Chef for Hjælp i Hjemmet – Hjemmehjælp og Sygepleje

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Leder du med afsæt i stærke værdier om altid at tage afsæt i borgerens liv og levede hverdag? Kan du sætte tydelig retning og sikre fremdrift i en kommune i konstant udvikling? Trives du i en hverdag, hvor mentaliteten er, at det vi gør godt i dag, kan vi sikkert gøre endnu bedre i morgen? Er borgerens selvværd og sammenhæng i hjælpen omdrejningspunkt for alt, hvad du siger og gør? Så er Kolding Kommune helt sikkert det rette sted for dig.

Kolding Kommune er en visionær, udviklingsparat og økonomisk veldrevet kommune med ca. 94.000 indbyggere. Design og designtænkning er Kolding Kommunes DNA, og kommunen er kendt for at være Danmarks eneste designkommune. Visionen "Sammen designer vi livet" gennemsyrer kommunens strategier, tiltag og udviklingsområder og er sammen med tilgangen "Borgerens Centrum" grundstenene i, hvordan vi driver radikal innovation, samskaber kommunen og fremtidens velfærd i en omskiftelig tid. Vi søger en chef for Hjælp i Hjemmet med stærke værdier og store visioner, der brænder for at sikre den bedste hjælp og støtte til Kolding Kommunes borgere.

Opgaven
Som chef for Hjælp i Hjemmet – Hjemmehjælp og Sygepleje i Kolding Kommune har du det overordnede ledelsesansvar for de borgerrettede opgaver, cirka 800 medarbejdere, daglig drift og økonomi. Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningen er midt i en organisationstilpasning, hvor det vil være din opgave at sikre en fælles retning og tilgang i Hjemmehjælpen og Sygeplejen, så vi får et styrket samarbejde og sikrer en høj borgeroplevet værdi og en attraktiv og meningsfuld arbejdsplads. Herudover er du en væsentlig drivkraft i den strategiske udvikling af Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningen sammen med chefgruppen og direktøren for området. Her er den handlingsanvisende strategi "Selvværd og Sammenhæng – i alt hvad du siger og gør" vores konstante pejlemærke, der både rummer designmetodikken samt "Borgerens centrum" og sikrer fælles fodslag og tilgang, når vi sætter barren lidt højere, end den var i går. Du bliver dermed en del af en både visionær og modig chefgruppe, og en organisation i stor forandring. Cheferne i chefgruppen har et tæt samspil på tværs af organisationen – både på tværs af egen forvaltning og på tværs af Kolding Kommune som organisation.

Alle chefer har ansvarsområder, der skal fungere ud over eget chefområde. Du vil for eksempel få ansvar for det tværgående kvalitetsarbejde. Du vil stå i spidsen for at sikre en sund, stærk og værdibevidst arbejdsplads, der er drevet af at skabe meningsfulde, tværfaglige, innovative og rehabiliterende løsninger med afsæt i strategien "Selvværd og Sammenhæng".

Sammen med lederne får du ansvar for at sætte tydelig retning for opgaverne i sygeplejen, herunder hvordan vi arbejder med både den generelle og den specialiserede sygepleje. Du får ligeledes en central rolle i udviklingen af fremtidens Hjælp i Hjemmet i Kolding Kommune. Du skal medvirke mærkbart til at skabe øget kontinuitet hos borgerne, øge brugen af moderne værdighedsteknologiske løsninger, styrke vagt- og ruteplanlægningen, nedbringe sygefraværet, og medvirke til at etablere stærke tværfaglige medbestemmende teams. "Hjælp i hjemmet" kommer til at være omdrejningspunktet i håndteringen af de demografiske udfordringer, som vi kommer til at stå over for de kommende år. Som chef for Hjælp i Hjemmet forventes det, at du står i spidsen for begge opgaver og brænder for denne udvikling, med lige dele udsyn, etik og mod.

Personen
Som ny chef for Hjælp i Hjemmet – Hjemmehjælp og Sygepleje får du mange forskellige samarbejdsflader og -partnere internt og eksternt, hvorfor du skal have gode analytiske, faglige, ledelsesmæssige, personlige og relationelle kompetencer for at lykkes i stillingen. Som en del af profilen hører også i høj grad stærke kommunikative kompetencer og samarbejdsevner, der medvirker til at sikre tryghed og tillid i hele forvaltningen, kommunen og eksternt i samspil med alle interessenter, samarbejdspartnere og borgere.

I Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningen er der selvværd og sammenhæng - i alt, hvad vi siger og gør! "Vi lever Selvværd og Sammenhæng" – og det forventer vi også, at du gør, når du er blevet en af os. Som chef for Hjælp i Hjemmet er du et forbillede, og du skal sørge for, at værdierne efterleves i alle dele af organisationen. Du skal være empatisk, have udstråling og være tillidsvækkende af natur, være synlig, tilgængelig og værdibevidst i din ledelsesstil, og du skal kunne sikre følgeskab på tværs af hele området. Vi forventer, du har forståelse for drift – vilkår, prioriteringer, kompleksitet og herunder et godt blik for budget- og økonomistyring. Du er ambitiøs, innovativ og udviklingsorienteret, og du kan sætte en tydelig retning og skabe følgeskab til projekter og tiltag gennem en ordentlig og ærlig forventningsafstemning med hele organisationen. Du er en dygtig leder af ledere. Du evner, og har øje for-, talentudvikling af lederne, og du leder med en høj grad af involvering. Du er skarp til både at give ledelsesrum og sætte tydelig retning. Samtidig har du øje for, at bæredygtig udvikling skal gå hånd i hånd med grundig implementering, så nye tiltag virker og mærkes i hverdagens drift – af både ledere, medarbejdere og borgere.

Som chef for Hjælp i Hjemmet – Hjemmehjælp og Sygepleje er det vigtigt, at du kan begå dig i forhold til det politiske niveau og håndtere og prioritere henvendelser fra både politikere, borgere og medarbejdere med den rette ro, tålmodighed og professionalisme, og først og fremmest med et stålsat fokus på det, der skaber selvværd og sammenhæng for borgerne, så lovgivning og serviceniveau overholdes. Du skal bidrage til, at internationale, nationale og lokale tendenser og initiativer indenfor området formuleres og præsenteres med henblik på engagerende og tematiske politiske drøftelser og beslutninger. Du skal tilsvarende formidle beslutninger fra det politiske niveau og formulere tydelige strategier, så strategiske målsætninger kan omsættes til konkrete handlingsplaner på en løsningsorienteret måde.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det forventes, at du har en uddannelse, der rimer på ledelse af store og komplekse velfærdsopgaver – gerne på kandidatniveau og gerne en lederuddannelse. Herudover forventes du at have et stort kendskab til, interesse for og faglig indsigt i velfærdsinnovation, foruden de problemstillinger og dilemmaer, der opstår i hverdagen. Dine ledelsesmæssige erfaringer og refleksioner på strategisk niveau vil ligeledes blive vægtet højt. Herudover lægges der vægt på, at du er i besiddelse af følgende kompetencer og personlige egenskaber:

  • Har kommunal erfaring og kendskab til forvaltningsområdet
  • Har udtalte kompetencer til at tænke, skabe og implementere forandringer
  • Har erfaring med ledelse af ledere
  • Er samarbejdsorienteret og søger løsninger på tværs
  • Er garant for et uformelt arbejdsmiljø med en god omgangstone og tillid til udførelsen af opgaver med frihed under ansvar, og du besidder evnen til at favne forskelligheder og få det bedste frem i medarbejderne
  • Har erfaring med kompetenceudvikling – gerne af ledere
  • Står fast i modvind, og har modet til at handle sig klogere og træffe svære og centrale beslutninger
  • Praktiserer differentieret og situationsbestemt personaleledelse med udgangspunkt i den enkelte leders særlige kompetencer, erfaring og opgaveportefølje, og med et sikkert blik på at facilitere og understøtte organisationens samlede potentialer, kompetencer og synergier på tværs af faggrupper, projekter, opgaver og organisatoriske strukturer.

Andet
Du kan ansøge via Muusmann her eller læse mere om strategien Selvværd og Sammenhæng her og mere om stillingen i stillings- og kompetenceprofilen her.

Ansøgningsfrist: Søndag den 3. december 2023
Kontakt gerne Senior-, Sundheds- og Fritidsdirektør i Kolding Kommune, Annette Lund på tlf. 79 79 42 00 eller partner i MUUSMANN, Mia Fruergaard på tlf. 21 29 70 79.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f7b01e64)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Kolding
  • Søndag den 03. december 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsdirektør IT Leverancer

    GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 350.000 medlemmer. Med mere end 800 kolleger spredt over hele Danmark arbejdes lokalt over hele landet. Og der arbejdes også digitalt, således e..
    • Direktør
    • Kolding
    Få mere info
  • Direktør

    DirektørTil nichevirksomhed i entreprenørbranchenVil du have ansvaret for en selvstændig forretningsenhed, hvor du skal indfri et stort potentiale gennem udvikling af organisation og kultur..
    • Direktør
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Afdelingsdirektør til Private Banking Syd

    Job ID: 26105 Er du klar til at tage styringen i en rolle, hvor din passion for kunder og lederskab bliver nøglen til succes? Vi søger en dynamisk og engageret Afdelingsdirektør til Private B..
    • Direktør
    • Kolding
    Få mere info
  • Vicefilialdirektør til Haderslev, Aabenraa og Sønd...

    Job ID: 25967 Vil du sammen med filialdirektøren stå i spidsen for Haderslev, Aabenraa og Sønderborg afdelinger, hvor gode kundeoplevelser og masser af forretninger er vores fokusområder? Så .
    • Direktør
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Kolding over tid

Dato Alle jobs som direktør
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1