Direktør til Sikkerhedsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Vi kan tilbyde direktørjobbet i en udfordrende og attraktiv styrelse, hvor du bliver øverste chef for 200 dygtige og engagerede medarbejdere, der arbejder for at skabe stærke vækstvilkår for virksomhederne og give forbrugerne det bedste udgangspunkt for at træffe sikre valg.

Sikkerhedsstyrelsens direktør har fået nyt job, og vi søger derfor hendes efterfølger. Som Sikkerhedsstyrelsens direktør bliver du en del af Erhvervsministeriets koncernledelse.

Sikkerhedsstyrelsen har ansvaret for den tekniske sikkerhed i Danmark. Det er vores mission at skabe konkurrencedygtige rammevilkår og sikre markeder inden for vores myndighedsområde. Vi arbejder hele tiden for at udvikle kerneforretningen via en datadreven og digital tilgang til vores virkefelt. Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner inden for sikkerhed, og vi vil skabe de bedste rammer for, at borgere og virksomhed kan træffe sikre valg.

Hvad kan du forvente af direktørjobbet i Sikkerhedsstyrelsen?

Missionen er omsat til et ambitiøst mål om, at styrelsen vil være førende, når det gælder metoderne til tilsyn og markedsovervågning, og virksomhederne dermed oplever, at styrelsens ageren er velbegrundet og til mindst mulig gene. Styrelsen har de seneste år arbejdet med en massiv digital og organisatorisk omstilling, hvor kundeperspektiv, klog brug af data, automatisering og brug af de nyeste teknologier såsom kunstig intelligens og machine learning i opgaveløsningen er omdrejningspunktet.

Vi har et stort fokus på, hvordan Sikkerhedsstyrelsen løfter sine opgaver og kan følge med den digitale udvikling, og du skal som direktør sikre, at Sikkerhedsstyrelsen opretholder og udvikler en stærk og sikker drift samtidig med, at måden opgaverne løses på, hele tiden forandres til gavn for styrelsens kunder.

Din rolle som direktør bliver også at sikre Sikkerhedsstyrelsens fortsatte samarbejde med styrelsens eksterne interessenter, og du vil derfor have en særdeles udadvendt rolle i forhold til samarbejdspartnere og erhvervslivet.

Hvad forventer vi af dig?

Vi lægger vægt på, at du har haft et karriereforløb, der kan matche jobbet som direktør i en statslig styrelse, og at du har evnen til at samarbejde i et politisk præget miljø. Rollen som direktør indebærer overordnet ansvar for strategi, implementering, drift, forvaltning, digital transformation, organisationsudvikling samt leverancer og udvikling i overensstemmelse med lovgivningsmæssige, politiske og administrative målsætninger og retningslinjer samt økonomiske forudsætninger. Et godt politisk samarbejde og forandringsparathed i kombination med driftssikkerhed i opgaveløsningen giver et godt afsæt.

Succes som direktør i denne stilling hviler på en række kompetencer. Vi forventer, at du:

- Har dokumenteret betydelige ledelsesevner på højt niveau, og du kan bruge denne evne til at stå som en troværdig leder, der kan sætte retning.

- Erfaring med digital transformation samt kendskab til IT-teknologi og dens muligheder

- Evner at inspirere samt skabe trivsel og resultater.

- Strategisk sans og overblik – sætter tydeligt mål og retning og får det formidlet.

- Vilje og evne til at lede og skabe resultater gennem andre ledere og i samarbejde med andre.

- Har en relevant akademisk uddannelse, fx en samfundsvidenskabelig eller naturvidenskabelig baggrund.

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten i løngruppe 3. Ansættelse sker i et 5-årigt åremål med mulighed for forlængelse i 3 år. Dertil kommer mulighed for resultatløn.

Er du interesseret?

Vil du høre mere om stillingen, kan du kontakte administrationsdirektør Torben Skovgaard Andersen i Erhvervsministeriet på tlf. 40 80 36 79 og på [email protected]

Ansøgningen sendes via https://em.dk/job-og-karriere/ledige-stillinger/. Din ansøgning skal være modtaget senest den 17. marts kl. 12:00.

Første samtaler forventes at finde sted den 21. marts og anden samtaler forventes afholdt 25. marts. Der vil blive brugt ledelsestests mellem første og anden samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Stillingen er omfattet af reglerne om politisk eksponerede personer.

Læs mere som Sikkerhedsstyrelsen her: www.sik.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Esbjerg
  • Torsdag den 17. marts 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsdirektør IT Leverancer

    GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 350.000 medlemmer. Med mere end 800 kolleger spredt over hele Danmark arbejdes lokalt over hele landet. Og der arbejdes også digitalt, således e..
    • Direktør
    • Kolding
    Få mere info
  • Direktør

    DirektørTil nichevirksomhed i entreprenørbranchenVil du have ansvaret for en selvstændig forretningsenhed, hvor du skal indfri et stort potentiale gennem udvikling af organisation og kultur..
    • Direktør
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Afdelingsdirektør til Private Banking Syd

    Job ID: 26105 Er du klar til at tage styringen i en rolle, hvor din passion for kunder og lederskab bliver nøglen til succes? Vi søger en dynamisk og engageret Afdelingsdirektør til Private B..
    • Direktør
    • Kolding
    Få mere info
  • Vicefilialdirektør til Haderslev, Aabenraa og Sønd...

    Job ID: 25967 Vil du sammen med filialdirektøren stå i spidsen for Haderslev, Aabenraa og Sønderborg afdelinger, hvor gode kundeoplevelser og masser af forretninger er vores fokusområder? Så .
    • Direktør
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Esbjerg over tid

Dato Alle jobs som direktør
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1