Klinisk diætist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Klinisk diætist til Sundhedsfremme og Forebyggelse i Kolding Kommune.

Klinisk diætist til Sundhedsfremme og Forebyggelse i Kolding Kommune.

Vil du være med til at udvikle fremtidens ernæringsindsatser for borgere i Kolding Kommune?

Vi har brug for en klinisk diætist, som er dedikeret til at understøtte mennesker i at lykkes med at opnå positive forandringer i deres liv. Du kommer både til at have direkte borgerkontakt og samtidig er du med i det tværprofessionelle arbejde omkring KOL- og Kræftrehabilitering. De individuelle borgersamtaler er både afklarende sundhedssamtaler og diæt- og kostvejledninger. Der er tale om et job med stor variation, mange udviklingsmuligheder og tæt samarbejde med kolleger med forskellig uddannelsesmæssig baggrund og alle dele af Kolding Kommune.

Hvem er vi?

Sundhedsfremme og Forebyggelses er en ambitiøs afdeling med en uformel omgangstone, højt til loftet og en innovativ tilgang baseret på designtænkning.
Vi er i alt ca. 27 medarbejdere og består af sygeplejersker, fysioterapeuter, sundhedsfaglige kandidater, diætister og psykolog m.fl. Afdelingen varetager sundhedsfremme og forebyggelse efter sundhedslovens §119 samt genoptræning af borgere med livsstilrelaterede udfordringer efter sundhedslovens § 140.

Vi er en del af Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningen, og vi arbejder målrettet ud fra visionen: Selvværd og Sammenhæng i alt hvad du siger og gør. Vi omsætter visionen til handling gennem en adfærd, der afspejler forvaltningens fem leveregler:

  • Tal et sprog alle mennesker forstår
  • Alt inden for din radar er dit ansvar
  • Det er borgerens plan / aftale
  • Sæt fællesskabet i spil
  • Gå borgeren i møde.

Du kan læse mere om visionen, levereglerne og Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningen: https://www.kolding.dk/politik/politikker-og-strategier/strategi-for-selvvaerd-og-sammenhaeng/strategi-for-selvvaerd-og-sammenhaeng

Kvalifikationer og opgaver

Du er uddannet klinisk diætist med autorisation og har opdateret viden om kroniske sygdomme, herunder gerne erfaring med især KOL, Kræft og mave/tarm problematikker.

Hvad enten du arbejder med direkte borgerkontakt eller med samarbejdspartnere formår du med en helhedsorienteret tilgang at starte indsatser i borgerens centrum og understøtte borgeren på en, for borgeren, meningsfuld måde. For at lykkes med det, anvender du det brede sundhedsbegreb, du er nysgerrig i din tilgang, tænker kreativt i indsatser og tør konstruktivt udfordre dig selv og andre til fordel for borgerens centrum.

Du brænder for såvel individuelle sundhedssamtaler som holdundervisning af borgere ud fra en sundhedspædagogisk tilgang. Du vægter brobygningsarbejdet højt og går gerne i dialog med sygehuset, egen læge, foreningslivet og patientforeninger ligesom du, sammen med dine samarbejdspartenere og afdelingens anden diætist, kan være medarrangør af events og temaarrangementer. Du må i forbindelse med arrangementer påregne periodevis eftermiddags- og aftenarbejde.

Mange af dine opgaver består i at understøtte forandringsprocesser og det er derfor afgørende, at du har lyst til at sætte dit tydelige præg på sundhedsområdet, samtidig med at vi sammen finder retningen undervejs. Selv om kost- og ernæring fylder godt i dine arbejdsopgaver er du samtidig interesseret i afdelingens øvrige aktiviteter og sætter gerne dine kompetencer i spil inden for andre sundhedsfaglige områder.

Du er god til at give- og modtage feedback samt søge sparring med kolleger på tværs af organisationen. Du er konsekvent faglig reflekterende, har personlig gennemslagskraft og er som person udadvendt og opsøgende. Vores hverdag forudsætter, at du tager ansvar, udviser fleksibilitet og har selvstændig handlekompetence. Du har lyst til udvikling, kan interagere i en stor organisation og er læringsorienteret. Du har gode kommunikative evner både skriftlig og mundtligt.

Vi har et godt arbejdsklima, fordi vi lægger vægt på at man skal trives i opgaverne og det skal være meningsfuldt at gå på arbejde. Det tror vi smitter af, når vi er sammen med de borgere, der har brug for vores hjælp.

Tænker du: "Yes - det er lige mig!", så send os en ansøgning. Du er velkommen til at kontakte Afdelingsleder Heidi Olesen på tlf. 24229311 for at høre mere om stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Arbejdssted: Sundhedscentret, Kolding Kommune

Arbejdstid: 30 timer/ugen.

Ansættelsestidspunkt: 01.04.2022

Løn: Lønnen vil blive fastsat efter principperne for ny løn i henhold til stillingens funktioner og ansøgerens kvalifikationer

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".

Ansøgningsfrist: den 20. februar 2022 kl. 22.00

Vi afholder ansættelsessamtaler den 24. februar 2022. Du må her forvente en case.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Kolding Kommune er en røgfri arbejdsplads

Ansættelsestidspunkt: 01.04.2022

Løn: Lønnen vil blive fastsat efter principperne for ny løn i henhold til stillingens funktioner og ansøgerens kvalifikationer

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".

Ansøgningsfrist: den 20. februar 2022 kl. 22.00

Vi afholder ansættelsessamtaler den 24. februar 2022. Du må her forvente en case.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Kolding Kommune er en røgfri arbejdsplads

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=cf17b289)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist
  • Kolding
  • Søndag den 20. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som diætister i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte diætist i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal diætister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte diætister i Kolding over tid

Dato Alle jobs som diætister
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 1
22. august 2024 2
21. august 2024 3
20. august 2024 3