PA for direktøren i Forsvarsministeriets Personalestyrelse (for civile/militære ansøgere)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Kunne du tænke dig at bidrage som strategisk sparringspartner til en af de mest udfordrende og spændende topchef-stillinger inden for Forsvarsministeriets område? Har du stærke relationelle kompetencer og en naturlig autoritet, så er denne stilling måske noget for dig.

Om os

Personalestyrelsen har som ambition at være statens bedste HR-organisation – og vores motivation er stærk, idet vi fastholder og rekrutterer kompetente mænd og kvinder for Danmarks sikkerhed.

Stillingen som personlig assistent (PA) for direktøren er placeret i Ledelsessekretariatet, som leverer direktionsstøtte og understøttelse af Personalestyrelsens øvrige HR-faglige virke. Der er i alt ca. 25 medarbejdere i Ledelsessekretariatet.

Vi tilbyder et job i et motiverende arbejdsmiljø med travlhed og humor. Vi har en god team spirit i Ledelsessekretariatet, og du vil få nogle dygtige og erfarne kollegaer at sparre med i din dagligdag, ligesom vi lægger vægt på at skabe gode betingelser for din faglige og personlige udvikling.

Om stillingen

Som PA for direktøren er din fornemste opgave at være en højrehånd, som hjælper og støtter direktøren i både store og små opgaver, og som er bindeled mellem direktør og samarbejdspartnere både internt og eksternt. Du agerer både strategisk sparringspartner og er direktørens repræsentant, når opgaver skal koordineres med forretningen for at klæde direktøren bedst muligt på i varetagelsen af sin funktion.

Du har et tæt samarbejde med den øvrige direktion, og sammen med chefen for Ledelsessekretariatet har du blandt andet ansvaret for at drive direktionsmøderne samt sikre forankring og opfølgning på aktioner besluttet af direktionen.

Du har stor berøringsflade med chefer og medarbejdere i styrelsen samt eksterne samarbejdspartnere som Forsvarsministeriets Departement, Forsvaret og Beredskabet.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

- koordination af sager, opgaver og sagsforelæggelser mv., herunder kvalitetssikring af materialer,

- koordination og tilrettelæggelse samt deltagelse i møder, besøg, rejser og lignende aktiviteter,

- selvstændig forberedelse og udarbejdelse af mødematerialer, sagsoplæg, taler og præsentationer,

- opfølgning på aktioner fra direktørens møder,

- støtte til øvrige sagsbehandlingsopgaver og projekter i Ledelsessekretariatet.

Om dig

Du har enten en civil baggrund med relevant akademisk uddannelse, eller også har du en militær baggrund med en Master i Militære Studier. Du har mod på at varetage en krævende stilling og er ambitiøs omkring dine arbejdsopgaver samt prioriterer høj kvalitet i dine leverancer. Det vil være en fordel, men ikke et krav, at du i forvejen har erfaring fra Forsvarsministeriets område – gerne fra departementet eller erfaring fra øvrige højere stabe inden for ministerområdet. Dertil vil det være en fordel, hvis du kender til processerne inden for minister- og ledelsesbetjening.

Vi lægger vægt på, at du:

- er proaktiv og evner at se behovene, før de opstår,

- er analytisk og strategisk stærk samt arbejder stringent og struktureret,

- er i stand til at skabe og bevare overblik og godt humør i en hektisk hverdag,

- er imødekommende og tillidsvækkende,

- er velformuleret både mundtligt og skriftligt,

- har gode samarbejdsevner samt en veludviklet dømmekraft og situationsfornemmelse,

- har forståelse for håndtering af fortrolige sager og kan udvise diskretion i al almindelighed.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til den enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant forhandlingsberettiget organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg i overensstemmelse med de stillede krav og dine kvalifikationer.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiver finansieret pensionsordning

Hvis du er officer fra Forsvaret eller Beredskabsstyrelsen, vil ansættelsen kunne ske efter protokollat om officerer under Forsvarsministeriet til den til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten. Indplaceringen vil være i løngruppe fire eller fem afhængigt af dine kvalifikationer.

Hvis du allerede er ansat som tjenestemand inden for Forsvarsministeriets område, kan du vælge fortsat at være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte. Såfremt du er udpeget til en international mission, bedes du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne godkendelse under hele ansættelsesforløbet.

Dit daglige tjenestested er Lautruphøj 8, 2750 Ballerup

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Ledelsessekretariatet oberstløjtnant Peter Raunholt Sørensen på tlf. 32665054. Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse Ava Leonora Berg på tlf. 32665136.

Ansøgningsfristen er 27.juni 2021. Vi forventer at holde samtaler i første halvdel af august. Stillingen er ledig til besættelse snarest muligt derefter.

Du kan søge stillingen via nedenstående link. Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets ministerområde er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Læs mere om Forsvarsministeriet som arbejdsplads på www.fmn.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Ballerup
  • Søndag den 27. juni 2021

Lignende jobs

  • Vice President - Group Treasury - GlobalConnect

    We are looking for a Vice President, Group Treasury that will have the experience and vision to lead and develop a strong Nordic treasury and risk function, working with a cross-functional team. Th..
    • Direktør
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Direktør til Foreningen Folkemødet

    Direktør til Foreningen Folkemødet Unik mulighed for at være med til at sikre, at en af Danmarks vigtigste netværksbegivenheder og demokratifestivaler fastholder og videreudvikler sin stærke po..
    • Direktør
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Kundedirektør til Private Banking Elite i Private ...

    Er du motiveret af at skabe enestående kundeoplevelser, og har du solid erfaring med kunderådgivning, akkvisition og salgsledelse indenfor Private Banking? Hos os får du en unik mulighed for at arb..
    • Direktør
    • København
    Få mere info
  • Vice President, Device Hardware

    Are you a passionate leader with genuinevision and a desire to make a true impact to our heading aid business and improve the lives of millions of people worldwide? Then we have a truly unique..
    • Direktør
    • Smørum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som direktør
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2