Køkkenassistent til Saksild Børnehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odder

Køkkenassistent til Saksild Skole og Børnehus

Vi søger en køkkenassistent, 15 - 18 timer pr. uge til vores Børnehave afdeling pr. 01.4.19 eller hurtigst muligt derefter.

Lidt om dig:

Du syntes det er spændende at skal lave frokost til ca. 48 børn i alderen 0 – 6 år. Du har overblik, kendskab til egenkontrol og hygiejne i et køkken. Du er åben, ærlig og imødekommende over for børn og forældre og har en positiv tilgang til at børn deltager i køkkenet. Desuden skal du have en smule økonomisk overblik, da der er et madbudget som skal overholdes.

Jobbet omfatter bestilling af varer, egenkontrol, tilberedning af dagens måltid og den oprydning man efterfølgende kan nå.

Det er vigtig at du kan acceptere at Køkkenet er en del af børnehaven med hvad det indeholder af forstyrrelser og pædagogiske aktiviteter.

Om Landsbyordningerne:

Skole- og dagtilbudsområdet i oplandet er organiseret i fire landsbyordninger i Gylling, Hou, Hundslund og Saksild med fælles ledelse. Det er landsbyer med hver deres særkende, historie og kultur.

Lidt om os :

Landsbyordningen i Saksild består af Saksild Skole med 131 elever fra 0.-6. klasse og Saksild Børnehus med 48 børn i alderen 0-6 år, 5 dagplejere med i alt 20 børn, en SFO med ca. 64 børn og en juniorklub med ca. 14 børn. Vi er godt 30 imødekommende ansatte, og vi glæder os til at inddrage dig i arbejdet med børnene og i vores fællesskab.

Du kan læse mere om Saksild Skole og Børnehus på vores hjemmeside.

Ansøgningsfrist Onsdag d. 18/3. 8.00. Der afholdes samtaler i uge 13.

Vil du vide mere om jobbet eller har du lyst til at besøge os, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Lars Jensen på 87803853 eller på mail [email protected]

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Det er Odder kommunes politik at indhente straffe- og børneattest ved alle ansættelse.

Ansøgning med bilag sendes elektronisk via linket "Send ansøgning

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odder.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist
  • Odder
  • Onsdag den 18. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som diætister i Odder

Herunder ser du udviklingen i udbudte diætist i Odder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal diætister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte diætister i Odder over tid

Dato Alle jobs som diætister
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1