CEO til Innovationsfonden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Har du blik for de mest centrale omstillingsdagsordener? Kan du lede og udvikle en organisation hvor bl.a. grønne dagsordener, nye klimaløsninger, bedre sundhed, klogere produktion opnås gennem et udtalt samarbejde mellem forskning, erhvervsliv og start-up virksomheder? Kender du en dansk innovations- og forskningsdagsorden? Har du erfaring med at lede og drive en organisation med fagligt og videnstunge medarbejdere? Og er du en dygtig og erfaren kommunikator? Så er du på mange måder billedet af Innovationsfondens nye CEO.

Innovationsfonden er Danmarks største offentlige fond. Der bevilliges årligt knap 2 mia. kr. til at støtte og bygge bro mellem forskning og virksomheder i Danmark. Formålet er at skabe gode rammer for landets iværksættere, forskere og virksomheder, så de kan udvikle innovative og levedygtige løsninger på samfundets konkrete udfordringer. Det gælder grønne teknologier, nye klimaløsninger, sundere fødevarer, et bedre sundhedsvæsen, renere miljø, grønnere transport, et opstarts-eventyr, der er under opsejling – og en hel masse andet.

Den nye CEO skal skabe en klar retning mod fastlagte strategiske mål, interessere sig for og engagere sig i udviklingen af den samlede organisation og bidrage til holdånd og et godt samarbejde på alle niveauer.

CEO refererer til bestyrelsesformand, Anders Eldrup, forventes at have et tæt samarbejde med bestyrelsen og den øvrige ledergruppe og skal realisere 2025 strategien og omsætte de overordnede mål til konkrete resultater. En vigtig rolle bliver at samle organisationen, sætte retning for fonden og at kunne kommunikere budskaber klart og tydeligt.

CEO får rig mulighed for at præge og påvirke mange af de væsentlige nationale dagsordner på innovationsområdet og for at bidrage til at sætte retning og skabe resultater for fremtidens udvikling af erhvervslivet. Som CEO vil man opleve et betydeligt ledelsesrum, og at der højt til loftet og mulighed for at få indflydelse.

Innovationsfonden er en mindre organisation med ca. 60 medarbejdere. Den nye CEO skal derfor have lyst til at favne bredt fra udvikling af strategi til konkret eksekvering og udførelse.

Den rette profil har akademisk baggrund og er som minimum uddannet på kandidatniveau. Det er vigtigt med en bred erfaringsbaggrund fra forsknings- eller innovationstung virksomhed eller organisation.

Derudover har den rette kandidat:

  • Dokumenteret ledelseserfaring, herunder ledelse af ledere
  • Erfaring med og interesse for at lede og drive en organisation i udvikling
  • Erfaring med at arbejde med offentlige rammebetingelser
  • Erfaring og trives med at arbejde på både strategisk og operationelt niveau
  • Viden om offentlig forvaltning
  • Indsigt i eller erfaring fra innovationsmiljø og/eller forskningssystemet og forskningsforhold
  • Et betydeligt netværk og evner at udbygge dette, særligt i forsknings- og innovationstunge danske virksomheder, universiteter, start-up miljøer og andre vidensaktører
  • Særdeles gode kommunikationsevner
  • International erfaring

Yderligere oplysninger findes på https://innovationsfonden.dk/da og stillingsprofil kan rekvireres via Head of Research Malene Svensson, Zeuthen Storm, [email protected]. Du er også velkommen til at kontakte Eva Zeuthen Bentsen, partner i Zeuthen Storm, på 2086 0325 for en fortrolig drøftelse af dit kandidatur.

Ansøgning sendes til [email protected] snarest muligt og senest den 14. august 2022. Der er planlagt indledende samtaler den 26. august og opfølgende samtaler den 13. september. Der vil indgå test som en del af rekrutteringsprocessen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Århus C
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

  • Direktør i Århus C

    Ønsker du en central rolle i den grønne omstilling? Vil du sætte den strategiske retning og drive en spændende virksomhed med fokus på bæredygtig energi og innovative løsninger? Har du dokumenteret..
    • Direktør
    • Århus C
    Få mere info
  • Direktør i Århus

    Er du vant til at gå forrest, og vil du være med til at videreudvikle og styrke [xxxxx] Erhvervsbanks markedsposition over for de største erhvervskunder i Region Midtjylland? Så er du måske vore..
    • Direktør
    • Århus
    Få mere info
  • Direktør i Århus C

    Direktør til Sundhedsvæsenets KvalitetsinstitutEr du enig i, at høj og ensartet kvalitet er helt afgørende for patientens forløb? Bliver du motiveret af at understøtte et styrket, databaseret og..
    • Direktør
    • Århus C
    Få mere info
  • Direktør i Århus C

    Vil du lede og udvikle HR-området på et internationalt anerkendt universitet? Er du klar til at bidrage til universitetets strategiske og organisatoriske udvikling og skabe fremragende arbejdsplads..
    • Direktør
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Århus C over tid

Dato Alle jobs som direktør
4. juli 2024 4
3. juli 2024 3
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1