Rekrutteringsfirma

Adm. Direktør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Dansk Biogasrådgivning A/S skal igen stå på egne ben, så er du klar til at tage stafetten og succesfuldt genetablere virksomheden som en selvstændig forretning? Har du arbejdet indgående med forretningsudvikling, og formår du at lede et hold af fageksperter samt navigere i et bredt interessentfelt? Så bør du se nærmere på denne udfordrende stilling på C-level niveau hos en markedsledende virksomhed…

Markedsledende virksomhed i vækst


Dansk Biogasrådgivning A/S rådgiver private og offentlige biogasanlægsejere. Som administrerende direktør skal du sikre, at virksomheden fortsat er den foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til indgåelse af serviceaftaler, etableringer, udvidelser, optimeringer, certificering og drift af biogasanlæg.

Dine ansvarsområder kommer herunder til at bestå af:

  • Komplet ansvar for virksomhedens drift inkl. top- og bundlinje
  • Ansvarlig for virksomhedens etablering herunder KPI-sæt, budgettering og rapportering til bestyrelse
  • Tegne virksomheden udadtil, salgs- og politisk lobbyarbejde og skabe stærke og værdifulde relationer
  • Fastsætte og eksekvere den overordnede strategi i samarbejde med direktion og bestyrelse
  • Ledelse og coaching af mellemledere

Din strategiske indflydelse bliver stor, og du får en afgørende rolle på alle organisatoriske niveauer, hvor du sætter og udstikker retningen. Din dagligdag bliver på hovedkontoret i Silkeborg, dog skal du forvente forretningsrejser i hele landet, Tyskland, Benelux samt øvrige europæiske lande.

Ledende og forretningsudviklende direktør


Virksomheden står overfor en aktuel etablering som ny selvstændig forretning. Løsrivelsen fra Dansk Energirådgivning A/S bliver du ansvarlig for at gennemføre, og opgaven motiverer dig, da du mestrer at løse komplekse problemløsninger, fastholder og styrker de gode kunderelationer og har god indsigt i rådgivningsbranchen, samt ikke mindst at styrke serviceforretningen. Med dit kommercielle og analytiske mindset har du en struktureret tilgang til forretningsprocesserne, og du mestrer til fulde forhandlingsdisciplinen.

Da du er en målrettet People Manager, som forstår værdien af dine medarbejdere, er du i høj grad optaget af deres trivsel og høje effektivitet. Kombineret med din vindermentalitet samt dit høje drive formår du at motivere teamet og lede den enkelte ud fra medarbejderens individuelle behov. I alle dele af forretningen skaber du værdi, og du anses hurtigt som en uundværlig ressource.

Branchekendskab er ikke et krav for at komme i betragtning til stillingen, det vil dog være en stor fordel, specielt med erfaring med at vækste en serviceforretning i rådgivningsbranchen. Du skal kunne fremvise dokumenterede resultater af din performance fra en lignende stilling på direktør- eller toplederniveau. Med internationale aktiviteter er det et krav, at du kan dansk og engelsk på højt niveau. Kan du tilmed tysk, vil det være et klart plus.

Målrettet behovsafdækning og avanceret analysearbejde


Dansk Biogasrådgivning A/S hjælper hver dag danske biogasanlæg med at maksimere biogasudbyttet og fortjenesten. Virksomheden er markedsleder og samarbejder med biogasanlæg, som producerer 30 – 50 % af producerede biometan i Danmark. Derudover har virksomheden et tysk datterselskab med to medarbejdere og ambitioner om at udvide forretningen til flere markeder.

Du bliver en del af en virksomhed med kompetente kollegaer. Der er korte beslutningsprocesser, når det kommer til must-win battles, da kulturen i høj grad er kommercielt orienteret. Du kan læse mere om Dansk Biogasrådgivning A/S på virksomhedens hjemmeside eller LinkedIn-profil.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Silkeborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som direktør i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som direktør
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0