kl. 12.00

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede, uanset personlig baggrund, til at søge.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte enhedsleder Henrik Drejer, tlf. 7255 2256 eller enhedschef Kenni Lyngberg, tlf. 7255 2333.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mai-Britt Rasmussen, tlf. 7255 4595 eller HR-konsulent Michelle Mønster Petersen, tlf. 7255 5599 .

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Jyderup.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist
  • Jyderup
  • Mandag den 12. juli 2021

Lignende jobs

  • Diætist (elev) på Midt-og Vestsjælland

    Da en af vores medarbejdere går på pension, står vi og mangler dig som har lyst til at være en del af vores team.Kunne du tænke dig at være med til at udvikle Odsherred Madservice i en mere bæredyg..
    • Diætist
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Diætist i Kalundborg

    Kunde i Kalundborg har meget travlt og søger dygtige medarbejdere indenfor det kolde og varme køkken.
    • Diætist
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Diætist (elev) på Midt-og Vestsjælland

    Madservice Slagelse/Hashøj søger en ernæringsassistentelev med ansættelse start august/september 2024, men vi er fleksible og kan tilpasse din ansættelsesdato i forhold, hvornår du er færdig med di..
    • Diætist
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Diætist i Roskilde

    Vi søger en frisk og engageret medarbejder med et højt fagligt niveau, der har erfaring og viden om at tilberede ernæringsrigtig kost til ældre. Vi lægger vægt på at maden er tilberedt af gode økol..
    • Diætist
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som diætister i Jyderup

Herunder ser du udviklingen i udbudte diætist i Jyderup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal diætister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte diætister i Jyderup over tid

Dato Alle jobs som diætister
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0