Ernæringsassistenter søges til Stenslundcentret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odder

Stenslundcentret udvider - Skal du være vores nye kollega?

Stenslundcentret udvider med 30 nye plejeboliger, og derfor har vi brug for nye kolleger. Er du ernæringsassistent så er det måske lige præcis dig, vi har brug for.

Vi kan tilbyde dig et job med ansvar og indflydelse på en arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på sammen at skabe den bedste hverdag for vores beboere.

Om Stenslundcentret

Stenslundcentret er et af Odder Kommunes to plejecentre. Her er 54 plejeboliger, men i løbet af sommeren 2020 udvider vi til i alt 84 boliger.

Vi er en ambitiøs arbejdsplads med høj faglig kvalitet, og vores fælles fokus er at skabe en god og aktiv hverdag for alle, der bor her. Vores høje faglighed betyder, at vi er et forbillede i arbejdet med demente og ernæring. Vi arbejder ud fra Eden Alternative tankegangen og stræber på den måde efter, at give de ældre et liv fyldt med fællesskab, liv og selvbestemmelse. Og vi synes selv, at vi lykkes ret godt med det.

Du kan læse mere om Eden på https://www.edendenmark.dk/#

En god hverdag for vores beboere og et godt arbejdsmiljø går hånd i hånd. Derfor har arbejdsmiljøet høj prioritet. Fællesskabet og det tværfaglige samarbejde er afgørende for os, og vi lægger vægt på, at alle bidrager til hele kerneopgaven – naturligvis med udgangspunkt i princippet om rette kompetencer til de rette opgaver.

Vi lægger vægt på at have en arbejdsplads, hvor humor er en naturlig del af hverdagen, og hvor man bruger alle de menneskelige og faglige egenskaber man besidder. Alle faggrupper er vigtige, og vi hjælper hinanden. Vi ser os selv som en åben og favnende arbejdsplads, med plads til forskellighed.

Du kan læse mere om Stenslundcentret på Odder Kommunes hjemmeside.

Stenslundcentret er en del af det store fællesskab først og fremmest i Sundhed & Omsorg og dernæst i hele Odder Kommune. Du kan få et indblik i, hvordan det er at være ansat i Sundhed og Omsorg i denne præsentationsvideo.

Din profil

Vi forventer, at du er uddannet inden for et af ovennævnte områder, samt at du har erfaring fra arbejde i ældreplejen. Derudover lægger vi vægt på følgende egenskaber:

  • Evner at samarbejde med alle i dit team samt samarbejdspartnere uden for teamet
  • Har erfaring i arbejdet med mennesker med demens
  • Har hjertet med i dit arbejde
  • Er tydelige og værdsættende i din kommunikation
  • Tager medansvar i den daglige og faglige planlægning
  • Fremstår loyal og troværdig i alle sammenhænge
  • Værdsætter og bidrager til en hverdag med arbejdsglæde og humor


Om stillingerne

Ernæringsassistent:

Du har et godt overblik og kan arbejde selvstændigt. Du er samtidig en del af et team, der har ansvaret for den ernæringsfaglige indsats i forhold til den enkelte borger. Du vil i dagligdagen stå for planlægning, varebestilling og madlavning for en enhed. I praksis vil du skulle lave mad til 8-15 beboere.

Hvis du har erfaring i arbejdet med økologi og fremstilling af diæter, er det et stort plus.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingerne er normeret til 28-37 timer om ugen. For ernæringsassistenter er ansættelsen fortrinsvis i dagvagt.

Lønnen forhandles med den forhandlingsberettigede organisation med afsæt i dine erfaringer og kompetencer.

Stillingerne ønskes besat senest pr. 1. august 2020.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte leder Anni Andersen på tlf. 30843448 eller souschef Marianne Nyland Madsen på tlf. 20902335.

Ansøgning

Hvis du ønsker at søge en stilling, skal det ske online, ved at du uploader din ansøgning med relevante bilag. Ansøgningsfristen er fredag d. 22. maj 2020.

Samtaler forventes afholdt i uge 22 og 23.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odder.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist
  • Odder
  • Fredag den 22. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som diætister i Odder

Herunder ser du udviklingen i udbudte diætist i Odder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal diætister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte diætister i Odder over tid

Dato Alle jobs som diætister
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1