Mesterlære- eller ernæringsassistentelever til vores kantiner i Vordingborg og Nykøbing F.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Vordingborg

På Professionshøjskolen Absalon har vi det mål, at vores campusmiljøer skal være levende, det er vi i kantinen med til. Det gør vi blandt andet ved, at vi ud over et stort fokus på vores produktion af mad og salg, også vil gøre kantinen til det uformelle samlingspunkt på campus, og et sted hvor der altid er rart at være. Vi er overbeviste om, at udvalget af mad, stemningen og kvalitetsniveauet i vores kantiner betyder meget for vores studerende og for vores medarbejdere.

Vi søger nu 2 elever, der brænder for arbejdet i en kantine og har lyst til at være en del af et udviklende og omsorgsfuldt arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på trivsel og samhørighed. Hvis det lyder som noget for dig, så er du måske vores nye kollega i kantinen i Nykøbing F. eller Vordingborg.

Din profil
Som elev i en af vores kantiner på Absalon vil du komme til at stifte bekendtskab med alle facetter af de forskellige funktioner i køkkenet. Du skal derfor kunne se dig selv i følgende:

Interesse for økologi og madspild. I Absalons kantiner arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Ikke kun til at lave sund og lækker mad, men også til, hvordan vi kan udnytte vores råvarer bedst muligt, og derved undgår madspild. En stor del af vores råvarer er økologiske, og vi lægger vægt på, at de bliver udnyttet mest muligt. Vi samarbejder og er gode til at udveksle opskrifter og ideer med hinanden, så vi kan få endnu mere tid til at være kreative.

Du er forandringsvillig. Der er mange forskellige opgaver, som skal løses i løbet af en arbejdsdag. Det kan fx være at gøre klar til møder, gøre rent og vaske op efter møder, og der skal selvfølgelig være klar i kantinen, til vores sultne kolleger og studerende. Du skal være god til at omsætte beslutninger til handling, og til at bevare overblikket samtidig med at du er glad og har et smil på læben.

Du er præcis og omhyggelig. Som elev kommer du til at arbejde med præcision og at være omhyggelig i de daglige opgaver i produktionen. Du skal være ansvarsbevidst, serviceminded og engageret både i forhold til opgaver og i forhold til samarbejde på tværs af campus. Du har evnen og viljen til at tilegne dig ny viden.

Derudover forventer vi os, at har:

  • Bestået grundforløbet eller har et ønske om at komme i mesterlære
  • Et vist kendskab med kasseekspedition.


Dine arbejdsopgaver
Som elev i kantinen på Absalon indgår du i den daglige drift, fx er du med til at:

Stille mad til rådighed for studerende og ansatte. Du skal opsætte morgenmad som består af boller, ost, knækbrød m.m. Efter morgenmaden udbyder vi sandwich og wrap’s og andet formiddagssalg. Til frokostbuffet arrangerer vi lækre måltider til kantinens brugere. Om eftermiddagen sætter vi snacks mm. frem til salg.

Udvikle nye retter. I kantinen prøver vi hele tiden at forny os, og vi finder gerne en af de gamle klassikere frem og giver den en opfriskning. Vi udvikler både kolde og varme retter, brød og kager i produktionen, og vi er ikke bange for at kaste os ud i nye spændende projekter.

Give input til menuplanlægning. Du skal være med til at planlægge, hvad der skal på menuen i kantinen, og hvad vi skal bestille hjem af varer. Når leverandøren kommer med varerne skal du være med til at modtage dem.

Forplejning ved møder og konferencer. Der er mange ting, der skal spille sammen, når vi afholder møder og konferencer. Vi har fx en del arrangementer på campus med forskelligartede opgaver, vi skal løse. Det kan være at anrette og gøre klar til en stor konference i salen, og derefter sørge for kaffe og kage til et møde. Så rydder vi af igen, ligesom du skal hjælpe til i køkkenet, med at gøre klar til frokost.

Dine kolleger
I Absalons kantiner har vi ikke kun fokus på sunde og velsmagende måltider. Vi har i høj grad også fokus på kantinen som det uformelle samlingspunkt. Vi arbejder i teams og selvom vi er spredt på forskellige lokationer, samarbejder vi på tværs og går op i at skabe holdånd og fællesskab, uanset om du arbejder i Roskilde, Vordingborg eller Nykøbing. Vi er mellem 3-10 medarbejder i de enkelte teams, og vi har fokus på kvalitet og udvikling som nøgleord. Det skal være sjovt at gå på arbejde, samtidig med, at vi vægter både det faglige og sociale højt.

Sådan ansøger du

  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område
  • Stillingen er på fuld tid
  • Vi vil gerne have at du begynder senest den 16. august 2021.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kantinelederne i tidsrummet fra kl. 8.00-9.00 dagligt. Campus Nykøbing: Dan Kabell Christoffersen [email protected] eller på tlf.: 7248 2775. Campus Vordingborg: Jesper Ravn Rasmussen [email protected] eller på tlf.: 7248 2375.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her, eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side, senest den 7. juni 2021.
  • Du skal i din ansøgning lave en prioriterings rækkefølge af de 2 kantiner.
  • Vi forventer at holde 1. ansættelsessamtaler den 9. juni 2021 og 2. samtale den 14. juni 2021


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 13 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen.
Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads.
Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist
  • Vordingborg
  • Onsdag den 02. juni 2021

Statistik over udbudte jobs som diætister i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte diætist i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal diætister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte diætister i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som diætister
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0