Uddannet ernæringsassistent 33 timer om ugen til Børnehuset Bakkely

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Velbekomme! Så er der serveret smuk, sund og økologisk mad til børnene i det lille børnehus Bakkely midt i Bagsværds skønne natur.

Børnehuset Bakkely søger uddannet ernæringsassistent 33 timer om ugen.

Bakkely er et lille børnehus med en lang historie, hvor 50 børn i alderen 0-6 år har deres glade gang. Samtidig henter vores nabobørneinstitution hver dag deres frokost til deres 21 børn.

Køkkenet er åbent, og placeret centralt som husets hjerte, og på den måde er køkkenet en vigtig del af livet i Bakkely. Hvilket betyder, at vores nuværende køkkenassistent kalder sig selv for Madmor, da hun opfatter sig selv om en betydningsfuld og anerkendt del af Bakkely.

Maden er en integreret del af pædagogikken i Bakkely, og derfor ønsker vi også, at du bliver en vigtig del af vores hverdag og planlægning med din specifikke faglighed. Derfor deltager du også, i vores personalemøder, og de interne køkkenmøder, hvor både vuggestue- og børnehavepædagoger deltager.

Vi er altid åbne overfor, nye ideer ift. hvordan maden kan indgå i endnu flere dele af hverdagen, og derfor glæder, vi os til at høre, hvad du har af interesser og erfaringer, som kunne blive en del af Bakkely.

Du vil få 10 glade og stabile kolleger, som glæder sig til at tage imod dig og hjælpe dig god i gang. Der vil være mulighed for en kortere praktik på en uge, inden du selvstændigt overtager dit køkken, hvis det har interesse. Et initiativ vi har haft gode erfaringer med.

Vi har vores eget drivhus og have, så årstiderne, højtider og vore grøntsager, bær og krydderurter tænkes ind i aktivisterne i grupperne og i køkkenet. Køkkenet er indrettet, så børnene kan være med i relevante aktiviteter, hvilket de holder meget af.

De ældste børn i Bakkely har også, som en del af en demokratisk proces, mulighed for at vælge Månedens måltid i samarbejde med dig og den primære pædagog. Her forslår du 2-3 retter, og fortæller børnene om ingredienserne, tilberedningsmetoder eller anden relevant viden om måltiden, som så danner baggrund for børnenes valg af Månedens ret. Når retten så skal serveres, går børnene rundt på stuerne og fortæller om retten. En aktivitet, som vi er meget glade for, og som har været vigtigt ift. børnenes Madmod og medbestemmelse.

Arbejdsopgaverne består derudover af


  • Udarbejdelse af digitale madplaner med økologi i højsæde og at økonomien overholdes
  • Online indkøb og tilberedning af mad til vores børn med et godt blik for æstetik
  • Grundig rengøring og hygiejne i køkkenet samt systematisk egenkontrol
  • Vi ønsker at arbejde med børns Madmod, madspild og børns medbestemmelse, så det er vigtigt, at du ønsker at arbejde tværfagligt med det pædagogiske personale omkring dette.


Vores kostpolitik tager udgangspunkt i Fødevarestyrelsens anbefalinger og overordnet matcher den din faglighed, samt de overordnede kommunale mål om sundhed.

Vi søger en kollega der


  • brænder for at lave mad til småbørn 0-6 år
  • er iderig og fleksibel i samarbejde med det øvrige personale
  • er disciplineret og kan arbejde selvstændig i køkkenet
  • kan tage hensyn til børn med særlige kostbehov iflg. anvisninger fra barnets egen læge
  • aktivt deltager i møder og området Skovbrynets velfungerende køkkenfaglige netværk af 5 små børnehuse, hvor der er mulighed for sparring, inspiration og aktuel uddannelse

Stillingen er på 33 timer om ugen – din arbejdstid er fleksibel, dog skal du kunne nå at forberede et formiddagsmåltid bestående af frugt og brød inden frokost, og ordne køkkenet efter frokost, samt forberede eftermiddagsmåltidet inden du holder fri.

Stillingen ønskes besat fra 1. september eller snarest derefter. Det er vigtigt for os at finde den rigtige, da vi er et lille børnehus, hvor vi vægter det gode kollegaskab højt i hverdagen. Vi bakker hinanden op og støtter hinanden for at skabe den bedste hverdage for børnene og hinanden.

Løn efter gældende overenskomst


Gladsaxe Kommune er røgfri i hele arbejdstiden, og tilbyder bl.a fri adgang til svømmehal, medarbejdertilbud til motionscenter og løbeklub, samt skattefri offentlig transport. Kommunen har desuden en feriefond, hvor det er muligt at leje feriebolig.

Har du spørgsmål til stillingen


så er du velkommen til at kontakte Børnehusleder Ann Lindberg på telefon 20 11 32 14 i uge 33 – eller for en rundvisning i vores dejlige børnehus.

Ansøgningsfrist


21. august 2022, – der afholdes samtaler efter aftale.

Vi imødeser at modtage din ansøgning, CV, uddannelsesbevis samt dokumentation for erfaring.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Diætist i Søborg

    UDDANNET ERNÆRINGSASSISTENT – SØBORGEr du passioneret omkring at skabe lækre måltider til en mangfoldig gruppe mennesker? Og ønsker du at gøre en positiv forskel for mennesker, som er døve og..
    • Diætist
    • Søborg
    Få mere info
  • Diætist i København S

    Den integrerede institution Børnehuset Fælleden søger en uddannet, dygtig og udadvendt ernæringsassistent på 35-37 timer pr uge til 0-6 års daginstitutionsområdet på Islandsbrygge snarest muligt..
    • Diætist
    • København S
    Få mere info
  • Diætist (elev) i Ballerup

    Ernæringsassistentelev/ Gastronomelev (Cater) søges til FMI Ballerup, [xxxxx]s Kantiner Kan du..
    • Diætist
    • Ballerup
    Få mere info
  • Diætist i Storkøbenhavn

    Banker dit hjerte for godt bagværk, økologi og det gode måltid? Vil du være med til at arbejde i byens lækreste produktionskøkken og bage brød i det ultimativt dejligste bageri?Så søg jobbet so..
    • Diætist
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som diætister i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte diætist i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal diætister i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte diætister i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som diætister
28. juni 2024 22
27. juni 2024 22
26. juni 2024 21
25. juni 2024 19
24. juni 2024 18
23. juni 2024 15
22. juni 2024 16
21. juni 2024 16
20. juni 2024 18
19. juni 2024 18
18. juni 2024 17
17. juni 2024 19
16. juni 2024 23
15. juni 2024 23
14. juni 2024 23
13. juni 2024 26
12. juni 2024 29
11. juni 2024 30
10. juni 2024 28
9. juni 2024 26
8. juni 2024 26
7. juni 2024 25
6. juni 2024 26
5. juni 2024 24
4. juni 2024 24
3. juni 2024 25
2. juni 2024 26
1. juni 2024 24
31. maj 2024 25
30. maj 2024 25
29. maj 2024 25