Rekrutteringsfirma

Turistdirektør, der med politisk tæft og kommerciel gennemslagskraft kan skabe vestjysk...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvide Sande

Forestil dig, at din og dit teams vigtigste opgave er at skabe øjeblikke, man aldrig glemmer. At dit lederskab sikrer, at Nordeuropas førende kystdestination fortsat er Ringkøbing-Skjern og Varde Kommuner. På grund af jeres indsats benytter gæsten turisterhvervets mange tilbud, smager de lokale fødevarer og prøver kræfter med outdooraktiviteter som vandsport, cykling og vandring. Ligesom gæsten efterfølgende tager herfra med storslåede oplevelser på Tirpitz, Naturkraft og i vores unikke natur langs Vesterhavet, Ringkøbing fjord, Vadehavet og de store ådale.

Det skal være en oplevelse, man sjældent glemmer - at sætte sejl, leje sommerhus eller sætte kursen på GPS’en mod Vestkysten. Din fornemmeste opgave som direktør er at sikre, at I skaber gode gæsteoplevelser – hver gang. Stillingen som turistdirektør på tværs af kommunerne er ny. Med over 8 millioner årlige overnatninger i området og en position som Danmarks største turistdestination, får du en afgørende mulighed både lokalt og nationalt for at skabe endnu flere og endnu stærkere turistoplevelser.

Du er lederen, der kan tegne strategien; fyrtårnet, der får teamet til at løbe i samme retning; og personen,der gennem samarbejdet med turisterhvervet kan skabe gæsteoplevelser i verdensklasse. I stillingen navigerer du hjemmevant i spændingsfeltet mellem det politiske, kommercielle og ledelsesmæssige.

Med direkte reference til bestyrelsen og med placering i Hvide Sande får du ansvaret for:

  • At sikre en succesfuld fusion af de to eksisterende organisationer med fokus på ny fælles kultur, høj medarbejdertilfredshed og medlemsservice.
  • At motivere, lede og udvikle et stærkt team på 15-20 medarbejdere, der sikrer, at gæstens behov og positive oplevelse altid er i centrum.
  • Strategien, både på udtænkende og udførende plan – herunder at sætte rammerne for din egen stilling og bygge bro til destinationens overordnede strategi.
  • Tværfagligt samarbejde, når du sørger for at række ud og pleje relationer til lokale og regionale aktører og interessenter, herunder hoteller, restauranter, kulturelle institutioner, detailhandlen etc.
  • At sikre et flow, der i hele processen tager udgangspunkt i medlemsinddragelse og i at sikre gæsten en god oplevelse.
  • Løbende at innovere processer og tage action på gode ideer, der sikrer branding og international markedsføring af destinationen.


  • Du er en hybrid mellem det politiske og kommercielle med sans for gode oplevelser
    Som turistdirektør agerer du mellem en lang række aktører, interessenter og dagsordner. Det sætter krav til, at du har solid politisk tæft, der gør dig i stand til at påvirke morgendagens dagsorden og rykke holdninger, hvad end det er lokalt, nationalt eller internationalt.

    Derfor har du i forvejen også bevist, at du er stærk til at pleje og vedligeholde relationer og netværk med tydelig retning for den aftalte dagsorden. Samtidig er det også afgørende, at du evner at tænke kommercielt, sætte gæsten først og optimere forretningen.

    Du får succes i stillingen gennem fokus på tre væsentlige områder:

  • At gennemføre en vellykket sammenlægning af to organisationer, uden at miste fokus på den langsigtede strategi og eksekvering heraf.
  • At være den dygtige, motiverende leder, der kan aflæse og udvikle teamet.
  • At være nytænkende, udvikle, implementere og sikre gode gæsteoplevelser.


  • Du har både erfaring og skabt målbare resultater inden for de nævnte områder. Derudover er du formentlig akademisk uddannet med en samfundsfaglig profil, om end ovenstående erfaring og resultater er vigtigere end din uddannelsesmæssige baggrund.

    Ansvar for 8,4 millioner årlige overnattende gæster og Nordeuropas førende kystferiedestination
    Ringkøbing-Skjern og Varde Kommune bliver sammen Danmarks største turistdestination målt i turismeskabt omsætning. Det skyldes i høj grad et stort antal internationale turister bl.a. særligt mange tyskere, der hvert år besøger kommunerne. Turisterne nyder særligt den smukke natur, den autentiske kultur og de mange oplevelsestilbud. Faktisk nyder turisterne deres ophold i så høj grad, at de er blandt branchens mest tilfredse kunder. Måske derfor oplever vi vækst i både antal besøgende og antal overnatninger – det agter vi at forsætte med.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hvide Sande.

    Jobbet er oprettet på vores service den 13.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Direktør
    • Hvide Sande
    • Tirsdag den 10. september 2019

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som direktør i Hvide Sande

    Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Hvide Sande over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte direktør i Hvide Sande over tid

    Dato Alle jobs som direktør
    20. september 2024 1