Rekrutteringsfirma

KLINISK DIÆTIST

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

ADG Fysioterapi søger en udviklingsorienteret og selvstændig Klinisk Diætist som indlejer pr. 1/6.

https://www.adg-fysioterapi.dk/

VIRKSOMHEDEN

Vi er en idrætsklinik, der brænder for at gøre en forskel for kundernes fysiske sundhed og velvære. Vi er passionerede omkring vores fag og forsøger hver dag, at gå et ekstra skridt for vores kunder. Vi vægter det tværfaglige samarbejde højt, for på den måde at nå hele vejen rundt om kunden. Derfor leder vi efter en erfaren Klinisk Diætist, til netop at blive en del af dette.

Vi er med vores stærke engagement og resultater blevet tæt tilknyttet elitesporten i Danmark, herunder bl.a. det danske herrelandshold i håndbold, GOG og Odense Håndbold, i henholdsvis herre - og damehåndboldligaen.

Vi er skabt på et stærkt fundament af høj faglighed, empati og erfaring, hvor vi hele tiden forsøger at udvikle os og blive bedre. Kvalitet er et nøgleord i alt, hvad vi laver. Det kræver, at den teambaserede tankegang dyrkes og, at alle tager et personligt ansvar. Derfor bliver du også en del af et unikt fællesskab, hvor der videndeles, støttes op om hinanden for hele tiden at blive - endnu - bedre.

Vi er en klinik uden for ydernummer der hjælper mange elitesportsudøvere og motionister, men også hr. og fru Danmark. Vi er et hold af syv fysioterapeuter, en sekretær, en zoneterapeut, en yogainstruktør og en ortopæd. kirurg.

STILLINGEN

Stillingen er med opstart 1/6, og det er tiltænkt at der skal bygges en fuldtidsstilling op.

De væsentligste opgaver vil være:

  • Professionel kostvejledning af klinikkens kunder:
    • Eliteidrætsudøvere
    • Motionister
    • Kunder der ønsker vægttab, vægtøgning, optimering af kost osv.

  • Planlægning af kostvejledninger, samt udarbejdelse af kostplaner
  • Afholde foredrag omkring kost
  • Varetage ”vægttabshold” for virksomheders medarbejdere, som der både skal trænes med og afholdes foredrag for.
  • Udvikling af eget kundegrundlag – du kan lide det opsøgende arbejde
  • Deltagelse i relevante netværk - du har mod på at skabe nye relationer
  • Kompetent sparringspartner til ledelsen og til de øvrige indlejere

Stillingen kræver, at du har eget cvr. nr.

KANDIDATEN

Den rigtige kandidat kan komme fra en tilsvarende stilling, men ønsker at blive en del af et særdeles anerkendt, dynamisk og innovativt team.

Den nye Kliniske Diætist skal have følgende personlige egenskaber:

  • Udviklingsorienteret - både fagligt og personligt.
  • Selvstændig - men team-orienteret
  • Ansvarlig for selv at fylde egen kalender op.
  • Iderig - der sættes stor pris på den gode idé og det personlige initiativ, samt ikke mindst evnen til at følge det til dørs.
  • Finder det naturligt at deltage i og udbygge det personlige netværk
  • Fleksibel, da nogle arbejdsopgaver ligger udenfor normal arbejdstid.
  • Træningsminded og har en naturlig interesse for træning og sport

UDDANNELSE

Du er uddannet autoriseret Klinisk Diætist og har minimum 2 års erfaring. Det vil absolut være en fordel, hvis du har erfaring med idrætsudøvere.

ANSØGNING

Hvis du kan se dig selv i denne stilling og i disse rammer, vil vi meget gerne høre fra dig. Du bedes sende din ansøgning via vores hjemmeside på nedenstående link. Din ansøgning bliver sendt som sikkermail.

https://adg-fysioterapi.signflow.dk/webapp/securemailbox/new

Der er ansøgningsfrist den 16. april og samtaler vil blive afholdt i uge 16.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 2.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist
  • Odense

Statistik over udbudte jobs som diætister i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte diætist i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal diætister i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte diætister i Odense over tid

Dato Alle jobs som diætister
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1

Værd at vide når du søger job som diætist i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.