Direktør til Byggeriets Arbejdsmiljøbus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Direktør til Byggeriets Arbejdsmiljøbus


Hvis du brænder for at stå i spidsen for en af de vigtigste arbejdsmiljøaktører på bygge- og anlægsområdet og for at gøre en forskel for arbejdsmiljøet i branchen, så læs videre. Kan du nikke ja til, at du har en solid og bred ledelseserfaring, erfaring fra en politisk styret organisation, kendskab til partssystemet, viden om bygge- og anlægsbranchens kultur og samarbejdsformer og en bred arbejdsmiljøfaglig viden inden for bygge- og anlægsbranchen, så har Byggeriets Arbejdsmiljøbus det helt rigtige job til dig. Vi søger en direktør.

Om Byggeriets Arbejdsmiljøbus:

Byggeriets Arbejdsmiljøbus formidler god arbejdsmiljøpraksis til bygge- og anlægspladser og branchens virksomheder. Byggeriets Arbejdsmiljøbus skal gennem besøg på disse bidrage til at forbedre den forebyggende arbejdsmiljøindsats og samarbejdet om arbejdsmiljø både internt i byggevirksomhederne og mellem de forskellige aktører på byggepladsen, herunder også med bygherrer, projekterende og rådgivere.

Vi arbejder ud fra følgende formål:

  • Forbedring af virksomhedernes systematiske og forebyggende arbejdsmiljøindsats, herunder udvikling af deres arbejdsmiljøorganisation, arbejdspladsvurdering samt valg af arbejdsmiljørepræsentanter

  • Påvirkning af lederes og medarbejderes arbejdsmiljøadfærd og holdninger til arbejdsmiljø

  • Udbrede kendskab til konkrete forebyggelsesmuligheder i forbindelse med arbejdets udførelse

  • Deltage i videndeling med henblik på forbedring af den samlede arbejdsmiljøindsats med Branchefællesskabet om arbejdsmiljø i Bygge & Anlæg, de tilsluttede organisationer og andre relevante arbejdsmiljøaktører.


Der er pt. ti engagerede og dedikerede konsulenter, der virker i hele landet, en konsulent tilknyttet Videntjenesten om arbejdsmiljø for bygherrer og rådgivere, en administrativ medarbejder og en student.

Om jobbet:

Vi tilbyder et udfordrende og selvstændigt job med krav om resultater. Med reference til styregruppe, formandskab og bestyrelse får du ansvaret for ledelsen af Byggeriets Arbejdsmiljøbus.

Dine primære opgaver bliver:

Strategisk ledelse, herunder

  • Udarbejde og sikre godkendelse af mål/rammeplan, årsplaner, årsberetning samt sikre afrapportering og evaluering .

  • øje for udviklingsmuligheder


Daglig ledelse af Byggeriets Arbejdsmiljøbus og Videntjenesten, som skal sikre:

  • at konsulenterne arbejder efter de opsatte mål og rammeplan og årsplan

  • at konsulenterne afrapporterer deres besøgsindsats

  • at der laves budget, budgetopfølgning og økonomistyring

  • at praktiske ting som leasing af biler, IT-redskaber m.v. fungerer

  • Betjene formandskab, bestyrelse og styregruppe, herunder forelægge indstillinger, forventningsafstemme og sikre gennemsigtighed overfor samme

  • Sikre kompetenceudvikling af Byggeriets Arbejdsmiljøbus som helhed og de ansatte i det omfang, der er behov herfor

  • Samarbejde med BFA Bygge og Anlæg herunder koordinere på et strategisk og operationelt niveau, hvor det er relevant.

  • Sikre branding af organisationen Byggeriets Arbejdsmiljøbus og konsolidering af Videntjenesten

  • Netværke, skabe samspil med øvrige aktører i branchen, herunder Arbejdstilsynet og evt. nye samarbejdsrelationer


Om dig:

Vi lægger vægt på, at du har politisk tæft, der kan sikre, at Byggeriets Arbejdsmiljøbus fremstår professionel og neutral i sit virke. Du er troværdig og tillidsvækkende overfor såvel medarbejdere, som bestyrelse, formandskab, styregruppe og eksterne samarbejdspartnere. Du er lyttende og dialogorienteret men kan samtidig stå fast, når det kræves - og du kan levere på alle niveauer! Du er samarbejdsorienteret, har en anerkendende og motiverende ledelsesstil, og du er uddelegerende med respekt for, at konsulenterne skal have den nødvendige frihed til at kunne planlægge deres arbejde. Endelig har du viljen og evnen til at støtte konsulenterne i forhold til konfliktsituationer.

Det er ligeledes vigtigt, at du:

  • har betydelig erfaring med strategisk ledelse og personaleledelse herunder måske ledelse på distancen

  • er løsningsorienteret, systematisk og strategisk tænkende

  • har erfaring med at skabe resultater i en politisk styret organisation

  • har forståelse for partssystemet – og den vigtige balance mellem arbejdsgiver- og arbejdstagerhensyn

  • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund på minimum bachelorniveau eller tilsvarende inden for arbejdsmiljø og har arbejdsmiljøkundskab på professionelt niveau.


Du tilbydes
Et selvstændigt job med mulighed for at sætte dit præg på Byggeriets Arbejdsmiljøbus, og derved gøre en aktiv forskel for arbejdsmiljøet i praksis i Bygge- og anlægsbranchen.
Lønnen vil afspejle ansvaret i stillingen.

Der kan blive gennemført test, og der vil blive indhentet reference i ansættelsesprocessen. Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte formandskabet ved

  • Mette Møller Nielsen, Arbejdsmiljøchef i Dansk Byggeri og formand for Byggeriets Arbejdsmiljøbus på [email protected] eller Tlf. direkte: + 45 72 16 02 97 · Mobil: +45 22 45 47 72
  • Flemming Hansen, Arbejdsmiljøkonsulent i 3F´s byggegruppe og næstformand i Byggeriets Arbejdsmiljøbus på [email protected] eller Tlf. dir. +45 88 92 02 33 · Mobil: +45 41 17 10 10


Samtaler vil foregå i København.

Din ansøgning skal være indsendt senest 14. august 2020 elektronisk til [email protected] mrk. ”Ansøgning direktør Byggeriets Arbejdsmiljøbus”.

Vi forventer at afholde samtaler i løbet af september 2020.

Byggeriets Arbejdsmiljøbus er etableret i 2008 af Dansk Byggeri og 3F Byggegruppen og en række andre byggeorganisationer.

Byggeriets Arbejdsmiljøbus er hverken en kontrolmyndighed eller en kommerciel arbejdsmiljørådgiver eller kursusudbyder, men de tilsluttede organisationers egen formidlingsvirksomhed om arbejdsmiljø. Byggeriets Arbejdsmiljøbus har kontorfællesskab med Byggeriets Uddannelser og BFA Bygge & Anlæg i København. Byggeriets Uddannelser yder kompetent administrativ support til regnskab mv.

Du kan se mere om os på www.bam-bus.dk .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 20.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som direktør i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i København over tid

Dato Alle jobs som direktør
19. september 2024 40
18. september 2024 41
17. september 2024 44
16. september 2024 46
15. september 2024 48
14. september 2024 46
13. september 2024 47
12. september 2024 46
11. september 2024 46
10. september 2024 45
9. september 2024 47
8. september 2024 48
7. september 2024 49
6. september 2024 49
5. september 2024 47
4. september 2024 46
3. september 2024 45
2. september 2024 43
1. september 2024 47
31. august 2024 47
30. august 2024 47
29. august 2024 45
28. august 2024 42
27. august 2024 44
26. august 2024 41
25. august 2024 40
24. august 2024 40
23. august 2024 43
22. august 2024 44
21. august 2024 44
20. august 2024 44

Værd at vide når du søger job som direktør i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer