Rekrutteringsfirma

Administrerende direktør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Dencon A/S arbejder med udvikling, salg og produktion af møbler til kontorer, konferencelokaler, kantiner og receptionsområder og har siden 1964 forsynet virksomheder over hele Europa med et særligt dansk udtryk. Dencons design tager udgangspunkt i mennesker, funktionalitet, fleksibilitet og æstetik og størstedelen bliver produceret på fabrikken i Skive af dygtige og erfarne medarbejdere. Dencon beskæftiger ca. 60 medarbejdere hvoraf 17 er ansat som funktionær. Kernekompetencen er plademøbler, arbejdspladser og produktionsapparatet er moderne og effektivt. Dette sikrer, at virksomheden kan leve op til deres mål om at levere produkter, der giver værdi for pengene til både private og offentlige kunder i ind- og udland.
Som erstatning for den nuværende ejer/leder søges nu en visionær og kommerciel
Adm. direktør Salgs- og forretningsudvikling - Ledelse - Vækstvirksomhed
Kunne du tænke dig at stå i spidsen for salgs- og forretningsudviklingen i en international og velkonsolideret virksomhed med et anerkendt brand, og hvor der samtidig er et stort vækstpotentiale? Som den nye administrerende direktør til DENCON får du det overordnede ansvar for at videreudvikle salgsorganisationen, samt sikre virksomhedens vækstplaner på nationalt og internationalt plan. Foruden en ansvarsfuld nøglerolle får du her mulighed for at blive en del af og sætte dit eget præg i en yderst veletableret virksomhed med flad organisationsstruktur og uformel omgangstone.
Du får en central lederrolle, hvor du med reference til virksomhedens bestyrelse, får det overordnede ansvar for at videreudvikle salgsorganisationen med blandt andet udarbejdelse af strategier, budgetter, produktudvikling samt udvidelse af forhandlernetværk m.m. Du bliver dermed ansvarlig for at udvikle og eksekvere vækst- og salgsstrategier, definere og følge op på relevante KPI`er, samt sikre at DENCON er aktiv på private og offentlige udbud. Du får samtidig ansvaret for at opretholde og opbygge gode og langvarige relationer til forhandlerne, ligesom du vurderer og analyserer fremtidige salgskanaler. Som en del af bestyrelsen og ledergruppen sørger du også for, i samarbejde med de øvrige medlemmer, at opretholde og sikre det gode samarbejde.
For at komme i betragtning kommer du formentlig fra en stilling som salgsdirektør eller lignende, hvorfor du også har solid erfaring med forretningsudvikling, udarbejde og eksekvering af vækst- og salgsstrategier, samt ledelse af lignende salgsorganisation. Det er et krav, at du har erfaring med forhandlersalg, distributører samt internationalt salg. Derudover har du en god forståelse for digitaliseringsprocesser, og kan se værdi i digitalisering som en del af en ny markedsførings- og salgsstrategi. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har formentlig en kommerciel uddannelse bag dig – gerne suppleret med en HD, MBA eller lignende. Du har en god IT-forståelse, og så behersker du dansk og engelsk på højt niveau i både skrift og tale. Det anses som en fordel, hvis du kan tysk.
Du er bosat i hensigtsmæssig køreafstand fra virksomheden i Skive.
Som person har du et stort drive og har masser af gå-på-mod. Du er visionær og udviklingsorienteret, ligesom du besidder evnen til at tænke både strategisk og holistisk i forretningsøjemed. Du er desuden karismatisk, entusiastisk og imødekommende, og så har du gode lederegenskaber og udstråler en naturlig autoritet. Ydermere har du en hands-on profil, ligesom du er forhandlingsvant, kundeorienteret, og en god kommunikator.
Er du den nye administrerende direktør til DENCON? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Steffen Berg Bendtsen på tlf. +45 27 84 21 84 og Thomas Bech på tlf. + 45 22 89 89 76.
Du kan læse mere om DENCON her: https://dencon.dk/ Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Skive

Lignende jobs

  • Direktør i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Direktør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Direktør i Herning

    - i en solid vækstvirksomhed BICA Solutions er i rivende udvikling – både i ind- og udland. Vi oplever stor efterspørgsel fra den offentlige og private sektor på funktionelle og stilrene affald..
    • Direktør
    • Herning
    Få mere info
  • Direktør i Midtjylland

    Et helt særligt toplederjob, hvor du stadig er helt tæt på der, hvor det gør en forskel. I en velfungerende, levende og udviklingsorienteret kommune, hvor nærhed og fællesskab er styrende værdier, .
    • Direktør
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Direktør i Herning

    Vil du lede et team af rådgivere, der gør drømme til virkelighed og giver flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Har du interesse i at sætte retning, fortsætte udbygningen af [xxxxx]
    • Direktør
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Skive over tid

Dato Alle jobs som direktør
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0