Dygtig AC’er til vores Direktionssekretariat og strategiske ledelsesopgaver på Sygehus Lillebælt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Motiverer det dig at være tæt på topledelsen, og har du lyst til at bidrage til at skabe helhed og overblik på Sygehus Lillebælt – Patienternes Sygehus? Brænder du for strategisk ledelsesunderstøttelse på øverste dæk, tværgående koordinering og projektstyring i en stor organisation samt planlægning og facilitering af komplekse processer med mange aktører? Så har vi en stilling som direktionskonsulent klar i vores Direktionssekretariat, hvor du sammen med et hold af dygtige kollegaer sikrer en effektiv og professionel understøttelse af direktionen og husets aktiviteter.

Din rolle bliver primær PA for vores administrerende direktør. Herudover bliver du sammen med det øvrige Direktionssekretariat det naturlige omdrejningspunkt for direktionens aktiviteter som helhed og medskaber af overblik i organisationen. Det vil blive dit ansvar at sikre god forberedelse af høj kvalitet, sikre at tingene glider og kommer til at ske, samt sikre en god dialog og resultater gennem relationer og inddragende processer.

Arbejdsfeltet

Jobbet som direktionskonsulent og PA favner bredt. Opgaverne er mange og forskellige og skal alle udføres på højt fagligt niveau og med patienten først som ledestjerne.

For direktøren skal du som PA blandt andet stå for:

  • At sikre overblik, gode processer og tage projektlederrollen på dig
  • Sikre fremdrift og være frontløber på sags- og processtyringsopgaver
  • At drive opfølgning og være proaktiv på direktørens arbejdsområder herunder råd, udvalg, styregrupper, projekter – du kan se behovet for initiativer og løsninger, før de opstår.
  • Kommunikation i form af oplæg, taler og skriftlig/strategisk kommunikation til sygehuset og eksterne samarbejdspartnere – stærke kommunikative evner er et must, skriftligt såvel som mundligt
  • Proaktivt sikre direktøren i forhold til forberedelse og opfølgning – ledelse af kalenderen er derfor et vigtigt strategisk redskab for dig

Ud over jobbet som PA indgår du som direktionskonsulent i Direktionssekretariatet, hvor det er afgørende, at du indgår i og bidrager til et samarbejde med dine kollegaer i forhold til at understøtte direktionen som helhed. Det er både langsigtede processer og projekter og ad hoc-opgaver der fylder dagen, sammen med driftsopgaver og kalenderkoordinering omkring direktionen. At du er en udpræget holdspiller er et must for os.

Du får et tæt samarbejde med den enkelte direktør og med direktionen som helhed i forhold til at sikre flow, forberedelse, udvikling og smidige arbejdsgange i en travl hverdag. Du får mange kontakter i organisationen og Regionen.

Du vil få arbejdsplads på både Vejle og Kolding Sygehus.

Din baggrund og kompetencer:

Du har erfaring fra lignende stilling og har en relevant uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau inden for samfundsvidenskab. Herudover er det vigtigt for os, at dine professionelle kompetencer og personprofil i ligeså høj grad matcher jobbet. Du kan også være nyuddannet kandidat med faglige og relationelle kompetencer i den gode ende af skalaen.

Som person lægger vi vægt på, at:

  • Du ønsker at gøre en forskel for vores patienter og deres pårørende
  • Du sætter en ære i at understøtte at andre lykkes
  • Du besidder ydmyghed, empati og samarbejdsånd
  • Du kan repræsentere direktionen og organisationen
  • Du er struktureret, skaber overblik og har sans for detaljer
  • Du kan indgå i et tæt samarbejde og har stærke relationelle og kommunikative kompetencer
  • Du er udviklingsorienteret og har mod på eller erfaring med at lede projekter
  • Du er analytisk og god til at sætte dig ind i nye fagområder
  • Du kan agere i en politisk styret organisation
  • Du er tilgængelig, fleksibel og imødekommende

Direktionssekretariatet består af fem medarbejdere: To direktionskonsulenter/PA’ere, to sekretærer og lederen af Direktionssekretariatet. Sekretariatet er en stab, hvor lederen af Direktionssekretariatet refererer til direktionen. Du vil referere til lederen af Direktionssekretariatet.

Som direktionskonsulent på Sygehus Lillebælt bliver du en del af et velkonsolideret sygehus i positiv udvikling med en ambitiøs vision om at være Patienternes Sygehus – et sygehus, der kendetegnes ved høj kvalitet, imødekommende medarbejdere, effektiv drift, en høj grad af patienttilfredshed samt høj medarbejdertilfredshed. Hos os får du dygtige kolleger og mulighed for et unikt indblik i sygehuset og sundhedsvæsnet som helhed.

Ansøgningsfrist:

Der er ansøgningsfrist den 8. december. Samtaler forventes afholdt den 15. december.

Stillingen er på 37 timer ugentligt.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte leder af Direktionssekretariatet Malene Vestergaard Runge på [email protected] eller 24960847.

Sygehus Lillebælt er Patienternes Sygehus. Vi arbejder fokuseret på at levere den bedste behandling, klinisk såvel som menneskeligt, til alle patienter og pårørende. Det skal være en rejse værd at være patient eller pårørende på Sygehus Lillebælt. Vi arbejder på alle niveauer med "patienten først", som er vores vigtigste pejlemærke med afsæt i værdierne Resultater, Ordentlighed, Samarbejde og Excellence.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktionssekretær", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktionssekretær
  • Vejle
  • Onsdag den 08. december 2021

Lignende jobs

  • Direktionssekretær (studiejob) i Sydjylland

    StudiejobbetI dette studiejob vil du få opgaver inden for forskellige områder hos virksomheden. Din primære opgave vil dog blive at assistere virksomhedens direktør og økonomichef. Dine opgaver vil..
    • Direktionssekretær
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktionssekretær i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktionssekretær i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktionssekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktionssekretær i Vejle over tid

Dato Alle jobs som direktionssekretær
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0