Fleet assistent til NCG Fleet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Er du administrativ stærk og detaljeorienteret, samt kan du lide en hverdag med fart over feltet? Så er du muligvis vores nye Fleet assistent, der med en struktureret arbejdstilgang skal supportere afdelingens processer.

VÆR MED TIL AT SKABE OVERBLIK

Som vores nye Fleet assistent bliver din opgave at sikre god kundeservice og være det daglige kontaktpunkt for vores leasingselskaber og deres kunder. Du får ansvar for udarbejdelse af kalkulationer og beregninger på personbiler, indhentning af leasingkoder samt øvrige administrative processer, hvor du skaber overblik og struktur. Du får en stor kontaktflade med både leasingselskaber, kunder og på tværs af hele koncernen. Arbejdsopgaverne vil desuden omfatte at sikre hjemkomst af biler, aftale tidspunkt for levering af bil med kunden, lave rekvisition til værksted og klargøring, sikre formalia omkring indregistrering samt afregning af bil.

STRUKTURERET & DETALJEORIENTERET </strong

Forventeligt har du en administrativ baggrund, hvor du er vant til kundekontakt og de administrative processer. Det er en fordel med erfaring fra autobranchen eller i et leasingselskab, men det er ikke et krav. Som person er du proaktiv, løsningsorienteret, imødekommende og samarbejdsvillig i din tilgang til arbejdet med fokus på struktur, overblik og åben dialog. Du befinder dig godt i et arbejdsmiljø med stor berøringsflade, hvor der er fart over feltet. Du er detaljeorienteret, fleksibel og en dygtig kommunikator - både på dansk og engelsk.

Vi mangler dig, som har lyst til at sætte struktur, skabe overblik og være den, der sikrer, at alle detaljer er på plads. Du vil blive en del af et team på 6 personer og blive tilknyttet vores kontor på Trianglen 5 i Kolding.

ET SPÆNDENDE ARBEJDSMILJØ I EN STOR KONCERN

Som medarbejder hos NCG Fleet, bliver du en del af Nic. Christiansen Gruppen. Nic. Christiansen Gruppen er en ledende figur i den nordiske autobranche og beskæftiger ca. 850 medarbejdere og har en omsætning på 9 mia. DKK.  Ud over vores stærke position i Danmark, har vi også kontorer i Sverige, Norge, Finland og Baltikum. Nic. Christiansen Gruppen består af en række selskaber, der primært beskæftiger sig med import og detailsalg af biler, reservedele og tilbehør samt finansiering og leasing af biler. Vores værdier er ordentlighed, integritet, ambition, sammenhold og passion, og de udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.    

ER DU INTERESSERET?


Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Du ansøger via linket. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Head of Fleet Mike Villumsen på telefon 42142265 eller på [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktionssekretær", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktionssekretær
  • Kolding
  • Lørdag den 10. juli 2021

Lignende jobs

  • Direktionsassistent - Contrans A/S (Kolding)

    - nyoprettet stilling på transformationsrejsen i international transportvirksomhed Har du lyst til at komme helt tæt på virksomhedsledelse og blive bredt involveret i alle facetter af en transp..
    • Direktionssekretær
    • Kolding
    Få mere info
  • Direktionssekretær

    Vil du med helt ind i maskinrummet på Museum Vest? Og vil du bidrage til at gøre en stor forskel for kulturlivet og turismen i Sydvestjylland? Museum Vest søger en dygtig, struktureret og enga..
    • Direktionssekretær
    • Esbjerg V
    Få mere info
  • Contrans søger Direktionsassistent

    Direktionssekretær søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Direktionssekretær
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktionssekretær i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktionssekretær i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktionssekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktionssekretær i Kolding over tid

Dato Alle jobs som direktionssekretær
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1