Ernæringsassistent til Plejehjemmet Bakkely

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vestjylland

Ernæringsassistent til Plejehjemmet Bakkely

Ernæringsassistent til Plejehjemmet Bakkely
Vil du være med på et team med fokus på lækkert mad til Bakkely skønne beboere, så har vi stillingen til dig. Plejehjemmet Bakkely er i en spændende udvikling med mange nye tiltag, og vi vil elske at få dig med på holdet. Et af flere nye tiltag i vores køkken har fokus på samtalen om mad ud fra et fagligt sprog. Vi skal også i fremtiden arbejde med faglig opdatering af alle diæter.

På Bakkely er vi meget optaget af at være en fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til familie- og privatliv. Som ny medarbejder vil du hurtig føle dig tilpas på Bakkely, da vi er optaget af, at du kommer godt fra start med spændende opgaver og ansvar efter dit niveau. På Bakkely er vi optaget af en åben og dialogorienteret medarbejderkultur, som har fokus på samarbejde og kollegial støtte når arbejdsdagen bliver svær. Vi har fokus på, at vi er én organisme, hvor alle har en rolle at spille i hjælpen til vores skønne beboere. Der er rigtig mange mennesker som vil sætte pris på din indsats og takke for maden.

Plejehjemmet Bakkely arbejder ud fra ideerne i leve-bo-miljøet og ønsker hermed at fremhæve HJEM frem for institution. Vi arbejder også ud fra et kristent livs- og menneskesyn. Derfor er det vigtigt for os, at du forholder dig til vores faglige tilgange og værdier i din ansøgning. Du kan læse mere på www. plejehjemmet-bakkely.dk og se små film om os eller følge os på www.facebook.com/plejehjemmetbakkely. Bakkely ligger 20 minutters kørsel fra Herning eller Skjern og 15 minutters gang fra rutebilstationen i Videbæk.

Dine primære opgaver
Plejecentret består af 38 lejligheder og 18 ældreboliger. Arbejdstiden er hovedsagelig fra 07.00-14.00 på hverdage samt hver 2.-3. weekend. Dog kan afvigelser ske i ferietid og ved højtider. Vi inddrager beboerne så meget som muligt i de daglige gøremål. Det er derfor vigtigt, at vores nye kollega har lyst og evne til at arbejde både i hovedkøkkenet og i afdelingernes køkkener, hvor samvær og fælleskab med beboerne er vigtigt. Stillingen, vi tilbyder til dig, er en fast stilling på 30 timer pr. uge. Til stillingen kan påregnes ekstratimer ved afløsning i forbindelse med ferie og sygdom.

Dine faglige og personlige kvalifikationer
  • Du er fagudannet ernæringsassistent og må meget gerne have erfaring. Dog kommer du også i betragtning som nyuddannet, hvis du har energi og vilje.
  • Vi laver selv den varme mad, derfor er det vigtigt, at du har erfaring inden for varm produktion, derudover laver vi den kolde mad, gelémad og gratinkost.
  • I den grad det er økonomisk rentabelt bager vi selv.
  • Flere beboere har udfordringer med dysfagi, hvorfor det vil være en fordel, hvis du har kendskab til madproduktion til dysfagi patienter.
  • Plejepersonalet laver løbende ernæringsscreening, som du og resten af køkkenet vil blive inddraget i. Derfor skal du have lyst til samarbejdet med beboere og ansatte.
  • IT-kundskab og gerne erfaring med bestilling ved leverandør.
  • Er god til medmenneskelig kontakt og ser mennesker som ligeværdige.
  • Har en tydelig kommunikation og personlighed, der kan bevare roen og overblikket i pressede situationer.
  • Er selvstændig og handlekraftig, eller også ønsker du som ung at lære disse discipliner af ældre kollegaer.
  • Du har mod til at være ærlig og respektfuld i det kollegiale samarbejde, fordi dine kollegaer og holdet Bakkely er vigtig for dig.

Løn, ansættelsesvilkår og pension i henhold til overenskomst mellem KL og Kost og Ernæringsforbundet. Ansættelse vil være så hurtigt som muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vestjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist
  • Vestjylland
  • Fredag den 23. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som diætister i Vestjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte diætist i Vestjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal diætister i Vestjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte diætister i Vestjylland over tid

Dato Alle jobs som diætister
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 2
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3
15. august 2024 4
14. august 2024 4
13. august 2024 4
12. august 2024 4
11. august 2024 4
10. august 2024 4