Rekrutteringsfirma

Regionsdirektør til bygge- og anlægsarbejder i Grønland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grønland



Stillingsbeskrivelse:
MT Højgaard Grønland kan løse komplekse bygge- og anlægsopgaver og har mulighed for at byde på nogle af Grønlands største og mest interessante byggeprojekter. Der er fortsat stor vækst i Grønland og man skal i gang med at opføre bl.a. to kollegiebyggerier og den nye internationale lufthavn i Nuuk. Betonelementerne til byggerierne bliver fremstillet på MT Højgaards egen fabrik i Nuuk.
Tidligere har MT Højgaard udviklet og bygget Store Slette, der er Grønlands største bygningsværk i form af et 10-etagers kontor- og butikscenter.

Det er en velfungerende og succesfuld virksomhed, som har vundet talrige store opgaver. Derfor kræves det, at man altid har de dygtigste medarbejdere, der brænder for at stå i spidsen for hovedentrepriser på nogle af de mest komplekse og ambitiøse byggeprojekter i Grønland.

Med eget P/L har du ansvaret for omkring 20 funktionærer samt 100 timelønnede medarbejdere fordelt på projektudvikling, projektledelse og eksekvering, egenproduktion, elementfabrik samt råstofudvinding.
Du får ansvar for den samlede bygge- og anlægsportefølje på omkring 300 mio. DKK i 2021 og med en forventning om 50% omsætningsfremgang over en 3-årig periode.
Du indgår i ledelsen for virksomheden omkring strategi og udvikling samt håndtering af synergierne med Arssarnerit og det øvrige MT Højgaard International.
Du vil i samarbejde med nærmeste overordnet sikre en ordreportefølje, der modsvarer strategien, risikostyringen og ressourcesituationen i virksomheden.

Din hverdag vil bl.a. bestå af følgende opgaver:
Økonomistyring og rapportering
Arbejdsmiljø/QHSE
Løbende markedskendskab med et strategisk perspektiv
Forhandling med bygherrer, rådgivere samt hoved- og totalentreprenører
Prissætning af opgaver samt risikostyring
Overenskomster
Ansættelse og afskedigelse
Personalepleje

For at opnå succes i rollen som Regionsdirektør er det vigtigt, at du er åben og rigtig god til at skabe langvarige samarbejdsrelationer.
I MT Højgaard vil du blive en del af en organisation med et højt fagligt kompetenceniveau, og mange inspirerende og komplekse opgaver, som du vil være med til at løse. Dine kolleger er både ambitiøse og kompetente. Miljøet er dynamisk, og du får gode muligheder for personlig- og faglig udvikling.

Uddannelse:
Du har en teknisk uddannelse som bygningsingeniør eller civilingeniør eller tilsvarende kompetence opnået på anden vis.
Det vil være en fordel, hvis du tilmed har erhvervet dig en EBA, HD eller MBA.

Egenskaber:
Du er som person delegerende, viljestærk og beslutningsdygtig med et højt energiniveau samt en god indlevelsesevne med målet for øje - både på de hårde som de bløde værdier.
  • Du har en synlig ledelsesstil og kan kommunikere med mennesker på alle niveauer og skabe stabile og positive samarbejder med interessenterne i forretningen.
  • Du arbejder struktureret og systematisk med opgaverne, er tillidsskabende, motiverende og kvalitetsbevidst.
  • Du har en et stort overblik, rigtig gode analytiske evner og tænker især strategisk blandet med en god og solid forretningsforståelse.
  • Du er loyal og tager aktivt ansvar for at skabe en god arbejdsplads, og du er en ambassadør for beslutninger truffet i dit ledelsesteam.
  • Du agerer godt i komplekse organisationer med respekt for dine medarbejdere og er generelt meget løsningsorienteret.
  • Du har et positivt livssyn med sunde holdninger og værdier og respekt for det enkelte menneske.
  • Du er forhandlingsvant, relations skabende og med et meget stærkt netværk inden for branchen.


Erhvervserfaring:
Du har forventeligt 10 års erfaring med byggeri omhandlende hovedentrepriser, totalentrepriser eller fagentrepriser. Med minimum 5 års erfaring med 2. linie ledelse som Regionschef, Sektionschef, Divisionschef, direktør eller tilsvarende stillingsniveau.

Sprogkundskaber:
Fortrolig med dansk og engelsk i skrift og tale.

IT kundskaber:
Rutineret bruger og godt kendskab til MS Office.

Løn:
Attraktive løn- og ansættelsesforhold indeholdende bl.a. pension, bil, bonus og tillæg til bolig samt diverse benefit. Ansættelsen sker naturligvis på Grønlandske skattevilkår.

Du tilbydes:
Et spændende, udfordrende og unikt job i Grønland hos en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder, der samtidig er en uformel organisation, hvor arbejdet udføres med en stor grad af frihed under ansvar.
En stilling, hvor du får det overordnede ansvar for strategien og dermed kunne arbejde videre med at løfte MT Højgaard Grønland til et nyt niveau og være en stor del af denne rejse.

Et job, som kan kombineres med en uovertruffen naturoplevelse og muligheden for en aktiv fritid med et utal af eksempelvis sportslige aktiviteter, etc.

Vær opmærksom på, at der stilles en personalebolig til rådighed for dig og eventuel familie. Husleje efter gældende regler og takster. Ved en kontraktlængde på minimum 3 år betales flytning af bohave frem og tilbage til Danmark. Desuden er der i kontrakten inkluderet en årlig betalt ferie frirejse til Danmark.

Virksomheden:
MT Højgaard Grønland ApS er etableret i 1992 og har til huse i Nuuk. Virksomheden er ejet af MT Højgaard International, der beskæftiger 800 medarbejdere og er aktiv i Grønland, Færøerne, Sverige, Portugal, Maldiverne og i Afrika. Virksomheden udfører en lang række bygge- og anlægsarbejder samt tekniske installationer. MT Højgaard International er en del af MT Højgaard koncernen, der beskæftiger 2800 medarbejdere globalt.

Du kan finde yderligere information på MT Højgaards hjemmeside: mth.dk.

Søg stillingen online. For yderligere oplysninger kontakt John Christiansen på tlf. +45 7070 1230


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Grønland

Jobbet er oprettet på vores service den 17.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Grønland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som direktør i Grønland

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Grønland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør i Grønland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Grønland over tid

Dato Alle jobs som direktør
4. oktober 2024 4
3. oktober 2024 4
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 4
30. september 2024 4
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 4
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 4
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5