Chef til Hjemme- og Sygeplejen i Sønderborg Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg

Vil du være med til at videreudvikle Hjemme- og Sygeplejen som attraktiv arbejdsplads og har du flair for at forene driftsopgaver, økonomi og udvikling, så de går hånd i hånd? Så er du måske vores nye Hjemme- og Sygeplejechef.

Vores Hjemme- og Sygeplejechef gennem de seneste fire år har søgt nye udfordringer, og vi søger derfor ny Hjemme- og Sygeplejechef til et område, hvor vi med høj faglighed, omtanke og omsorg sætter borgerne forrest.

Det nære sundhedsvæsen er i konstant forandring. Engagerede medarbejdere og brugen af velfærdsteknologi spiller derfor en central rolle i arbejdet for at skabe forudsætningerne for det gode liv for kommunens borgere.

Om dig
Du har en relevant social- og sundhedsfaglig uddannelse, der er suppleret med lederuddannelse og evt. akademisk overbygning. Vi lægger vægt på, at du har erfaring fra sundheds- og ældreområdet samt omfattende ledelseserfaring fra en kommune, et sygehus eller lignende. Du har overordnet ansvarlig for styringen af området, økonomi, drift og ledelsen.

Du kan lide at arbejde i en politisk styret organisation og kan omsætte politiske beslutninger til resultater. Du har erfaring med at nå de politiske mål og at overholde de økonomiske rammer gennem sikker drifts- og økonomistyring, hvor der er balance mellem udviklingstiltag, økonomi og daglig drift. Du går forrest i udviklingen af et område med en bæredygtig økonomi og faglig høj kvalitet i ydelserne. Der til stadighed har fokus på at optimere ressourcer og prioritere indsatser, der giver mest effekt for borgerne.

Du sætter retning og klare mål gennem tydelig og anerkendende kommunikation. Din ledelsesstil er også kendetegnet ved, at du er lyttende og inddragende og du har fokus på at "lede opad". Du vil videreudvikle et ledelsesteam, der konstruktivt samarbejder for at skabe de bedst mulige rammer for medarbejdernes og ledernes udøvelse af kerneopgaven. Du holder hovedet koldt og agerer konstruktivt i pressede situationer. Du er garant for tværfagligt samarbejde, så borgerne oplever Sønderborg Kommune som en sammenhængende enhed.

Du er nysgerrig og nytænkende i forhold til, hvordan opgaverne løses, og hvordan vi kan anvende velfærdsteknologi til gavn for vore borgere. Du vægter faglighed, LEAN og kvalitet i arbejdet med fokus på at skabe grundlaget for det gode liv for Sønderborg Kommunes borgere.

Om os
Du bliver chef for mere end 800 engagerede medarbejdere og 6 ledere. Du får ansvar for et budget på ca. 320 mio. kr. Hjemme- og sygeplejen er inddelt i 4 hjemmeplejedistrikter og 4 sygeplejedistrikter, et akutteam og Center for Korttidspladser. Se nærmere beskrivelse af området her https://Bilag

Du bliver en del af chefgruppen i forvaltningen Job og Velfærd. Chefgruppen arbejder tæt sammen om at udmønte de politiske mål gennem sikker drift og strategisk udvikling.

Sønderborg Kommune er en ambitiøs og udviklingsorienteret kommune. I driftsområderne er udvikling prioriteret med fokus på høj kvalitet i kerneopgaverne. Vi tager udgangspunkt i vores strategiske indsatsområder; sammenhængskraft, prioritering og effektivisering samt digitalisering. Ved at øge sammenhængskraften eksternt og internt på tværs af forvaltninger og afdelinger – ved at sikre økonomisk råderum - ruster vi organisationen til de nødvendige omstillinger og forandringer her og nu – og i fremtiden.

Ansættelsesvilkår
Du tiltræder 1. januar 2020 eller efter nærmere aftale.

Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Kandidater gennemfører profiltest inden samtalen.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte direktør Helle Mønsted Nielsen på telefon 27 90 51 26, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgningsfrist
Vi glæder os til at modtage din ansøgning elektronisk senest den 15. november 2019.

Ansættelsessamtaler 1. runde forventes afholdt den 22. november 2019 og evt. ansættelsessamtaler 2. runde forventes afholdt 25. november 2019.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f1558d95)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Sønderborg
  • Fredag den 15. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som direktør i Sønderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Sønderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør i Sønderborg over tid

Dato Alle jobs som direktør
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1