[xxxxx] søger direktør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vil du som direktør stå i spidsen for dansk dopingbekæmpelse både nationalt og internationalt? Og sammen med en stærk organisation være med til at værne om integriteten i idrætsverdenen?

Som direktør i Anti Doping Danmark bliver du ansvarlig for organisationens antidopingarbejde og arbejde med sikring af integritet i idrætten. Du skal være med til at sætte den strategiske retning for organisationen, profilere Anti Doping Danmark udadtil, engagere omverdenen i Anti Doping Danmarks arbejde og sætte det nationale antidopingarbejde på den politiske dagsorden.

Opgaverne kræver en engageret direktør, der kan tænke strategisk og udviklingsorienteret og kan bevæge sig i et landskab med mange forskellige aktører med både idræts- og sundhedspolitiske dagsordener. Du skal desuden formå at udvikle og fastholde et velfungerende sekretariat, der består af 17 fagligt kompetente og selvstændige medarbejdere med en stærk samarbejdsånd. Derudover omfatter ledelsesopgaven cirka 40 deltidsansatte fitnesskonsulenter og dopingkontrollanter, der yder en stor indsats i organisationens antidopingarbejde.

Om arbejdsopgaverne

Som ny direktør for Anti Doping Danmark er det din hovedopgave at have fokus på
organisationens formål ”at fremme integriteten i idrætten og muligheden for at dyrke
fair konkurrence og ren træning”. I det arbejde vil dine væsentligste opgaver være at:

  • være med til at sætte den strategiske retning for Anti Doping Danmark og sikre at den bliver omsat i de daglige opgaver og indsatser.

  • etablere et stærkt netværk blandt relevante idræts- og sundhedspolitiske aktører og sikre en politisk opmærksomhed på antidopingarbejdet. Det forventes, at du går proaktivt til denne opgave.

  • engagere idrætsorganisationerne, forbundene og fitnessmiljøet i Anti Doping Danmarks arbejde. Anti Doping Danmark har et godt omdømme og gode eksterne samarbejdsrelationer, og du skal som direktør være med til at bevare og styrke disse. Du skal yderligere sikre, at Anti Doping Danmark står stærkt blandt dets interessenter.

  • motivere, engagere og udvikle medarbejderne og fastholde en høj grad af tillid og medarbejdertilfredshed i et stærkt fagligt, dynamisk og inspirerende arbejdsmiljø. Det vil være en særlig opgave også at sikre nærværende ledelse til de mange medarbejdere, der arbejder på distancen.

  • videreudvikle sekretariatet, herunder sikre og udfordre den løbende faglige udvikling, kvalificering og kerneopgaven - med respekt for den erfaring og faglighed, der er i organisationen.

  • repræsentere Anti Doping Danmark i det internationale samarbejde og forsætte en progressiv, dansk linje i antidopingarbejdet internationalt.

  • sikre en fortsat god økonomi og robust administrativ struktur, og at alle opgaver udføres i overensstemmelse med almindelige principper for god offentlig forvaltning.

  • sikre et professionelt og velfungerende samspil med Kulturministeriet.


Den ideelle kandidat

Anti Doping Danmark forventer, at du som ny direktør har nedenstående kompetencer.

De formelle kvalifikationskrav:

  • Ledelseserfaring på strategisk niveau og erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.

  • Erfaring med at udvikle netværk og erfaring med ekstern kommunikation.

  • Erfaring med økonomistyring, budgetter og regnskaber. Besidder et godt administrativt overblik.

  • Gode sproglige kompetencer på dansk og engelsk.


Det er desuden en fordel, hvis du:

  • har indsigt i doping- og integritetsrelaterede spørgsmål, samt kendskab til den idrætspolitiske og samfundsmæssige doping- og integritetsdebat.

  • har viden om dansk og international eliteidræt.

  • har erfaring med foreningsverdenen.

  • har erfaring med internationalt samarbejde.


De mere personlige/ledelsesmæssige kompetencekrav:

  • Er strategisk stærk og udviklingsorienteret.

  • Har politisk tæft og stor organisationsforståelse: du evner at begå dig på de forskellige arenaer, og formår at navigere i kompleksitet og med mange forskellige dagsordener.

  • Er en dygtig personaleleder med en anerkendende og tillidsbaseret ledelsesstil, og evner at lede en organisation med høj grad af selvledelse.

  • Er relationelt stærk: du evner at skabe gode samarbejdsrelationer med mange forskellige aktører.

  • Har gennemslagskraft, personlig integritet og pondus: du kan gøre din stemme gældende både i det nære samarbejde og på den internationale scene.


Vi tilbyder

  • Et job med en sag at kæmpe for.

  • En alsidig arbejdsdag i en flad organisation, hvor den seneste APV-undersøgelse viste et særdeles godt samarbejde kollegaer og ledelse imellem.
  • En hverdag, hvor vi stiller store krav til kvalitet, os selv og hinanden, og hvor en positiv indstilling og masser af godt humør er en forudsætning og integreret del af livet i Anti Doping Danmark.

  • Pensionsordning, sundhedsforsikring samt frokostordning. Derudover er der mulighed for at deltage i husets idrætsaktiviteter.


Det praktiske

Anti Doping Danmark er en national antidopingorganisation, der har ansvaret for udførelse af dopingkontrol, undervisning og forebyggelse samt efterforskning og efterretningsindhentning. Anti Doping Danmark arbejder derudover med bekæmpelse af dopingmisbrug i en bredere samfunds- og sundhedsmæssig kontekst i fitnessmiljøet og blandt børn og unge. Anti Doping Danmark er desuden engageret i den generelle bekæmpelse af idrættens integritetsudfordringer og varetager bl.a. sekretariatsfunktionen for den nationale platform til bekæmpelse af matchfixing. Anti Doping Danmark er en selvejende institution under Kulturministeriet og bliver ledet af en engageret bestyrelse bestående af seks personer.

Arbejdsstedet er Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby.

Løn forhandles efter kvalifikationer, men følger niveauet for løn til chefer i staten.

Din ansøgning og CV skal være modtaget senest onsdag den 21. september 2022 kl. 12.00. Ansøgning, CV og evt. andre bilag sendes elektronisk som én samlet pdf-fil til Amalie Vinde Vrettos, e-mail: [email protected].

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Leif Mikkelsen på telefon 4254 3494.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Brøndby
  • Onsdag den 21. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som direktør i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som direktør
7. oktober 2024 0
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0