DIF søger DIREKTIONSASSISTENT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Trives du i spændingsfeltet mellem topledelse, medarbejdere, specialforbund og eksterne samarbejdspartnere? Så er du måske vores nye direktions-
assistent i Danmarks Idrætsforbund (DIF). Vi søger en stærk tovholder til stillingen som direktionsassistent med fokus på betjening af DIF’s politiske såvel som administrative ledelse.

Dine opgaver


Som direktionsassistent får du en nøglerolle i kernen af DIF’s organisation og skal bidrage til, at ledelsesbetjeningen i DIF er strategisk funderet, fokuseret og proaktiv. Du bliver en del af afdelingen DIF Ledelsessekretariat, som, udover dig, består af en sekretariatschef, en chefsekretær, tre analytikere, to digitale medarbejdere, en programleder på DIF og DGI’s vision ”Bevæg dig for Livet” samt en studentermedhjælper. Afdelingen er en stabsfunktion i DIF med et stærkt fokus på at samle trådene på tværs af DIF’s øvrige afdelinger. Vi lægger stor vægt på at være åbne og servicemindede. Vi bestræber os på altid at gøre vores bedste, og ordentlighed er et nøgleord i vores arbejde.

En vigtig del af afdelingens rolle i organisationen er at servicere DIF’s formand, bestyrelse og direktør med koordinering af sager, proaktive beslutningsoplæg og facilitering af strategiske drøftelser i bestyrelse og chefgruppen. Derudover har afdelingen en tovholderrolle i planlægningen og afholdelsen af to årlige repræsentantskabsmøder, hvor du som direktionsassistent skal koordinere med mange typer af medarbejdere I DIF, bl.a. om de sager der skal behandles, kommunikationen omkring repræsentantskabsmøderne og det faglige indhold. Du vil også få en særlig rolle i understøttelsen af DIF’s økonomiudvalg, hvor du i samarbejde med DIF’s økonomichef skal forberede, tage referat af, og følge op på DIF’s økonomiudvalgsmøder. Endelig vil du også få en særlig rolle i understøttelsen af DIF’s adm. direktør i arbejdet med fundraisingen til DIF’s mange projekter og initiativer.

Ovenstående kræver skarpe koordinationsevner, en struktureret tilgang til arbejdet, gode formuleringsevner og gode samarbejdsevner – lige fra kontakten med DIF’s fagspecialister til DIF’s politiske ledelse. Derudover kræver det også, at du er villig til at løbe stærkt i spidsbelastningsperioder f.eks. i ugerne op til et repræsentantskabsmøde. Dog prioriteres det generelt, at vi har en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Vores forventninger til dig

  • Du har en relevant, akademisk uddannelse. Du er formentlig generalist og er uddannet inden for f.eks. statskundskab, samfundsfag eller lignende. Du må gerne være nyuddannet, men erfaringer med arbejdsopgaverne tæller selvfølgelig positivt.
  • Du har forståelse for arbejdet i en politisk styret organisation, hvor interessenterne og meningerne er mange.
  • Du kan navigere og trives i et hurtigt og omskifteligt arbejdsmiljø.
  • Vi ser gerne, at du er opsøgende og nysgerrig og udfordrer status quo.
  • Du skriver godt og er grundig i dine skriftlige fremstillinger.
  • Du arbejder struktureret og systematisk, så vi altid er to skridt foran.
  • Du formår at prioritere og skifte fokus, når opgaverne kræver det.
  • Du kan hurtigt skabe dig et overblik over komplekse problemstillinger.
  • Du kommer med en positiv indstilling, lyst til at samarbejde og masser af gåpåmod.

Hvad kan vi tilbyde?

  • Et job, hvor du dagligt er i berøring med spændende politiske problemstillinger både inden for idræt, men også på områder som f.eks. bæredygtighed, socialt ansvar og digitalisering.
  • En professionel men uformel arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, og hvor dine idéer altid er velkomne.
  • Et miljø, hvor ingen bliver ladt alene, men hvor vi hjælper hinanden med stort og småt, løbende sparrer med hinanden og bestræber os på at spille hinanden bedre.
  • En fleksibel arbejdsplads, hvor du i høj grad har mulighed for at tilrettelægge din tid selv. Du vil som hovedregel arbejde i Idrættens Hus i Brøndby, men du vil også nogle gange kunne arbejde hjemmefra.

Om DIF

DIF er Danmarks største idrætsorganisation. Du kender os måske bedst for de fantastiske idrætstilbud, som vores 62 specialforbund og mere end 9.000 foreninger hver uge skaber for vores knap to millioner medlemmer. Eller du kender os som initiativtager sammen med DGI på Bevæg dig for livet, der skal få 600.000 flere danskere til at bevæge sig inden 2025. Eller for vores rolle som Danmarks olympiske komité, når vi sender atleter til OL. Eller som organisationen, der går forrest i kampen mod matchfixing og doping.

Arbejdssted

Din arbejdsplads bliver i Idrættens Hus i Brøndby, hvor du kommer til at arbejde i DIF Ledelsessekretariat. Du vil referere til sekretariatschef Rasmus Lyhne Ibsen, som du også kan kontakte for at høre mere om stillingen: [email protected] eller tlf. 23 72 90 97.

Ansættelsesproces

Vi skal have din ansøgning senest den 26. november. Vi forventer at afholde samtaler i uge 49 og 50. Ansættelsesstart hurtigst muligt. Vi vil meget gerne byde vores nye kollega velkommen den 1. februar. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktionssekretær", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktionssekretær
  • Brøndby
  • Fredag den 26. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som direktionssekretær i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktionssekretær i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktionssekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktionssekretær i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som direktionssekretær
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0