Operativ chef til Brand & Redning Sønderjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa


Faglig kompetent chef med bred ledelseserfaring søges til Brand & Redning Sønderjylland </strong

Vi søger en operativ chef med stor lyst og stærke kompetencer til at sikre varetagelsen af den operative drift samt den fortsatte udvikling og styrkelse af Brand & Redning Sønderjylland.Der er tale om en stilling med store frihedsgrader til at skabe og udfylde eget ledelsesrum i respektfuldt samarbejde med såvel øvrig ledelse og medarbejdere samt brandkaptajner, stationsledere og øvrige samarbejdspartnere.</p Hertil kommer et godt og bredt samarbejde med øvrige beredskabsaktører på tværs af både lande- og kommunegrænser.

Stærke kulturer
Brand & Redning Sønderjylland er kendetegnet ved et stort antal frivillige brandværn. De frivillige brandværn udgør således en stor del af forudsætningerne for, at vi kan leve op til ejerkommunernes og dermed borgernes og erhvervslivets forventninger om et professionelt og stærkt beredskab. En afgørende præmis, er derfor at du som ny operativ chef formår at favne denne forskellighed og have en nuanceret og helhedsorienteret tilgang til opgaveløsningerne.</p Kompetencer og vilje
Vi søger en person med stærke personlige og faglige kompetencer der ønsker, kan og vil bidrage til en stabil drift samt den fortsatte udvikling af Brand & Redning Sønderjylland. Du bliver daglig leder for en gruppe kompetente og engagerede medarbejdere, der gennem motiverende ledelse sikrer en høj kvalitet i det udførte arbejde og understøttes i at skabe et godt arbejdsmiljø på tværs af organisationen.</p Du bliver en nøgleperson og naturlig sparringspartner i ledergruppen, der med afsæt i de politisk vedtagne rammer, udgør det strategiske og eksekverende beslutningsforum. Vi forventer, at du har bred ledelsesmæssig erfaring og er villig til at bidrage til den fortløbende udviklingsproces i og af ledergruppen, hvor såvel organisationen som den enkelte leder konstant arbejder på muligheder for optimering og effektivisering.

Karakteristika og forventninger til den operative chef
I din ledelsesmæssige tilgang forventer vi at du

  • tænker og handler med afsæt i relationel koordinering, forstået som koordinering af arbejdsrelationer gennem fælles mål, delt viden og gensidig respekt.
  • bidrager og medvirker til at organisation og ledergruppen lever op til, og kommer i mål med opgaverne i forhold til Brand & Redning Sønderjyllands strategiske pejlemærker</li
  • er troværdig – det du siger, er det du gør
  • sikrer effektiv kommunikation (hyppig, rettidig, præcis og problemløsende)
  • er helhedsorienteret og samarbejdende i din ledelsesstil
  • er strategisk tænkende og arbejdende
  • er delegerende med fokus på forankring og løsning af opgaver hos rette medarbejder
  • er en motiverende og dialogsøgende sparringspartner for kollegerne og systematisk og eksekverende i arbejdsform. Følger op og sikrer at beslutninger og opgaver følges til dørs
  • har en respektfuld, motiverende og hjælpende tilgang over for de frivillige brandværn i erkendelse af, at de udgør et fundamentalt grundlag for Brand & Redning Sønderjylland nu og i fremtiden</li
  • varetager eget ledelsesrum, med særlig fokus på forventningsafstemning hos ledere og medarbejdere, så der sikres fælles forståelse og et godt arbejdsmiljø
  • enerkender og efterlever at faglighed ikke altid er det bærende i forhold til hvad der er ledelsesmæssigt optimalt
  • er bevidst om og har en adfærd der lever op til Brand & Redning Sønderjyllands værdier (rollemodel)</li
  • varetager og opbygger gensidigt bæredygtige og værdiskabende relationer internt og eksternt

Fagligt forventer vi, at du

    har økonomisk forståelse der modsvarer stillingens selvstændige økonomiske ansvar for budget og resultater har solide faglige kompetencer fra beredskabsverdenen har en bred erfaring med ledelse, suppleret med en diplomuddannelse i ledelse eller lign.

Om Brand & Redning Sønderjylland</strong
Brand & Redning Sønderjylland er et kommunalt ejet § 60-selskab mellem kommunerne Haderslev, Tønder og Aabenraa</p Vi er kommunernes fælles myndighed i forhold til det forebyggende og afhjælpende redningsberedskab. Samtidig udfører vi forskelligartede opgaver for vores ejerkommuner, så som vægteropgaver og installation og servicering af indbrudsalarmer på kommunale bygninger, førstehjælpsuddannelse m.v.

Vi rykker ud til mere end 1000 indsatser årligt. og gennemfører omkring 800 årlige brandsyn, på i alt ca. 1700 brandsynsobjekter. Vi er 26 fastansatte, 6 deltidsansatte indsatsledere, 9 servicevagter, 40 timelønnede instruktører og omkring 870 frivillige og deltidsansatte brand- og redningsfolk fordelt på 32 brandstationer

Yderligere oplysninger kan findes på Brand & Redning Sønderjyllands hjemmeside www.brsj.dk</p Løn- og ansættelsesvilkår
Aflønning sker efter principperne om "ny løn" og i henhold til gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og den forhandlingsberettigede organisation.

Stillingen ønskes besat med tiltrædelse den 1. februar 2022.

Yderligere oplysninger
Spørgsmål til stillingen, herunder ønske om indsigt i nuværende funktionsbeskrivelse skal rettes til ledelses- og rekrutteringskonsulent Steen Skaaning Møller på telefon 2968 3566 eller på [email protected]

Ansøgning
Send din ansøgning via linket senest den
8. december 2021.

Samtalerunde 1 gennemføres tirsdag den 14. december 2021.
Samtalerunde 2 gennemføres tirsdag den 21. december 2021.

Kandidater, der inviteres til samtale 2, skal være indstillet på besvarelse af personprofil og kompetencetest, samt forberedelse og præsentation af en opgave.

Ansættelsesudvalget vil bestå af ansatte ved Brand & Redning Sønderjylland, samt repræsentanter fra de frivillige brandværn. Ledelses- og rekrutteringskonsulent Steen Skaaning Møller deltager ligeledes i samtalerne.</p


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=6c311847)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Aabenraa
  • Onsdag den 08. december 2021

Lignende jobs

  • Direktør i Padborg

    Gå tilbage til ledige stillinger CEO Vil du være med til at gøre en forskel i genanvendelsesindustrien? [xxxxx] Bramida..
    • Direktør
    • Padborg
    Få mere info
  • Direktør i Sydjylland

    CEOSuccesrig virksomhed med potentiale til mereMed reference til bestyrelsen tegner du firmaet og står i spidsen for de strategiske tiltag. Du har en kompetent ledergruppe, og meget af dit le..
    • Direktør
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Direktør i Esbjerg

    Do you want to be a part of developing and managing some of the world’s largest Offshore Substation Projects?Do you have a strong passion for leading high-performing teams to achieve outstanding .
    • Direktør
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Direktør i Kolding

    GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 350.000 medlemmer. Med mere end 800 kolleger spredt over hele Danmark arbejdes lokalt over hele landet. Og der arbejdes også digitalt, således e..
    • Direktør
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som direktør
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0