Rekrutteringsfirma

Centerdirektør - DTU Learn for Life

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vi søger en inspirerende og dynamisk direktør til DTU Learn for Life til at lede et strategisk indsatsområde indenfor efter- og videreuddannelse. DTU er i en rivende udvikling, et eliteuniversitet blandt de førende i Europa, og området livslang læring er udset til at styrke den position. Udgangspunktet er et center, der står stærkt rustet til fremtiden med store ambitioner og en ny strategi for livslang læring. Strategien er lagt, og det er dig, der fører den videre, sammen med et dedikeret ledelsesteam, et stort engagement fra topledelsen og i et tæt samarbejde med institutter og centre på DTU. En del af succesen vil komme af din og centrets evne til at skabe stærke alliancer og partnerskaber, internt og eksternt med virksomheder og organisationer.

Livslang læring på DTU
På DTU er vi i fuld gang med at implementere en helt ny strategi for livslang læring på tværs af hele universitetet, og med et dedikeret center for efter- og videreuddannelse – DTU Learn for Life – er vi godt på vej. Centret fungerer som en platform for institutter og centre og er bindeleddet mellem indsatser på tværs af DTU samt med eksterne aktører.

Vi tilbyder på DTU kurser og programmer, der bygger på den nyeste forskning og innovation, og vi tager naturligvis afsæt i DTU’s mange styrkepositioner. Vi udbyder korte kurser, master- og diplomuddannelser, hvoraf nogle allerede er digitale, og vi udvikler også skræddersyede forløb i tæt dialog med virksomheder og sektorer, så deres behov for ’upskilling’ af medarbejdere matches. På sigt kommer der mange flere digitale muligheder.

DTU påtager sig som et af Europas førende tekniske universiteter et ansvar for at bidrage til at udvikle og levere livslang læring. Vi gør det, fordi det er en vigtig samfundsopgave – både for at hjælpe virksomhederne i Danmark og internationalt til at imødekomme fremtidens udfordringer og for at hjælpe individuelle medarbejdere til kunne dygtiggøre sig igennem hele livet.

Opgaven og ansvarsområde
Centerdirektøren er ansvarlig for at udvikle området for livslang læring på tværs af DTU, hvilket er en opgave, der kun kan løses gennem et tæt samarbejde mellem DTU Learn for Life og de respektive institutter og centre samt andre funktioner på DTU – ofte i et internationalt perspektiv.

Det er en vigtig opgave at fortsætte eksekveringen af den nye strategi for livslang læring samt at følge de udviklingsplaner, der er lagt for de kommende år. Dette betyder, at centerdirektøren i udstrakt grad skal have strategisk og taktisk forståelse og desuden skal kunne handle på det operationelle niveau – herunder fortsat arbejde med optimering af processer, administration, compliance og integration. Du er en dynamisk og pragmatisk leder, der balancerer at være utålmodig og tålmodig på samme tid, og dit drive og din store personlige integritet skaber tillid og følgeskab.

DTU Learn for Life er et kommercielt center på universitetet, og derfor er det afgørende, at du har en grundlæggende kommerciel forståelse og erfaring med at drive og udvikle en forretning, der skaber økonomiske resultater og en stærk markedsposition.

DTU Learn for Life blev til ved en sammenlægning af livslang læringsaktiviteterne på DTU i 2019. Med fokus på livslang læring i DTU’s strategi og de store ambitioner for området er centret de seneste år blevet konsolideret med en velfungerende organisation og et dygtigt ledelsesteam. Centret er organiseret i to forretningsområder – Executive Education og Continuing Education – og to operationelle teams – Digitalt salg og marketing samt Operations. Den nye centerdirektør skal sikre fremdrift i strategieksekvering og udnytte det strategiske momentum, der ligger i at have organisatorisk stabilitet i driften.

Centerdirektøren refererer til koncerndirektør Carsten Orth Gaarn-Larsen og er en del af direktørkredsen på DTU.

Professionelle kvalifikationer

  • Kommerciel (international) forståelse og erfaring, der favner forskelligheden mellem det akademiske miljø, en kommerciel forretningsmodel samt tætte virksomhedsrelationer.
  • Solid forretningsforståelse, som kan bidrage til at skabe en sammenhængende forretning.
  • Stærke strategiske kompetencer i relation til helhedsorienteret og kompleks organisations- og ledelsesudvikling.
  • Erfaring med ledelse af ledere.
  • Erfaring med at udvikle og drive partnerskaber og virksomhedssamarbejder.
  • Gode rekrutterings- og organisationsevner, idet der implicit i strategien ligger en vækstopgave, som også indbefatter talent.
  • Evner at se muligheder, hvor andre ser begrænsninger, og derigennem skabe innovative værditilbud, særligt i en politisk reguleret kontekst.
  • Kendskab til universitetsverdenen eller anden større offentlige organisation samt erfaring fra arbejde med politiske rammevilkår vil være en fordel.
  • Relevant akademisk uddannelse.

Personlige kompetencer

  • Du har en positiv og målrettet energi, som kan mærkes, og som skaber inspiration hos medarbejdere og samarbejdspartnere, sammen med en stor personlig integritet, der skaber tillid, både til projektet og menneskeligt.
  • Resultatorienteret, beslutningsstærk og målrettet. Evner at konkretisere og operationalisere målsætningerne for livslang læring på DTU.
  • Gode relationelle og diplomatiske evner. Har let ved at skabe relationer og lyst til at gå i dialog med mange interessenter. Har nemt ved at skabe og fastholde relevante netværk i og uden for DTU. Har et blik for, hvor der er relevante snitflader og muligheder for samarbejde.
  • Involverende og motiverende ledelsesstil, der skaber udvikling, trivsel, sammenhængskraft og den rette kultur.
  • En stærk kommunikator mundtligt og skriftligt – på både dansk og engelsk.
  • Har den nødvendige dømmekraft til at kunne træffe gode beslutninger og navigere i komplekse situationer.
  • Du har en naturlig nysgerrighed på andres fagområder og er samtidig generøs med dig selv og din viden – og du omsætter det til tværorganisatorisk værdi.

Vi tilbyder
DTU Learn for Life er et center i rivende udvikling, og livslang læring er et fokusområde og en vigtig del af DTU’s samlede strategi. Vi tilbyder derfor en spændende stilling i et vækstmiljø med plads til udvikling – både kompetencemæssigt og personligt.

DTU arbejder kontinuerligt med at professionalisere ledelse. Det arbejde er konkretiseret i DTU Lederrollen, der beskriver DTU’s forventninger til ledernes faglige og personlige kompetencer. DTU Lederrollen baserer sig på fire hjørnestene: Faglig ledelse, ressourceledelse, resultatskabende personaleledelse og strategisk ledelse. Derudover er det en forudsætning for at varetage en lederrolle på DTU, at den enkelte leder bringer det personlige lederskab i spil. Det betyder blandt andet, at alle ledere har blik for at understøtte, at resultater skabes i samspil mellem mennesker. Du kan læse mere om DTU's Lederrolle på hjemmesiden.

Som leder på DTU er du med til at sætte retningen på et af Europas førende forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Vores kerneforretninger er uddannelse, forskning, forskningsbaseret rådgivning og innovation, og vi arbejder for at være en drivkraft for velfærd og bæredygtig værdiskabelse såvel nationalt som internationalt. Din indsats er med til at skabe ny viden til gavn for samfundet. Du kan således se frem til stort ansvar og friheden til at forvalte det. Som leder på DTU er du med til at sætte rammen for en resultatorienteret, udfordrende og udviklende arbejdsplads.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment Consultant, Erik Bernskov på +45 4121 1329 eller [email protected]

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Jobbet er oprettet på vores service den 6.8.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 30.08.2024
  • Direktør
  • Søndag den 08. september 2024

Statistik over udbudte jobs som direktør

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør over tid

Dato Alle jobs som direktør
15. september 2024 103
14. september 2024 102
13. september 2024 104
12. september 2024 100
11. september 2024 100
10. september 2024 100
9. september 2024 102
8. september 2024 105
7. september 2024 106
6. september 2024 107
5. september 2024 101
4. september 2024 100
3. september 2024 100
2. september 2024 98
1. september 2024 98
31. august 2024 98
30. august 2024 102
29. august 2024 101
28. august 2024 96
27. august 2024 96
26. august 2024 96
25. august 2024 100
24. august 2024 100
23. august 2024 103
22. august 2024 106
21. august 2024 109
20. august 2024 109
19. august 2024 104
18. august 2024 103
17. august 2024 105
16. august 2024 103