Rekrutteringsfirma

Kommerciel Direktør, CCO - BASAT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ikast

Hos Society of Lifestyle har de en passioneret og ambitiøs tilgang til alt, hvad de gør, hvorfor de ønsker at udvikle og indfri det store potentiale, de ser i deres forretning – både nationalt og internationalt. De søger derfor en stærk profil til at stå i spidsen for de kommercielle aktiviteter og forløse det potentiale, virksomheden har.

Society of Lifestyle søger en Kommerciel Direktør, CCO til at tage det overordnede ansvar for at udvikle virksomhedens kommercielle organisation, så forretningen løftes det til næste niveau, og det store potentiale indfries.

Stillingen er nyoprettet og vil have direkte reference til den administrerende direktør.

Om jobbet
Du vil få ansvaret for den strategiske ledelse af salgs- og marketingorganisationen. Et dygtigt og engageret team på ca. 50 medarbejdere lokaliseret på deres hovedkontor i Ikast samt på kontorer rundt om i verden.

Deres internationale salgsorganisation består af flere afdelinger, med hver deres dedikerede afdelingsleder. Afdelingerne omfatter bl.a. B2B salg (EU), E-commerce (B2C-online, Weshipp og Marketplaces), salgskontor i USA samt agenter i udvalgte europæiske lande. Marketingorganisationen består af fokuserede kompetencer indenfor PR, SoMe samt dygtige grafikere og billedbehandlere.

Du får ansvaret for at udarbejde deres globale kommercielle salgsstrategi samt sikre operationalisering heraf. Du vil være i tæt sparring med selskabets administrerende direktør og afdelingsledere for de enkelte segmenter, og de forventer, at du går forrest i forhold til motivation af medarbejdere samt øvrige ledere, så alle kommer med på den nye rejse.

Dit globale ansvar vil omfatte nuværende og fremtidige salgskanaler; B2B, B2C, Retail og E-commerce, hvor det forventes, at du kan sikre de nødvendige ressourcer til gennemførelse af vækstplanerne samt den kommercielle udnyttelse af disse salgskanaler.

I Society of Lifestyle har de en åben omgangstone, hvor de praktiserer ærlig og direkte dialog på alle niveauer. De tror på, at der skal et engageret og passioneret team til at skabe succes og nå deres fælles mål. De sætter en ære i at finde innovative løsninger og turde afprøve nye metoder og veje.

Arbejdsopgaver

  • Udarbejdelse og udvikling af den kommercielle strategi, der frigiver virksomhedens potentiale
  • Ledelse, motivation og udvikling af dit team
  • Ansvar for at sikre, de nødvendige ressourcer og kompetencer til gennemførelse af den kommercielle strategi
  • Implementere væksttiltag og sikre gennemførelse af strategiske beslutninger
  • Overordnet ansvar for eksekvering af den kommercielle strategi
  • Deltagelse i (udvalgte) bestyrelsesmøder/ejermøder.

Kvalifikationer
Det forventes, at du har betydelig og dokumenteret erfaring, min 5. år, fra lignende stilling med stor indsigt og strategisk forståelse for salgskanaler. Det er en fordel, hvis du har direkte branchekendskab og har en kommerciel uddannelse på kandidatniveau.

De vigtigste kvalifikationer for at få succes i jobbet er:

  • Gode lederegenskaber
  • Overblik og solid forretningsforståelse
  • Empatisk og autentisk leder med drive, der kan mærkes
  • Formår at inspirere andre
  • Har forståelse for praktisk operationel gennemførelse af planer
  • At du kan identificere dig med og efterleve deres værdier – ærlighed, passion og innovation.

Du taler og skriver engelsk på højt niveau, da stillingen har mange internationale berøringsflader. Det skønnes, at antallet af rejsedage vil være ca. 20 til 30 om året.

Om dig

Du er en person, der hviler i dig selv og som tror på, at succes er noget, man skaber sammen. Du er den, som går forrest, og gennem anerkendelse og motivation får du de andre med. Du er en leder, som har fokus på at udvikle andre mennesker, skaber tryghed og giver energi til folk omkring dig. Du tager ansvar og gennem din egenskab til at lytte til dine medarbejdere, træffer du beslutninger på et kvalificeret grundlag, der sikrer fremdrift.

Du tilbydes
Society of Lifestyle er en ambitiøs og dynamisk organisation, hvor personligt ansvar og engagement har afgørende betydning. Du bliver en del af en sund, familieejet virksomhed med stærke værdier, ærlighed, passion og innovation, som de værner om. De nævner dem ikke blot, de efterlever dem.
Society of Lifestyle har et konstant fokus på at skabe rammerne for, at hver enkelt medarbejder kan udvikle sig både fagligt og personligt, mentalt og fysisk og dermed skabe en hverdag og organisation i balance. Dette gøres igennem et fællesskab, hvor man støtter hinanden, vækster hinanden og skaber en fælles fremtid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ikast.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Ikast

Lignende jobs

  • Direktør i Herning

    - i en solid vækstvirksomhed BICA Solutions er i rivende udvikling – både i ind- og udland. Vi oplever stor efterspørgsel fra den offentlige og private sektor på funktionelle og stilrene affald..
    • Direktør
    • Herning
    Få mere info
  • Direktør i Midtjylland

    Et helt særligt toplederjob, hvor du stadig er helt tæt på der, hvor det gør en forskel. I en velfungerende, levende og udviklingsorienteret kommune, hvor nærhed og fællesskab er styrende værdier, .
    • Direktør
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Direktør i Herning

    Vil du lede et team af rådgivere, der gør drømme til virkelighed og giver flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Har du interesse i at sætte retning, fortsætte udbygningen af [xxxxx]
    • Direktør
    • Herning
    Få mere info
  • Direktør i Silkeborg

    Direktør søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg
    • Direktør
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Ikast

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Ikast over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Ikast over tid

Dato Alle jobs som direktør
30. juli 2024 0
29. juli 2024 0
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0