Chef for Sundhed og Forebyggelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Sæt dagsordenen for det nære sundhedsvæsen! Vi har store ambitioner med fokus på samarbejde, udvikling og tværfaglighed, og har brug for dig som talerør og frontperson.

I Haderslev Kommune er vi ambitiøse og visionære. Med tilgangen Værdifuld Hverdag giver vi borgerne et løfte: "vi hjælper dig med det, der er mest værdifuldt i din hverdag". For at lykkes med det, skal vi hele tiden tænke nyt på sundheds- og forebyggelsesområdet – vi skal kombinere velfærdsteknologi og empati, vi skal tænke almen praksis og civilsamfund som medspillere, og vi skal skabe nærhed i vores tilbud. Er det dig, der skal stå i front for det?

Organisering
Som chef for Sundhed og Forebyggelse i Haderslev Kommune bliver du nøgleperson for den fortsatte udvikling af det nære kommunale sundhedsvæsen, hvor vi kommer tættere på borgerne, og hjælper med at skabe en værdifuld hverdag.

For at kunne dette, har du en masse gode folk omkring dig. Du vil blive chef for 2 sundhedscentre og tre afdelinger, der arbejder med sundhedstilbud, genoptræning, frivilligt arbejde og tandpleje. Derudover bliver du også en del af en velfungerende chefgruppe, med stor virkelyst, blik for det tværgående samarbejde, og hvor vi værdsætter hinandens forskellighed.

Du kan læse mere om organiseringen, stillingen og vores ambitioner i stillingsprofilen, og du kan læse mere dybdegående om Værdifuld Hverdag her.
??????
Udpluk af dine opgaver
Det bliver din fornemmeste opgave at drive, lede og udvikle det tværgående samarbejde omkring sundhed og forebyggelse – både i afdelingen, på tværs af kommunen og tværsektorielt. For at lykkes med dette skal du:
  • Være ansvarlig for sammenhæng mellem de tværgående opgaver og projekter og for en faglig og opgaveorienteret drift af eget chefområde
  • Omsætte, lede og facilitere implementeringen af vores fælles tilgang "Værdifuld Hverdag"
  • Spotte og arbejde med (tværgående) udviklingsinitiativer inden for sundhed og forebyggelse, f.eks. sundhedsklynger, nærhospital, én central tandklinik, vores mange spændende projekter og meget mere
  • Understøtte politikere inden for sundhedsfremme og forebyggelse
  • Samarbejdet med interessenter, f.eks. sygehusene og almen praksis ang. forebyggelse
  • Det fortsatte arbejde med de tre velfungerende afdelinger og den fortsatte udvikling, trivsel og høje kvalitet i opgaveløsningen

Om dig/dine erfaringer og kvalifikationer
For at lykkes som chef for Sundhed og Forebyggelse, har du:
  • Erfaring med sundhedsområdet
  • Offentlig erfaring – helst kommunal erfaring eller erfaring fra sygehusverdenen
  • Politisk tæft og forståelse for, hvordan sundhed og forebyggelse fremmes politisk
  • Solid ledelseserfaring – gerne som leder af ledere – suppleret med en lederuddannelse
  • Erfaring med implementering af forandringer og forbedringer

Derudover er du udviklingsorienteret, nysgerrig og ambitiøs. Du er stærk på dine værdier, og du kan se dine værdier spille sammen med og understøtte Værdifuld Hverdag. Du vægter samarbejdet, og ser værdien i inddragelse. Samtidig tør du skubbe på, og du insisterer på udvikling, og at vi hele tiden bliver bedre. Sidst, men bestemt ikke mindst, så har du et skarpt strategisk blik, du evner at hæve dig i helikopteren, og får også andre til at gøre det.

Du skal vælge os fordi…
Ved os får du muligheden for at sætte dit fingeraftryk på sundhedsdagsordenen og velfærdssamfundet i sin helhed – vi forventer faktisk, at du gør det i så stor stil, at dit fingeraftryk smitter af på vores samarbejdspartnere og omliggende kommuner. For at kunne gøre det, tilbyder vi en velfungerende og ambitiøs chefgruppe, som støtter hinanden og søger muligheder. Og vi tilbyder et velfungerende område med tre ambitiøse afdelinger, der hver dag skaber værdi og sundhed for kommunens borgere – både når det brænder på, og når der skal forebygges.

Selvom det kan lyde sådan i et stillingsopslag, så er alt ikke lyserødt ved os. Vi er udfordret på demografi, og vi ønsker at løfte kommunens sundhedsprofil. Men vi forholder os aktivt til de problemer, vi har, og vi finder løsninger i fællesskab og med blik for borgeren. Det synes vi skaber værdi, og det er denne meningsfulde hverdag, du skal stå i spidsen for som chef for Sundhed og Forebyggelse.

Yderligere oplysninger
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Tiltrædelsestidspunkt: 1. oktober 2022 eller snarest derefter.

Vil du vide mere?
Har vi vakt din nysgerrighed, og har du yderligere spørgsmål, så send en SMS eller en mail til Direktør for Voksen og Sundhed: Rolf Dalsgaard Johansen – så aftaler I tidspunkt for en snak – telefon 40 15 95 72, mail: [email protected]

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag via linket senest den 9. august 2022.

1. runde ansættelsessamtaler afholdes 15. august 2022 og 2. runde den 22. august 2022. De ansøgere, der inviteres til anden samtale, inviteres også til en en-til-en-samtale med Rolf. I forbindelse med anden samtale vil der indgå personlighedsprofil og case.

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=25fb2556)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Haderslev
  • Tirsdag den 09. august 2022

Lignende jobs

  • Direktør i Padborg

    Gå tilbage til ledige stillinger CEO Vil du være med til at gøre en forskel i genanvendelsesindustrien? [xxxxx] Bramida..
    • Direktør
    • Padborg
    Få mere info
  • Direktør i Sydjylland

    CEOSuccesrig virksomhed med potentiale til mereMed reference til bestyrelsen tegner du firmaet og står i spidsen for de strategiske tiltag. Du har en kompetent ledergruppe, og meget af dit le..
    • Direktør
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Direktør i Esbjerg

    Do you want to be a part of developing and managing some of the world’s largest Offshore Substation Projects?Do you have a strong passion for leading high-performing teams to achieve outstanding .
    • Direktør
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Direktør i Kolding

    GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 350.000 medlemmer. Med mere end 800 kolleger spredt over hele Danmark arbejdes lokalt over hele landet. Og der arbejdes også digitalt, således e..
    • Direktør
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som direktør
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0