Associate Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

  • Manufacturing
  • Kalundborg

Er du en topmotiveret leder, som drives af komplekse udfordringer, og har du lyst til at være med til at sikre indkøring af nye processer og produkter i vores fabrik? Kan du lede og motivere forskellige medarbejdere og samtidig bevare overblik og tænke strategisk? Så er du måske netop den profil, vi søger.

Om afdelingen
Biopharm Finished Products, Kalundborg (BFK) er en ny steril påfyldningsafdeling med ca. 300 medarbejdere. Fabrikken spænder vidt og omfatter bl.a. formulering, aseptisk fyldning, frysetørring og inspektion af flere af Novo Nordisks Biopharm produkter til behandling af blandt andet hæmofili. Vi er midt i opskalering af fabrikken og der indkøres løbende nye produkter og processer. Produktionen er kendetegnet ved komplekse processer, som kræver medarbejdere med høj faglighed, stort engagement og en løsningsorienteret indstilling.

Vi står overfor mange spændende udfordringer på vores rejse imod fejlfri produktion og stabil leverance af livsredende medicin til markedet. Vi søger i den forbindelse flere lederprofiler, som kan tilføre den energi og det drive, som er nødvendigt for at lykkes med vores ambitiøse planer. Efterspørgslen på vores produkter er stor og muligheden for at gøre en reel forskel for patienter ligger lige for. Vi tilbyder et dynamisk arbejdsmiljø med rige udviklingsmuligheder for den rette kandidat.

Jobbet
Du vil som leder indtage en central rolle, ikke kun i teamet, men også i afdelingen såvel som udadtil i andre dele i organisationen. Dine arbejdsopgaver vil være mangeartede, da alle vores teams er integreret i opgaver og projekter, som går på tværs af afdelingen.

Arbejdsopgaverne vil primært bestå i ledelse af et team bestående af ca. 20 operatører og koordinering af vores produktfrigivelse. En væsentlig opgave vil være optimering og strukturering af teamets arbejdsprocesser. Det vil spænde fra daglig performance-opfølgning, medarbejderudvikling, gennemførsel af optimerings-workshops til fejlsøgning og sikring af arbejdsmiljø. Vigtigst er din tilstedeværelse i produktionen, hvor du er tæt på og kan støtte dine medarbejdere. En del af din hverdag vil gå med at arbejde med LEAN værktøjer, hvor målet er at gennemføre en langsigtet kulturforandring. Din vigtigste opgave vil dog altid være, at være en god, nærværende og engageret leder for dine medarbejdere samt sikring af frigivelse i flow.

Kvalifikationer
Du har stor erfaring med ledelse, og du er måske også farmaceut, civilingeniør eller lignende, men dette er ikke et krav. Det er essentielt, at du kan tænke bredt og strategisk – også ud over eget ansvarsområde, da afdelingen er særlig kompleks og har mange interessenter tilknyttet. Du er i stand til at interagere med de mange interessenter på en konstruktiv og positiv måde, og du tænker proaktivt på hvordan du kan hjælpe alle til at blive succesfulde. Det er en klar fordel hvis du er fortrolig med komplekse produktionsprocesser, har erfaring fra et GMP-miljø og kendskab til udvikling eller validering af fremstillingsprocesser til aseptiske lægemidler.

Som person er du kendetegnet ved en høj grad af ansvarlighed og troværdighed, således at indgåede aftaler overholdes til punkt og prikke. Du er positiv og samarbejdsorienteret af natur og du arbejder systematisk, proaktivt og løsningsorienteret. Endvidere forstår du at vidensdeling og involvering er vejen til et velfungerende team. Du er robust og formår at håndtere et til tider højt arbejdspres uden at miste overblikket. Novo Nordisk er en international virksomhed, så du skal beherske engelsk og dansk såvel mundtligt som skriftligt.

Om Novo Nordisk
I Novo Nordisk balancerer vi beslutninger og handlinger på deres indflydelse på patienter, miljøet og muligheden for at skabe økonomisk overskud. Det skaber tilsammen en ansvarlig kultur med et meningsfyldt og engageret arbejdsmiljø. Har du lyst til at være med på holdet, så send din ansøgning allerede i dag!

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen så kontakt Troels Felding på tlf. +45 3079 4324.

Ansøgningsfrist
15.09.2019

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Kalundborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som direktør i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som direktør
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0