Rekrutteringsfirma

vice president, property portfolio

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Har du lyst til at blive en del af et engageret senior management-team, hvor du får ansvaret for Novasol-brandet i hele Nordeuropa? Er du en strategisk leder med passion for at rejse? Ønsker du at arbejde med frihed til selv at vælge den bedst mulige arbejdsgang til at løse opgaverne? Så er dette måske den helt rette mulighed for dig.

Du vil blive en del af et team med passionerede medarbejdere, som alle har samme mål om at servicere udlejerne bedst muligt for derigennem at skabe fortsat vækst for Novasol. Der arbejdes på tværs af funktioner i virksomheden, og du får dermed mulighed for at udvikle dine evner uden for dine kernekompetencer, hvis du har lysten og modet.

Om jobbet



Som VP Property Portfolio for Nordeuropa i Novasol får du en yderst fremtrædende rolle, hvor du bliver ansvarlig for Danmark, Sverige, Norge og Benelux med tilsammen mere end 15.000 ejendomme. Du vil blive overordnet ansvarlig for, at Novasol beholder den førende position i branchen, og gennem strategiske initiativer skal du sikre, at udlejerne serviceres bedst muligt, at værdien maksimeres, samt at frafald af kunder og nedslidning på udlejningshusene reduceres.

På nuværende tidspunkt får du 7 teamledere i direkte reference og mellem 25-30 personer i indirekte reference. Det er en af dine fornemmeste opgaver at lede og motivere dit team, så alle er fokuseret på opgaven, således at Novasol altid associeres med exceptionel og personlig service og enestående tilbud, samt at Novasol fastholder sin ledende plads i markedet.

Med din erfaring og din strategiske tankegang i bagagen skal du udvikle nye produkt- og markedsmuligheder til Novasols fremtidige udvikling, herunder gennemgå udlejer- og lejertrends, så du konstant er på forkant med udviklingen i branchen. Du overvåger og rapporterer derfor ligeledes om konkurrenternes aktiviteter. Du skal kontinuerligt opbygge og forbedre relationer med virksomhedens interessenter samt gennemgå porteføljen og undersøge muligheder for vækst. Du indhenter feedback fra eksisterende udlejere og bruger dataene til at implementere strategier, der skal forbedre oplevelsen for udlejerne.

Du bliver ansvarlig for budgettet og skal sikre, at forecasts følges, og at det årlige budget overholdes. Du er med til at genforhandle aftaler for eksisterende kunder ved kontraktfornyelse, og du skal undersøge porteføljen for at identificere lavværdikunder og vurdere, hvordan der navigeres i sådanne relationer. Du arbejder hele tiden for at levere endnu mere værdi til udlejerne og generere vækst.

Nogle af dine opgaver vil desuden være at:

• arbejde med Novasols servicetilbud for at sikre, at det imødekommer vores udlejeres krav
• etablere og vedligeholde KPI’er på virksomhedens udlejere, så effektiviteten kan overvåges regelmæssigt
• bruge Salesforce til at forbedre oplevelsen for udlejerne, etablere og vedligeholde den bedste service og konstant gennemgå nye måder at skabe gode relationer til udlejerne på
• lede og facilitere udlejermøder for nøglekunder
• bidrage til forhandlinger med udlejerne, således udlejerne fastholdes og churn rate minimeres
• bruge data og analyseværktøjer til proaktivt at varetage udlejere, der er i risiko for at forlade virksomheden og tage de nødvendige skridt for at beholde udlejerne i kundeporteføljen

Stillingen er placeret i Novasols kontor i Aarhus, men der skal påregnes væsentlig rejseaktivitet på tværs af det område, du er ansvarlig for. Du vil rapportere direkte til Novasols Chief Operations Officer.

Om dig



Det er essentielt, at du er entusiastisk, fyldt med gåpåmod og ivrig efter at blive en del af et engageret hold. Formentlig har du erfaring fra et arbejdsmiljø med højt tempo på seniorniveau, hvor du har haft en ledende rolle i forhold til virksomhedens forandringer og forbedringer. Du har erfaring med at lede og motivere et stort team. Du er passioneret omkring at rejse og har med fordel tidligere arbejdet inden for rejsebranchen. Du er finansielt skarp og drevet af data med et fokus på at forbedre virksomhedens kommercielle resultater

Om Novasol



Novasol er en del af Awaze-gruppen, der er de største i Europa inden for udlejning af ferieboliger med 110.000 ejendomme på over 600 destinationer i 25 lande. Virksomheden opererer med mere end 25 brands, herunder Cottages.com, Novasol, Hoseasons, Landal og James Villa Holidays. Mere end 8 millioner mennesker boede i en af Awazes ejendomme i 2019. Novasol er markedsledende i Europa og i Nordeuropa.

Vil du med på holdet?



Om Randstad



Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Århus C

Lignende jobs

  • Direktør i Århus C

    Ønsker du en central rolle i den grønne omstilling? Vil du sætte den strategiske retning og drive en spændende virksomhed med fokus på bæredygtig energi og innovative løsninger? Har du dokumenteret..
    • Direktør
    • Århus C
    Få mere info
  • Direktør i Århus

    Er du vant til at gå forrest, og vil du være med til at videreudvikle og styrke [xxxxx] Erhvervsbanks markedsposition over for de største erhvervskunder i Region Midtjylland? Så er du måske vore..
    • Direktør
    • Århus
    Få mere info
  • Direktør i Århus C

    Direktør til Sundhedsvæsenets KvalitetsinstitutEr du enig i, at høj og ensartet kvalitet er helt afgørende for patientens forløb? Bliver du motiveret af at understøtte et styrket, databaseret og..
    • Direktør
    • Århus C
    Få mere info
  • Direktør i Århus C

    Vil du lede og udvikle HR-området på et internationalt anerkendt universitet? Er du klar til at bidrage til universitetets strategiske og organisatoriske udvikling og skabe fremragende arbejdsplads..
    • Direktør
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Århus C over tid

Dato Alle jobs som direktør
3. juli 2024 3
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1