Klinisk diætist søges til klinik v. Fit&Sund diætist Middelfart

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Klinisk diætist søges til klinik v. Fit&Sund diætist Middelfart

Kunne du tænke dig at blive en del af et tværfagligt team, som er i rivende udvikling?

Fit&Sund diætist er i rivende udvikling, og har nu udvidet til Middelfart, hvor vi søger en engageret medarbejder, som er uddannet klinisk diætist med erfaring, drive og ekspertise inden for sundhed og ernæring. Diætisten skal have lyst til at udvikle og afvikle nye tiltag i samarbejde med andet personale lokalt og på kædeplan. Og vigtigst af alt: motivere og være med til at vores klienter opnår deres mål og ønsker.

Vi er en "mindre" kæde, som hører til fitnesskæden "Fit&Sund" - Fitness og Sundhedshus. Her er derfor masser af kollegaer og samarbejdspartnere og mulighed for tiltag og udvikling. Lokalt vil der være tæt samarbejde med personlige trænere, husets personale og fysioterapeuter. Og på kædeplan har du 17 diætistkolleger, som mødes hvert kvartal omkring sparring og udvikling, og der er mulighed for deltagelse i de 2 årlige lederkonferencer for hele organisationen, både inden- og udenlands.

Om stillingen

Vores nye kollega skal arbejde med individuel og gruppebaseret kostvejledning samt undervisningsforløb for en bred målgruppe med forskellige udfordringer og behov. Arbejdspladsen vil være ved Fit&Sund i Middelfart. Arbejdstiden er fleksibel og kan variere efter ønsker og behov, det aftales indbyrdes, og kan eventuelt suppleres med andet job.

Det er en ny klinik, så man kan selv være med til at præge og udvikle den. Der vil derfor i starten ikke være kundekartotek, men med fuldtid som potentiale.

Det forventes, at man mindst 1 arbejdsdag pr. uge, arbejder til efter kl.16.00 (man møder selvfølgelig senere denne dag, hvis man vil).

Der er også mulighed for timer i Fit&Sund dvs. receptionstimer, og herved indgå i husets team.

Vi har forventning om, at du indgår i et team bestående af fysioterapeuter, personlige trænere og andet personale. Du deltager i vores fælles møder, hvor vi planlægger fremtidige samarbejdsopgaver samt udvikler nye koncepter i huset. Og ligeledes forventes det at du vil deltage i kvartalsmøder og byde ind med forslag og tiltag på diætistområdet sammen med dine kolleger.

Det er vigtigt, at du ser dig selv som innovativ og iværksætter, med drive og ønske om "til dels" at blive selvstændig. Der vil være hjælp i processen samt løbende opfølgning og kontakt fra ligesindede kollegaer. Du står derfor ikke alene, som i en anden selvstændig jobsituation

Vi ønsker en medarbejder som:

- Uddannet klinisk diætist, kan fremvise autorisations ID (OBS: adgangskrav til stillingen!!)

- Har erfaring med eller interesse i gruppebaseret og individuel kostvejledning

- Har mod på at skabe, udvide og vedligeholde sin klientbase

- Trives med forskelligartede opgaver og en travl hverdag

- Er robust og arbejder godt selvstændigt, men også kan indgå i vores tværfaglige samarbejde med bl.a. fysioterapeuter og personlige trænere.

- Vil/ kan arbejde med markedsføring på fx sociale medier

- Har interesse for træning og fitness (men ikke et krav)

Der er tale om en deltidsstilling på 16-24 timer, samt god resultatorienteret bonus med stort potentiale i fuldtidsstilling og samarbejde med gode kollegaer i et stærkt team

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til Lea Jørgensen, Klinisk Diætist på tlf: 2872 8002.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Opstart februar.

Vi tillader os at se bort fra ansøgere, som ikke kan fremvise autorisations ID (dimmitender godtages), da dette er et krav til stillingen, grundet samarbejde med s.dk, sundhedsforsikringer og fysioterapeuter.

Ansøgning vedhæftet relevante bilag sendes pr mail: [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist
  • Middelfart
  • Lørdag den 01. februar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som diætister i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte diætist i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal diætister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte diætister i Middelfart over tid

Dato Alle jobs som diætister
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1